Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fietsvakanties
dagen

Fietsvakantie nabij de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Boshotel Overberg
Overberg, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Geniet 4 dagen van een fietsvakantie vanuit een 4*-boshotel nabij de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Verblijven in het meest duurzame hotel van Nederland! Hampshire Boshotel Overberg ligt in het kleine plaatsje Overberg waar je geniet van alle rust. Elke ochtend staat er een heerlijk uitgebreid ontbijt voor je klaar, waarna je alle energie hebt gekregen voor een prachtige fietstocht in de buitenlucht. Je verblijft aan de rand van de bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Hier kun je prachtige, uitgebreide fiets- en wandeltochten maken. Onderweg ervaar je een enorme diversiteit aan bezienswaardigheden. Zo is de natuur al prachtig met zijn bossen en uitgestrekte velden, maar je zult er ook vele kastelen en landgoederen vinden. Na een fietstocht kan je helemaal tot rust komen in de sauna of Turks stoombad in het hotel. Dit is volop genieten!

Fietsvakanties
dagen

Fietsvakantie nabij de Utrechtse Heuvelrug incl. ontbijt

Boshotel Overberg
Overberg, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel beschikt over een overdekte fietsenstalling
  • Hotel bij NP Utrechtse Heuvelrug gelegen
  • Duurzaamste hotel van Nederland
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: met fietsknooppunten kan je een leuke geschikte route uitstippelen!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Tips om naartoe te fietsen

Fietsroutes in de buurt

Historische locaties
In de buurt van het hotel zijn vele historische locaties die gemakkelijk zijn te bereiken met de fiets. Fiets vanuit je hotel naar het 14-eeuwse Landgoed Zuylestein, op de grens tussen Leersum en Amerongen. Als je hier toch bent, duik dan ook even de landgoedwinkel in! je vindt hier onder andere groenten, vruchten, eieren, huisgemaakte jams en andere producten! Rij daarna door naar Huis Doorn. Dit huis dankt zijn bekendheid aan de Duitse ex-keizer Wilhelm II. Hij heeft dit huis bewoont van 1920 tot aan zijn overlijden in 1941. Tegenwoordig is het een museum, dus neem zeker binnen een kijkje! Maak ook een wandeling door de prachtige rozentuin, langs de houthakkers hut en bezoek Wilhelms unieke verzameling naaldbomen. Fiets vervolgens naar Kasteel Sterkenburg, een bijzonder locatie met hoge cultuurhistorische en ecologische waarden. Vervolg je route naar Parc Broekhuizen en maak hier een stop voor een lekkere kop koffie met gebak. Daarna kan je nog naar Kasteel Amerongen fietsen voordat je terugkeert naar het hotel.

Door de bossen
In het gebied van de Utrechtse Heuvelrug vind je tussen de vorstelijke landgoederen en hun pittoreske dorpjes, uitgestrekte heidevelden en eindeloze bossen. Die bossen zitten vol met dieren, zoals de ree, das, zandhagedis en zwarte specht. Ben je hier in de herfst dan kan je hier uitstekend paddenstoelen spotten in de heuvels. Ook voor de wandelaars ligt er een routenetwerk langs de mooiste plekken van het gebied. In het Zuylensteinse bos vind je eeuwenoude bomen met lange beuken- en eikenlanen. Daarnaast zijn er nog vele andere bossen te vinden zoals het Baarnse Bos, Amerongse Bos en de Kaapse Bossen.

Mountainbiken op de Heuvelrug
Wil je iets meer uitdaging met fietsen? Kies dan voor mountainbiken! In de Utrechtse Heuvelrug heb je verschillende mountainbike routes. Of je nu beginnend of gevorderd bent, er zit sowieso een route tussen die bij je past! Er is zelfs een kinderroute in Austerlitz. Verschillende routes kan je vinden op deze website.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Boshotel Overberg
Dwarsweg 63B,
Overberg, Nederland
Kaart
Dwarsweg 63B, Overberg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Duurzaamheid is bij Boshotel Overberg terug te vinden in talrijke aspecten van het hotel. Zo heeft het hotel onder andere een ‘ecodak’ van mos en sedum, vloeren van gerecycled kunststof en een natuurlijke zonwering. Er zijn diverse wellnessfaciliteiten: ga heerlijk ontspannen en kom tot rust in de sauna, het Turks stoombad of het solarium. In het restaurant is de rust van de omgeving duidelijk terug te vinden. Met de open keuken, het knapperend haardvuur en het uitzicht op de bossen hangt er een heerlijke sfeer. De Frans-Nederlands georiënteerde keuken werkt uitsluitend met biologische producten. Er is gratis Wi-Fi én parkeergelegenheid beschikbaar. De kamers zijn alle voorzien van boxspringbedden, koffie- en theefaciliteiten, televisie, een dvd-speler, een bureau, een kluisje en een badkamer met föhn, bad en een aparte douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,50 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Terras
Ja
Hoogtepunten

Escaperoom 0318

Recreatie en spellen
Eikenlaan 2B

Een spannend spel waarbij je aan de hand van opdrachten moet ontsnappen uit een ruimte.

Kasteel Amerongen

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Drostestraat 20

Kasteel/museum die ook voorzien is van een tuin van tien hectare met verschillende bezienswaardigheden

Zwembad ‘t Willaer

Recreatie en spellen
Breelaan 6

Zwembad ‘t Willaer is een verwarmd openlucht zwembad gelegen aan de rand van Scherpenzeel. Met een peuterbad, een kinderspeeltuin, een ondiep zwembad van 20 x 45 meter met een 42 meter lange glijbaan, een wedstrijdbad met 2 duikplanken (1 en 3 meter hoog), velden voor diverse balspelen, een kiosk voor versnaperingen en diverse zonneweiden, een perfecte plek om lekker te vertoeven.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Dierentuinen en aquaria
Grebbeweg 111

Ouwehands Dierenpark is en dierentuin die is gelegen in Rhenen

Het Henschotermeer

Boottochten en watersporten, Natuur & Parken
De Heygraeff 2

Het Henschotermeer, een uniek recreatiegebied middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn. Je kunt hier heerlijk ronddobberen om het meer, zwemmen, zandkastelen bouwen, een sportief rondje om het meer wandelen of gewoon lekker luieren op je badhanddoek.

Farm Visit

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten
Heetvelderweg 1

Farm Visit is een boerderij die verschillende arrangementen aanbied om het leven op de boerderij te ontdekken.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,50 p.n.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 23:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau