Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Genieten in Bingen am Rhein met uitzicht op de Rijn incl. ontbijt

NH Bingen
Bingen am Rhein, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in de charmante stad Bingen am Rhein met uitzicht op de Rijn incl. ontbijt

De Rijn is een veelbezongen rivier en in Bingen am Rhein boek je een kamer in het NH Bingen met uitzicht over deze immense rivier. Ook heb je vanaf het hotel een prachtig zicht op de omringende wijngaarden. Wil je het eindproduct proeven? In de omgeving heb je de mogelijkheid om verschillende wijngaarden en wijnhuizen te bezoeken. Maak een wijn wandeling en proef daarna welke heerlijke wijn dit vruchtbare stukje land heeft opgeleverd. Bingen am Rhein is het startpunt voor veel cruises over de Rijn. Boek een tocht van een halve dag en ontdek de omgeving vanaf het water. Je vaart over één van de oudste handelsroutes van Europa en maakt kennis met de bekende mythe van Loreley. Niet alleen op en rond het water is er veel te zien. Ook het stadscentrum van Bingen is zeker een bezoekje waard. In de basiliek van Sint-Martinus vind je een prachtig drieluik over de Maria Tenhemelopneming. Sla ook zeker de oude Drusus bogenbrug niet over. Bingen am Rhein heeft veel te bieden. Kom jij het ontdekken?!

Autovakanties
dagen

Genieten in Bingen am Rhein met uitzicht op de Rijn incl. ontbijt

NH Bingen
Bingen am Rhein, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van de fitnessfaciliteiten van het hotel
  • Spa faciliteiten in het hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het 'romantische Rijn'-vallei tussen Koblenz en Bingen
Tips in de omgeving

Bingen am Rhein
Bingen am Rhein is een rivierstad in de schaduw van groene heuvels. Deze stad zal je herinneren aan de Romeinse en middeleeuwse geschiedenis. Wandel door het centrum en je zal denken dat de tijd heeft stil gestaan. Bewonder de bijzondere Basilika St. Martin, binnen kun je het grote schip bekijken en kunstwerken uit de zestiende eeuw. Vergeet ook zeker niet één van de oudste bruggen van Duitsland te bezichtigen. De Drususbrücke. In Bingen am Rhein kun je genieten van geweldige vergezichten en geschiedenis.

Frankfurt
Frankfurt ligt op ongeveer een uurtje rijden van Bingen am Rhein. Een bezoek aan Frankfurt mag zeker niet ontbreken. Charmante smalle straatjes, middeleeuwse gebouwen, gezellige terrasjes, kleurrijke boetiekjes en sfeervolle barretjes verborgen in kleine steegjes. Dan hebben we het natuurlijk over deze geweldige stad. Bewonder historische bezienswaardigheden als het DomRömer Kwartier, Römerberg en Alte Opera staan hier naast moderne highlights zoals de torenhoge Main Tower. Laat je verrassen door de historische charme van Frankfurt!

NH Bingen
Museumstrasse 3,
Bingen am Rhein, Duitsland
Kaart
Museumstrasse 3, Bingen am Rhein, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in een 3*-hotel in Bingen am Rhein. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar waar je gezellig een drankje kunt drinken. Ook beschikt het hotel over een spa waar je even helemaal kunt ontspannen. De kamers beschikken over een minibar, kluisje, telefoon, tv en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Vanuit het hotel heb je uitzicht over rivier de Rijn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Bad Kreuznach

Steden
Bosenheimer Strasse 129

Bad Kreuznach is een officieel erkende geneeskrachtige badplaats dat wordt bepaald door het kuurwezen. De stad heeft rondom een rivier- en boslandschap waar u wandelingen kunt maken.

Mainz

Steden
Albert Schweitzer Strasse 115

Mainz is één van de oude stadjes die zijn oude tradities heeft behouden. Mainz heeft veel universiteiten, bisschoppen, grootse kathedralen en omroepen.

Wiesbaden

Steden, Bezienswaardigheden
Rheinstrasse 42

Wiesbaden staat bekend om zijn warmwaterbronnen. Veel mensen geloven dat ze een heilzame werking hebben, vroeger werden namelijk deze bronnen gebruikt door de Romeinen.

Gutenberg Museum

Musea
Liebfrauenstraße 5

Dit museum vernoemd naar Johannes Gutenberg, uitvinder van Schwarze Kunst (boekdrukkunst). U krijgt hier een mooi beeld van de ontwikkeling van diverse schrift- en drukwerkkunsten.

Wandelen met uitzicht op de Rijn

Tours & activiteiten
Boppard

Ook in Boppard en aan de Middenrijn staat wandelen volop in de aandacht! Het landschap rondom Boppard is uniek. Maar liefst vier lange afstand wandelroutes lopen door Boppard.

Opel fabriek Rüsselsheim

Bezienswaardigheden
Friedrich-Lutzmann-Ring 1

Opel werd ruim 110 jaar geleden werd in Rüsselsheim opgericht. Neem een kijkje achter de schermen door middel van een rondleiding in de oudste Opel fabriek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau