Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Vakantie in romantische sfeer tussen Cannes en Nice incl. vlucht en ontbijt

Best Western Hotel Astoria
Juan Les Pins, Antibes, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet van een 3, 4 of 5-daagse stedentrip in de romantische sfeer tussen Cannes en Nice incl. vlucht en ontbijt

Voor een vakantie op hoog niveau aan de Middellandse Zee zit je in het Best Western Hotel Astoria helemaal goed. Hier in het Zuid-Franse Juan Les Pins vind je alles voor een exclusief verblijf aan de Côte d’Azur. Het plaatsje ligt bij Cannes en geldt als een chique toeristische bestemming. Het staat onder meer bekend om zijn gevarieerde uitgaansleven en casino. Overdag kan je jezelf weer helemaal opladen op de witte zandstranden. Deze bieden trouwens ook volop mogelijkheden voor waterrecreatie, zoals jetskiën, snorkelen en duiken. Je kunt ook een bootexcursie naar de nabijgelegen Lérins-eilanden reserveren. Er valt dus genoeg te beleven voor een actieve vakantie in de zon. En het mooie is: het Best Western Hotel Astoria staat midden in het centrum van Juan Les Pins en op een paar honderd meter van het strand. Je hebt hier dus alles op loopafstand. Verder kun je gebruikmaken van het restaurant en de lounge. Ook als strand en zee niet je eerste prioriteit zijn, is het Best Western Hotel Astoria een goede keuze. In de directe omgeving zijn veel winkels en horecagelegenheden, onder meer aan de lange boulevard van Juan Les Pins. Het naastgelegen Antibes heeft diverse kunst- en geschiedenismusea, historische bezienswaardigheden en het zeeaquarium en dolfinarium Marineland.

Stedentrips
dagen

Vakantie in romantische sfeer tussen Cannes en Nice incl. vlucht en ontbijt

Best Western Hotel Astoria
Juan Les Pins, Antibes, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Nice vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dichtbij het strand gelegen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Château Grimaldi met meesterwerken van Picasso!
Tips in de omgeving

Vieille Ville, Nice
Dit is hét bruisende middelpunt van de stad, het stadscentrum Vieille Ville! Je vind hier mega veel leuke straatjes en winkeltjes. Een ruime keuze aan terrasjes en restaurants waar je de lekkerste traditionele gerechten kunt proeven. Maar vergeet ook zeker het shoppen niet, je vind hier originele boetiekjes, modewinkels en kunstgalerieën. In Vieille Ville kan je je goed vermaken!

Parque de la Colline du Château, Nice
Dit park leent zich uitstekend voor het maken van een wandeling, om uit te rusten op één van de bakjes en om kinderen ongestoord te laten spelen. Het park is hoger gelegen op een heuvel en daarom heb je een spectaculair uitzicht met zonsondergang. In het park vind je ook nog bezienswaardigheden waaronder de Bellanda uitkijktoren en de ruïnes van het voormalige kasteel 'la Colline du Château'.

Le Suquet, Cannes
Le Suquet is het oudste gedeelte van Cannes. Het Middeleeuwse gedeelte van de stad ligt op een heuvel in de buurt van de oude haven. In de binnenstad vind je vele schattige steegjes en straatjes. Dit geeft de stad een romantische sfeer. je vindt in het oude gedeelte ook een oude kerk, de Notre-dame de l’Esperenance. In de Rue Saint Antoine vind je veel gezellige restaurants en barretjes.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Best Western Hotel Astoria
Avenue Maréchal Joffre 15,
Juan Les Pins, Frankrijk
Kaart
Avenue Maréchal Joffre 15, Juan Les Pins, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

3*- Best Western Hotel Astoria is gelegen in het hart van de Côte d'Azure op slechts 100 meter van het strand en diverse barretjes, restaurants en winkels. Met 49 kamers, die allemaal geluidsdicht zijn, airconditioning hebben en gratis Wi-Fi kan je helemaal tot rust komen. Verder hebben alle kamers een balkon met uitzicht (slechts enkelen op de zee).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€15,00 per auto per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Promenade des Anglais

Stranden
Promenade Des Anglais

Maak een heerlijke wandeling over de boulevard en geniet ondertussen van het strand, de zee en de monumentale gebouwen in Belle Epogue stijl.

Place Masséna

Eten en drinken, Shoppen
Place Masséna

Place Masséna is het belangrijkste plein van Nice. Het plein wordt omringd met leuke winkels en gezellige restaurants.

Cours Saleya

Eten en drinken, Bezienswaardigheden
Cours Saleya

Cours Saleya staat bekend vanwege de dagelijkse markten die er worden gehouden. 's Avonds wordt het omgebouwd tot een groot terras.

Kathedraal Sainte-Réparate

Bezienswaardigheden
3 Pl. Rossetti

Deze 17-eeuwse kathedraal is erg opvallend vanwege haar grote koepel met gekleurde dakpannen. Het is een populaire bezienswaardigheid onder toeristen.

La Colline du Château

Bezienswaardigheden
La Colline Du Château

La Colline du Château is een heuvel gelegen tussen de oude stad en de haven van Nice. Klim naar boven voor een prachtig uitzicht.

De wijk Vieux Nice

Wijken
Vieux Nice

Slenter door deze prachtige, historische wijk van Nice. Bewonder hier de beroemde pittoreske straatjes waar de Côte d'Azur bekend om staat.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€15,00 per auto per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uurs receptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau