Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Voetbaldeals
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Toffe ervaring tijdens voetbalwedstrijd van Inter Milan incl. verblijf, vlucht en entreekaart

Inter Milan voetbalreis
Milaan, Lombardije, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
209,-
totaal: 458,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Gave ervaring tijdens een 2, 3- of 4-daagse voetbalreis naar Milaan incl. verblijf, vlucht en toegang tot een wedstrijd van Inter Milan

FC Internazionale Milano, ook wel Internazionale, Inter of Inter Milaan genoemd. Hoe gaaf is het om hier een wedstrijd van bij te wonen? Leuk feitje: Inter is nog nooit gedegradeerd naar een klasse lager dan de hoogste klasse sinds de oprichting van de club!
En met spelers als Denzel Dumfries en Stefan de Vrij een extra groot feest om hier bij te zijn! De wedstrijden worden gespeeld in het Giuseppe-Meazza Stadion in Milaan. Dit is het voetbalstadion van AC Milan en Inter Milan, ondanks hun grote rivaliteit. Het is opgedragen aan Giuseppe Meazza, een van de beste Italiaanse wereldspelers die voor beide clubs heeft gespeeld. In de volksmond heet het stadion San Siro, vernoemd naar het Milanese district waarin het ligt. Kies jouw wedstrijd op basis van aankomstdatum en wie weet juich jij Inter Milan straks toe! Vergeet ook niet om het gezellige centrum van Milaan even in te gaan en een souvenir mee te nemen voor thuis. Of geniet van een heerlijk drankje op één van de gezellige terrassen.

Voetbaldeals
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Toffe ervaring tijdens voetbalwedstrijd van Inter Milan incl. verblijf, vlucht en entreekaart

Inter Milan voetbalreis
Milaan, Lombardije, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Retourvlucht naar Milan vanaf luchthaven naar keuze
  • Tickets voor Inter Milan (wedstrijd en categorie naar keuze)
Wedstrijden en categorieën in het stadion

Wedstrijden en wedstrijddagen:

Afhankelijk van je gekozen vertrekdatum zul je één van onderstaande wedstrijden bijwonen:

  • Inter Milan - Torino FC op 11-09-2022
  • Inter Milan - US Salernitana 1919 op 16-10-2022
  • Inter Milan – VIKTORIA PLZEN op 26-10-22
  • Inter Milan - UC Sampdoria op 30-10-2022
  • Inter Milan - Bologna FC 1909 op 09-11-2022
  • Inter Milan - SSC Napoli op 04-01-2023
  • Inter Milan - Hellas Verona op 15-01-20223
  • Inter Milan - EMPOLI op 22-01-23
  • Inter Milan – AC MILAN op 05-02-23

Categorie zitplaatsen in het stadion:

  • Categorie Premium
    Vanuit hier heb je het beste uitzicht op het veld. De stoelen bevinden zich in de 1e ring in het midden van de lange zijdes.
  • Categorie 1
    Dit is gelegen in de bocht van het stadion en bevindt zich op de 1e ring.
  • Categorie 2
    Deze categorie bevindt zich op de 2e ring aan de lange zijdes.
  • Categorie 3
    Deze categorie bevindt zich op de 1e ring, direct achter beide doelen.
  • Categorie 4
    Deze categorie bevindt zich op de 2e en 3e ring en kan op de lange zijde zijn (3e ring) of achter beide doelen (2e of 3e ring). Hierbij zit je verder naar achter en dus ook hoger.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Inter Milan voetbalreis
Luchthaven Milaan-Malpensa,
Milaan, Italië
Kaart
Luchthaven Milaan-Malpensa, Milaan, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Bad
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
Houd er rekening mee dat de wedstrijddatum een voorlopige datum is en nog kan worden gewijzigd naar een dag ervoor of een dag erna. Deze wijzigingen kunnen op elk moment plaatsvinden tot enkele dagen voor de wedstrijd.
Het is aan de reiziger om de informatie over de definitieve wedstrijddatum te controleren (ongeveer 7 dagen voor het verblijf).

  • Tickets worden een aantal dagen voor de wedstrijd verstuurd via de e-mail
  • Je reist op eigen gelegenheid naar het hotel en stadion.
  • Bookunited/Traveldeal kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer de wedstrijd verplaatst wordt.
  • Tijden en dagen onder voorbehoud!
  • Hotelovernachting in 4* -Holiday Inn Milan Garibaldi of 4* -Starhotels Business Palace
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de juiste vlucht met de juiste tijden om op tijd te zijn voor de wedstrijd! Er wordt daarom ook aangeraden 3 nachten te boeken i.v.m. mogelijke verplaatsing van de wedstrijden.
  • De boeking kan niet meer worden geannuleerd.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen € 19,95 voor het afhandelen van je boeking.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart