Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Van der Valk specials
dagen

Genieten in een 4*-Van der Valk hotel in Wieringermeer

Van der Valk Hotel Wieringermeer
Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-Van der Valk hotel in de kop van Noord-Holland: Wieringermeer

Ontdek de kop van Noord-Holland. Bezoek de historische steden Medemblik en Enkhuizen of maak een ontspannende wandeling in de omgeving. Door de centrale ligging in de Wieringermeerpolder is het een ideale uitvalsbasis. Pak de fiets en maak een route door de prachtige omgeving. Het hotel is centraal gelegen en ideaal voor dagtripjes naar musea, Texel, Alkmaar, afsluitdijk, Den Helder, Hoorn en de Noord-Hollandse kust. Binnen 20 autominuten ben je aan de Noord Hollandse kust. Ga hier lekker uitwaaien en genieten van een heerlijke ontspannen dag. Bij terugkomst in het hotel kun je genieten van een heerlijk diner in het vernieuwde restaurant of plof neer in de bar voor een lekker verfrissend drankje. Veel plezier in Wieringermeer!

Van der Valk specials
dagen

Genieten in een 4*-Van der Valk hotel in Wieringermeer

Van der Valk Hotel Wieringermeer
Wieringerwerf, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen o,b,v. logies
  • Een modern restaurant en sfeervolle bar!
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: bezoek Callantsoog
Tips in de omgeving

Fietsen in Noord-Holland
Het landschap van de Kop van Noord Holland nodigt uit om deze vanaf de fiets te ontdekken. Fietsen langs de duinen, het platte landschap van de Wieringermeer of het voormalig eiland Wieringen. Je kunt alle kanten op. Heb je zelf geen fiets? Hotel Wieringermeer beschikt over Union versnellingsfietsen en E-bikes, deze kun je direct online huren of via de receptie.

Medemblik
Medemblik is de ideale combinatie tussen stad en dorp, cultuur en natuur, geschiedenis en hedendaags vermaak. Medemblik was ooit een belangrijke handelsplaats vanwege de ligging aan het IJsselmeer. Door de Afsluitdijk verloor Medemblik deze functie. Wat overblijft is een stadje vol historie en mooie pandjes. Bezoek één van de vele musea of maak een mooie wandeling of fietstocht en ontdek de prachtige omgeving.

Van der Valk Hotel Wieringermeer
Terpstraat 49,
Wieringerwerf, Nederland
Kaart
Terpstraat 49, Wieringerwerf, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Van der Valk Hotel Wieringermeer is een 4-sterrenhotel in de kop van Noord-Holland, vlak voor de Afsluitdijk. Het hotel beschikt over een gezellige bar waar je kan genieten van een lekker drankje en hapje. Ook is er een fitnessruimte voor de echte sportliefhebbers. De kamers zijn ruim opgezet, comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo is er een tv, airco, ziekhoek, koffie en thee faciliteiten, telefoon en een ruime badkamer met douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€20 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Marinemuseum

Musea
Hoofdgracht 3

Het Marinemuseum is een maritiem museum in Den Helder. Het museum ligt op de voormalige marinewerf Willemsoord en is ondergebracht in de Koninklijke Stichting Defensiemusea.

Den Helder

Steden
Den Helder

Den Helder heeft een prachtig breed strand waar ook trots de Blauwe Vlag wappert. Tevens heeft de binnenstad een groot assortiment winkels en een overdekt winkelcentrum.

Fort Kijkduin

Bezienswaardigheden
Admiraal Verhuellplein 1

Het fort is in zijn oorspronkelijke vorm gebouwd tussen 1811-1813 in opdracht van Napoleon.

Texel

Eilanden
Texel

Texel is het grootste Waddeneiland. Op Texel vind je musea, natuur, gezellige horeca, attracties, strand, zee en maar liefst 7 gezellige dorpen!

Hoorn

Steden
Gouw 1

Hoorn is een echte winkelstad met een zeer gevarieerd winkelaanbod in een sfeervol centrum met vele gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurantjes.

Enkhuizen

Bezienswaardigheden, Cultuur
Westerstraat 138

Enkhuizen is van oudsher een vissersplaats met een roemrijk verleden. Je kunt hiervan de sfeer nog heel goed proeven in de monumentale binnenstad.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€20 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.55 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau