Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

5*-hotel met spa in Kirchberg in Tirol incl. ontbijt, diner en extra's

Hotel Restaurant Spa Rosengarten
Kirchberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 3, 6 of 8 dagen in een luxe 5*-hotel met spa in Kirchberg in Tirol incl. ontbijt, een diner en extra's

Het Oostenrijkse gedeelte van Tirol is de plek voor jou om een relaxte en actieve vakantie door te brengen. In de Alpen, tussen twee belangrijke steden in, ligt Kirchberg. Daar is Hotel Restaurant Spa Rosengarten je luxe ingerichte en comfortabele uitvalsbasis in het sprookjesachtige dorp. Tirol zoals je het kent, maar dan onder een stralende zon en met knalgroene weiden! Ontspan in een sauna of het bubbelbad, duik het zwembad in, huur een mountainbike of maak een wandeling met overal schitterende vergezichten. Uitgaan doe je tot in de vroege uurtjes, maar misschien duik je bijtijds onder de wol om de volgende dag in alle vroegte een natuurgebied te bewonderen. Of maak een onvergetelijke vaartocht op de Traunsee of Attersee. Zoals gezegd zit je in de buurt van twee mooie steden: de ene heet Innsbruck, waar je lekker kan winkelen en je vergaapt aan de architectuur en gezellige restaurantjes en cafés. Bezoek hier het Glockenmuseum of de Alpenzoo. De andere heet Salzburg en is eveneens een bolwerk van pracht en praal. De historische en autovrije stadskern heet ook hier Altstadt - deze wijk komt ongetwijfeld met terugwerkende kracht op je bucketlist terecht! Wil je wat meer spanning? Iets waar je adrenaline van krijgt? Ga dan bergklimmen! In Tirol bieden de bergen voor elke klimmer vertier. Er zijn verschillende routes, dus voor jou als beginner of ervaren bergklimmer, zit er vast wat bij! Kortom, Oostenrijk is een verrassend leuke, relaxte en (als je het wilt) heel spannende vakantie.

Autovakanties
dagen

5*-hotel met spa in Kirchberg in Tirol incl. ontbijt, diner en extra's

Hotel Restaurant Spa Rosengarten
Kirchberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.30 – 11.00 uur)
  • 1 x luxe 5-gangendiner t.w.v. € 70,00 p.p.
  • Waardebon van € 10,00 bij besteding aan drankjes voor minimaal € 35,00
  • Waardebon van € 20,00 voor een Spa behandeling van minimaal € 50,00
  • Dagelijks gratis gebruik van het wellnesscentrum
  • Bij een verblijf van minimaal 5 nachten: 1 x Rosenblütenbad t.w.v. € 150,00 per uur
  • Inclusief late-check out ter waarde van € 25,00 (tot 13.00 uur)
  • Inclusief Brixen im Thale (Kirchberg – Westendorf) gastenkaart voor (gratis) extra's en kortingen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 24 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 24 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Restaurant Spa Rosengarten
Aschauerstrasse 46,
Kirchberg, Oostenrijk
Kaart
Aschauerstrasse 46, Kirchberg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kom helemaal tot rust in het 5*-Hotel Restaurant Spa Rosengarten. Dit prachtige hotel ligt in Kirchberg en heeft een ongedwongen sfeer met een luxueuze uitstraling. Je ziet duidelijk dat het hotel oog voor detail heeft en dat het welzijn centraal staat. Het hotel beschikt over spa- en wellnesscentrum. Ontspan in de sauna of het stoombad, dompel jezelf onder in het zwembad of ga voor een training in de fitness met een personal trainer. Liever een behandeling in de spa? Verwen jezelf met een schoonheidsbehandeling, massage, lichaamsbehandeling en rituelen. Voor de mannen zijn er speciale behandelingen! Verder beschikt het hotel over een uitstekend restaurant, die zelfs gewaardeerd is met een Michelin-ster. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een föhn, minibar, koffiezetapparaat, televisie, balkon en een badkamer met douche. De toilet zit gescheiden van de badkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Schwarzsee bij Kitzbühel

Boottochten en watersporten
Schwarzsee, Kitzbühel

Het idyllische meertje de Schwarzsee behoort tot de mooiste en warmste meren van de Alpen. Ga er in de winter op schaatsen en vaar in de zomer romantisch het meer over.

Kitzbühel

Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Pass-Thurn-Strasse

Kitzbühel is in de zomer een populaire verblijfplaats voor mensen die van de bergen, muziek, cultuur en lekker eten houden. Of je nu gaat voor een sportieve doe-vakantie of je wilt genieten van de gezelligheid en authenticiteit van het dorp, Kitzbühel weet je altijd te betoveren.

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Ambachtelijk museum in Scheffau

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

Verlichte rodelbaan Kirchholz - Hopfgarten

Outdooractiviteiten
Dorf 84, Söll

Met een lengte van circa 2 kilometer en dagelijkse verlichting tot 24.00 uur, is rodelbaan Kirchholz geweldig voor jong en oud

Söll

Outdooractiviteiten
Dorf 77

Vakantie in Europa's mooiste bloemendorp. In de winter wordt Söll een witte arena aan de voet van de Hohe Salve met twee verlichte rodelbanen en de langste nachtskipiste van Oostenrijk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

00:00 - 24:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau