Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Van der Valk specials
dagen

Geniet in een 4*-hotel in Middelburg nabij de kust

Van der Valk Hotel Middelburg
Middelburg, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in Middelburg en verblijf in een luxe 4*-hotel nabij de kust

Geniet 2, 3 of 4 dagen van een verblijf in 4*-Van der Valk hotel Middelburg op slechts 10 km van de kust. Geniet van het prachtige Zeeuwse land en de gastvrijheid die de Zeeuwen je bieden. Huur een fiets om de omgeving te ontdekken. Vanaf het hotel fiets je binnen 15 minuten naar het centrum van Middelburg. Bezichtig hier één van de vele monumenten. Ook Vlissingen is makkelijk te bereiken, struin over de boulevard en plof neer bij één van de gezellige terrasjes. Maak een stevige strandwandeling of wandel over de kronkelige paden door de duinen naar Domburg. Genoeg van de zilte zeelucht? Gun je lichaam en geest een welverdiende break in het wellnesscentrum van het hotel. Maak een afspraak voor een massage (tegen betaling) of kom helemaal tot rust in de sauna en in het zwembad.

Van der Valk specials
dagen

Geniet in een 4*-hotel in Middelburg nabij de kust

Van der Valk Hotel Middelburg
Middelburg, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachting o.b.v. logies
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Incl. gratis gebruik van wellness faciliteiten met oa. een zwembad, sauna en fitnessruimte
  • Hotel ligt ca. 10 km van de kust
  • Met 15 minuten fietsen ben je in het centrum van Middelburg
  • Tip: maak een rondvaart door het historisch hart van Middelburg
Koudekerke

Koudekerke ligt zoals bijna alle dorpen op Walcheren op een kreekrug. Koudekerke is een typisch kerkringdorp, met bebouwing in een ring rond de kerk en hieromheen een regelmatige ring van straten. De vorm van het dorpsplein van Koudekerke herinnert nog aan de oude gotische kerk die hier vroeger heeft gestaan. Aan de oostzijde van Koudekerke staat de koren- en pelmolen De Lelie. Koudekerke ligt tussen Dishoek en Vlissingen in. Door haar ligging aan de voet van de duinen is Dishoek een oase van rust. Er zijn geen doorgaande wegen. Het is bereikbaar voor auto's, fietsen, skeelers, paarden, honden en wandelaars.

Van der Valk Hotel Middelburg
Paukenweg 3,
Middelburg, Nederland
Kaart
Paukenweg 3, Middelburg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Van der Valk Hotel Middelburg ligt tussen de Zeeuwse stranden. Het hotel beschikt over een smaakvol à la carte restaurant, live cooking buffet en een hotelbar. Het hotel is op fietsafstand gelegen van het centrum van Middelbrug. De kamers zijn ruim en standaard voorzien van een flatscreen-tv, een kluisje, telefoon en koffie- en thee faciliteiten. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van parkeren en gratis Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Glowgolf

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Podium 21

Wat GlowGolf tot een unieke belevenis maakt zijn de fluorescerende blacklights. Je speelt tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is volledig overdekt en beschikt over 18 holes. Dit maakt de activiteit perfect voor elk weertype.

Frietboetiek BT'je Anders in Middelburg

Eten en drinken
Reigerstraat 3

Voor de lekkerste ambachtelijke friet van Zeeland moet je bij Frietboetiek BT'je Anders zijn. Elke ochtend brengt de boer verse lading aardappelen langs, die vervolgens zorgvuldig geschild en omgetoverd worden tot overheerlijke frieten.

Kamer 51

Recreatie en spellen
Nederstraat 31

Vanaf 2011 is de eerste Escape Room in Europa geopend. Sinds 2011 is deze activiteit zeer gegroeid. Je wordt opgesloten in een kamer/ruimte met je vrienden, familie of bijvoorbeeld collega's. Via verschillende aanwijzingen is het de bedoeling dat je binnen 51 minuten uit de ruimte probeert te ontsnappen. Lukt dit niet? Dan is het spel over!

Middelburg

Steden
Onder Den Toren 1

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en een populaire dagbestemming tijdens een vakantie in deze prachtige provincie.

Lange Jan

Bezienswaardigheden
Onder Den Toren 1

De Lange-Jan is de abdijtoren van de vroegere abdij van Middelburg. De Lange jan staat tussen de Nieuwe kerk en de Koorkerk in. Het is één van de populairste attracties van de stad.

Town Hall Middelburg

Bezienswaardigheden
Lange Noordstraat 1

Het stadhuis van Middelburg is gelegen aan de markt in Middelburg. De bouw van het stadhuis begon in 1542 en is geleid door meerdere architecten.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau