Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Vakantieparken in het buitenland
Herfst Specials
dagen

HERFST SPECIAL! ⚡️ Verblijf op vakantiepark de Bosrand midden op de Veluwe

Vakantiepark De Bosrand
Vaassen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
HERFST SPECIAL! ⚡️ Verblijf 4, 5 of 8 dagen op een rustgevend park in een natuurlijke omgeving op de Veluwe

Vakantiepark De Bosrand biedt het ideale toevluchtsoord voor ontspanning. Gelegen in het hart van de Veluwe, geniet je van prachtige fiets- en wandelroutes door de weelderige bossen en schilderachtige heidevelden. Maar er is meer dan alleen natuurlijke schoonheid! Ontdek de culturele schatten van de regio, zoals het majestueuze Paleis Het Loo, met zijn weelderige tuinen en historische koninklijke kamers. Voor een vleugje geschiedenis en charme kun je een bezoek brengen aan de historische Hanzestad Deventer, met zijn pittoreske straatjes en levendige markten. Een ontspannen vakantie in eigen land, omringd door natuur en cultuur, zal ongetwijfeld onvergetelijke herinneringen opleveren. Geniet van het moment en laat je betoveren door deze prachtige bestemming!

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 16 oktober!

Vakantieparken in het buitenland
Herfst Specials
dagen

HERFST SPECIAL! ⚡️ Verblijf op vakantiepark de Bosrand midden op de Veluwe

Vakantiepark De Bosrand
Vaassen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen
  • Verblijf in een volledig ingericht appartement
  • Incl. bedlinnen
  • Incl. eindschoonmaak
  • Incl. toeristenbelasting
  • Het park ligt midden op de Veluwe!
  • TIJDELIJK BOEKBAAR!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie
  • Tip: breng een bezoek aan Kasteel Cannenburch
Tips in de omgeving

Wellness
Ga naar Zwaluwhoeve (circa 30km) of Veluwse Bron (circa 6 km), twee betoverende wellnesscentra in Nederland, voor een ultieme ervaring van ontspanning en sereniteit. Verscholen in de adembenemende schoonheid van de Veluwe, bieden deze wellnessresorts een ontsnapping aan de dagelijkse drukte.
Zwaluwhoeve verwelkomt je met warmte en charme, compleet met een scala aan sauna's, baden en rustgevende ruimtes. De ambiance is perfect om te ontspannen en tot rust te komen.
Veluwse Bron, omringd door weelderige natuur, biedt een vergelijkbare ervaring met uitgestrekte saunatuinen en baden. De unieke opgietsessies en wellnessrituelen voegen een vleugje magie toe aan je verblijf.

Paleis het Loo
Paleis Het Loo is het grootste, authentieke 17e-eeuws paleis van het Huis Oranje-Nassau. Al sinds 1984 ervaren de bezoekers hoe de Oranjes op deze plek woonden, werkten en genoten van de tuinen, het paleis en de natuur. Het is een plek met een bijzondere geschiedenis. Paleis Het Loo is vanaf 15 april 2022 weer open voor bezoekers. Het paleis is duurzaam gerenoveerd, de interieurs zijn gerestaureerd en de vertrekken heringericht. De paleisroutes en audioverhalen brengen het paleis en de bewoners tot leven: van Willem en Mary tot Wilhelmina. Via de app luister je audioverhalen, bekijk je extra weetjes of navigeer je over het terrein. In het onderhuis kom je met een introductiefilm en de presentatie Sporen uit het verleden alles te weten over de geschiedenis van Paleis Het Loo. Van geliefd tot leeggeplunderd zomerverblijf, van bewoond paleis tot museum.

Deventer
Maak een stadswandeling, lunch bij de lekkerste lunchrooms en beklim de de Lebuinuskerk. In Deventer is er altijd wel iets te beleven, voor jong en oud! Dus ook voor jou natuurlijk. De veelzijdige stad heeft alles in petto om jou de hele dag bezig te houden. Wil je meer weten over de geschiedenis van Deventer? Bezoek dan zeker Museum de Waag! Dat is al een hele belevenis. Het is het icoon van de stad en een échte eyecatcher. Maak een wandeling langs de andere kant van de IJssel en bewonder het prachtige uitzicht.
Tip: ook in de avond is dit geweldig!

Vakantiepark De Bosrand
Elspeterweg 45,
Vaassen, Nederland
Kaart
Elspeterweg 45, Vaassen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In de nabije omgeving van De Bosrand is veel te zien, te doen en te genieten. Maar ook op het park is er zowel voor jou als voor je kinderen genoeg te beleven. Ontspannen een kopje koffie op het terras, eet een heerlijke pannenkoek in het nieuwe Pannenkoekenhuis De Boskabouter, haal een heerlijk frietje bij het Friethuys De Bosrand. Spelen in de speeltuin of voetballen op het voetbalveld; op het park is er voor ieder wat wils. Alle faciliteiten bevinden zich op steenworpafstand van elkaar: wel zo gemakkelijk en veilig. Daarnaast zit Zwembad De Koekoek op slechts 1,1 km afstand. De Bosrand, het leukste vakantiepark op de Veluwe.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, bij de accommodatie
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€4,50 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Open haard
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Restaurant
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Cannenburch

Bezienswaardigheden, Cultuur
Maarten Van Rossumplein 4

Oorspronkelijk is Kasteel Crannenburg een middeleeuws kasteel. Tegenwoordig dient het als bezienswaardigheid met de omgeving van het parkbos, weilanden en vijvers.

De Veluwse Bron

Spa en Wellness
Viskweekweg 10

Een plek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Tijdens een dagje wellness bij de Veluwse Bron zal het u aan niets ontbreken. Relax in prachtige wellness- en saunafaciliteiten.

Paleis Het Loo 'Buitengewoon open'

Bezienswaardigheden, Cultuur
Koninklijk Park 1

Paleis Het Loo is BuitenGewoon Open. De tuinen, stallen, het paleisdak en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

Masterclass dieren spotten

Natuur & Parken
Koninklijk Park

Lang voordat Alex Plantinga boswachter werd, was hij al verliefd op de Veluwe. Beleef het natuurgebied door zijn ogen en ga samen op zoek naar herten, zwijnen, vossen en meer. De excursie duurt twee uur en kost € 40,00. Zeker de moeite waard!

Julianatoren

Attractieparken
Amersfoortseweg 35

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

Orpheus

Theater & concerten
Churchillplein 1

Op zoek naar een mooie voorstelling of bent u van plan een congres te bezoeken? Neem zeker een kijkje bij Orpheus!

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€4,50 per huisdier per nacht

Belangrijke informatie

De eventuele kosten voor huisdieren dienen ter plaatse betaald te worden.

Parkeren

Ja, bij de accommodatie

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau