Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Sauerland
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Verblijf in een sfeervol boetiek hotel in Brilon tijdens de winter

Buiterling Hotel
Brilon, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
67,17
totaal: 158,29 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
2, 3, 4, 5 of 6 dagen wintersport in het natuurrijke Brilon

Ontdek de charme van het Buiterling Hotel in Brilon, het groene hart van Duitsland. Start je dag met een wandeling op de Rothaarsteig of verken de vele fietsroutes zoals de Ruhrtal-fietsroute. En als de winter zijn intrede doet, biedt de nabijgelegen Poppenberg fantastische skipistes en een gezellige skihut, slechts 2 km van het stadscentrum. Na een actieve dag in de natuur is het heerlijk thuiskomen in het hotel, waar je op het dakterras of in de lobbybar kunt genieten van een welverdiend drankje. Voor zowel zomerse- als winterse avonturen is het Buiterling Hotel jouw perfecte uitvalsbasis.

Sauerland
2, 3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Verblijf in een sfeervol boetiek hotel in Brilon tijdens de winter

Buiterling Hotel
Brilon, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeergelegenheid bij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Tips voor tijdens je verblijf

Wandelen op de Rothaarsteig
De Rothaarsteig, bekend als de 'weg der zintuigen', is een ware traktatie voor wandelliefhebbers. Deze veelgeprezen wandelroute, die direct voor de deur van het Buiterling Hotel begint, slingert zich door de rijke bossen en over de glooiende heuvels van het Sauerland. Onderweg word je getrakteerd op adembenemende uitzichten en de serene rust van de natuur. De route is goed gemarkeerd en biedt diverse paden voor zowel de casual wandelaar als de doorgewinterde trekker. Onderweg kom je informatieve borden tegen die je meer vertellen over de flora en fauna, alsook over de geologie van het gebied.

Fietsen en Mountainbiken
Of je nu houdt van een kalme fietstocht door het landschap of de voorkeur geeft aan het adrenalineverhogende werk op de mountainbike, de omgeving van Brilon heeft het allemaal. De Ruhrtal-fietsroute is een idyllische optie voor gezinnen en recreatieve fietsers, terwijl de Möhnetal-fietsroute je langs schilderachtige rivieren en door charmante dorpjes leidt. Voor de avontuurlijke fietsers zijn er uitdagende mountainbikeroutes die je door ruiger terrein voeren. Deze paden zijn een uitstekende manier om de natuurlijke schoonheid van het Sauerland te ervaren, terwijl je tegelijkertijd een goede workout krijgt.

Wintersport op de Poppenberg
Als de winter zijn intrede doet, verandert de Poppenberg in een wintersportparadijs. De skipistes hier zijn geschikt voor zowel beginnende skiërs als ervaren liefhebbers. De noordelijke hellingen van de Poppenberg bieden uitstekende omstandigheden voor skiën en snowboarden, met een verscheidenheid aan pistes die zorgen voor plezier op elk niveau. De bergstation en de gezellige skihut, gelegen net onder de top, zijn de perfecte plekken om even op adem te komen en te genieten van een warme chocolademelk of een stevige maaltijd. Voor diegenen die hun vaardigheden willen verbeteren, zijn er skischolen en verhuurwinkels die zorgen dat je goed uitgerust de hellingen op kunt.

Buiterling Hotel
Bahnhofstraße 1,
Brilon, Duitsland
Kaart
Bahnhofstraße 1, Brilon, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Buiterling Hotel is gevestigd in een Art Nouveau-gebouw in een voormalig dokterswoning. Buiterling combineert het oude met het nieuwe. Traditie met moderniteit. Een passende term voor het prachtige huis, dat na een liefdevolle renovatie ook de historie van het huis combineert met modern design. Elke kamer is anders en uniek. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: je kunt heerlijk dromen en slapen in het hoogwaardige boxspringbed van natuurlijke materialen. Geniet gewoon van de uitstekende slaapervaring en ontspan!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Brilon

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Rosentwiete 6

Brilon is een kuuroord met één van de oudste stadhuizen van Duitsland. Brilon bezit vele oude en bezienswaardige woonhuizen, waarvan meerdere in de aansprekende vakwerkstijl.

Olsberg

Steden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Eten en drinken
Hauptstrasse 79

Olsberg is een dorpje in het prachtige Hochsauerland. Het is een ideale locatie voor fietstochten of ritten met de motor. Vanuit Olsberg zijn er 3 startpunten naar het wandelpad de Rothaarsteig.

Mijnenmuseum in Ramsbeck

Musea
Glück-Auf Str. 3

De Sauerlandse bezoekersmijn staat in Ramsbeck bij Bestwig. Nadat in 1974 de mijn is gesloten is het omgetoverd tot een museum. De Bezoekersmijn bestaat uit een bovengronds gedeelte (het Mijnbouwmuseum) en het ondergrondse stelsel van mijngangen, waar je na het ritje met treintje een rondleiding krijgt. Maak daarna een wandeling op de Berg-Wanderweg ( het mijnbouw-wandelpad).

Warsteiner Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Zu Hause Im Waldpark 10

De Warsteiner Brouwerij is één van de grootste zelfstandige brouwerijen in Duitsland. Het boegbeeld is het merk Warsteiner, één van de meest toonaangevende premium pilseners.

Panoramabrug Winterberg

Outdooractiviteiten
Kappe - An Der Bobbahn

De Panorama Erlebnis Brücke biedt een combinatie van activiteiten (klimmen en wandelen) gecombineerd met een fraai panoramisch uitzicht over Winterberg.

St. Georg Skischans

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
St. Georg Sprungschanze

De St. Georg Skischans is het icoon van Winterberg. De springschans bevindt zich in de skiliftcarrousel. Er zijn geregeld wedstrijden en er wordt veelvuldig op getraind ‘Skiclub Winterberg’. De schans wordt niet alleen ’s winters gebruikt maar ook in de zomer. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van skimatten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau