Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Dagje uit
dagen

Verblijf in 4*-hotel Brabant incl. dagentree Efteling

Fletcher hotel De Korenbeurs
Made, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Geniet 3 dagen in Brabant nabij N.P. De Biesbosch incl. ontbijt en 1 dag toegang tot de Efteling

Geniet van 3 dagen Brabant! Tijdens je verblijf kun je een dag gaan genieten in De Efteling! Bij dit arrangement is namelijk 1 dag entree inclusief! De Efteling, hoog in de top 10 van de meest bezochte pretparken in Europa. Het ligt op slechts 20 minuten rijden van het hotel. In dit sprookjesachtige pretpark is er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud: maak ritjes in de meest spectaculaire achtbanen, wandel door het beroemde Sprookjesbos of geniet van vele andere attracties in het park! Na een enerverende dag in dit top attractiepark sluit je de dag in alle rust af in De Korenbeurs. Daarnaast is er in de omgeving nog veel meer te doen! Genieten van de natuur of ga shoppen in Breda.. In Brabant kan het allemaal! Met Nationaal Park De Biesbosch om de hoek geniet je volop van de prachtige natuur. Maak mooie wandelingen, boottochten of verken deze prachtige omgeving per fiets.

Dagje uit
dagen

Verblijf in 4*-hotel Brabant incl. dagentree Efteling

Fletcher hotel De Korenbeurs
Made, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 dag toegang tot de Efteling
  • Mooie wandel- en fiets routes in de omgeving
  • De Efteling op slechts 20 minuten rijden van het hotel!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
De Efteling

De Efteling is een attractiepark in het Noord-Brabantse Kaatsheuvel dat in 1952 haar deuren opende en sindsdien Nederlands meest bekende pretpark is! Jaarlijks brengen ca. 5 miljoen mensen een bezoekje aan dit unieke attractiepark waar genoeg te beleven valt voor jong én oud! In het wereldberoemde Sprookjesbos waan je je voor eventjes in een levensecht sprookjeswereld tussen de reuzen en trollen en loop je langs Hans en Grietje, Klein Duimpje, Doornroosje en vele andere bekende sprookjesfiguren! Ook voor de hele familie zijn er meer dan genoeg leuke attracties, zoals Symbolica, een betoverend paleis waar de fantasie tot leven komt. Toe aan de ultieme kick? De Baron, Vliegende Hollander en de Python zijn spectaculaire achtbanen voor de echte waaghalzen! De Efteling: een wereld vol wonderen!

De Efteling dagkaart kun je op de dag van aankomst bij het hotel ophalen. Je moet zelf een tijdslot reserveren op de website van de Efteling zodat je zelf kan kiezen hoe laat je het park in wilt.

Voor meer informatie en over het park en het reserveren van een tijdslot kun je klikken op deze link.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Fletcher hotel De Korenbeurs
Kerkstraat 13,
Made, Nederland
Kaart
Kerkstraat 13, Made, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het centrum van Made, in Brabant, is Fletcher hotel De Korenbeurs gelegen. De natuurrijke omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen en fietstochten. Het sfeervolle hotel is op een steenworp afstand gelegen van de bruisende stad Breda. De kamers zijn luxe ingericht en voorzien van een televisie, kluisje en badkamer met bad en/of douche en toilet. Geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor lunch en diner kun je terecht in Restaurant Fundi. Hier geniet je in sfeer van culinaire gerechten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 2,50 per auto per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Basiliek Oudenbosch

Kerken en kathedralen
Markt 57

De Basiliek van Oudenbosch is een bijzondere basiliek in het centrum van Oudenbosch. Het is een geschaalde kopie van de Sint Pieter in Rome. De Basiliek is nog steeds in gebruik als gebedshuis, maar is gewoon te bezoeken.

Rosada Factory Outlet

Shoppen
Rosada 70

Deze Outlet Factory, met diverse groter merken, ligt in het recreatiegebied aan de rand van Roosendaal en geeft garantie voor een heerlijk dagje shoppen.

Haven van Breda

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten, Cultuur

In het prachtige historische centrum van Breda bevindt zich ook de haven van de stad. Verschillende rondvaartboten voeren u door de haven langs de vele monumentale panden die er langs de oevers te vinden zijn.

Thermen Barendrecht

Spa en Wellness
Achterzeedijk 81

Wellness centre van Thermen gevestigd in Barendrecht waarbij u gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten.

Onze Lieve Vrouwekerk Breda

Bezienswaardigheden
Kerkplein 2

Midden in het centrum aan de Grote Markt staat het belangrijkste monument van de stad. In de kapel liggen tientallen leden van de familie van Hendrik III van Nassau-Breda begraven.

Kasteel Van Breda

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kasteelplein 10

Al zeer vroeg in zijn geschiedenis staat dit kasteel met zijn prachtige slotgracht bekend om zijn warme band met leden uit het huis van Oranje-Nassau. Het kasteel werd omstreek 1350 gebouwd en diende als woonverblijf van de Hollandse edelman Jan van Polanen.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 2,50 per auto per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau