Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Luxe 5*-Hilton in hartje Den Haag incl. optioneel ontbijt

Hilton The Hague
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
77,50
totaal: 185,65 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 14 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het luxe 5*-Hilton hotel in hartje Den Haag incl. optioneel ontbijt

Verblijf in Den Haag, de stad aan zee. Beleef in Den Haag de combinatie van cultuur, culinair en natuur aanbod. Ga uitwaaien op het strand (in 20 minuten ben je met de tram in Scheveningen) of geniet van een heerlijke fietstocht door de duinen. Bezoek een van de vele musea, zoals het Mauritshuis. Op het historische Binnenhof is de regering van Nederland gevestigd en op het Noordeinde bevindt zich het werkpaleis van de koning. Winkel in de historische en sfeervolle binnenstad of geniet van verse vis. Den Haag is de moeite waard!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Luxe 5*-Hilton in hartje Den Haag incl. optioneel ontbijt

Hilton The Hague
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Ook te boeken incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief gebruik van 24-uurs fitness
  • Luxe 5*-hotel in het centrum!
  • Hotel beoordeeld met een 8,9 op Zoover!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de 10 must-sees van Den Haag
  • Tip: uitwaaien op het strand van Scheveningen
Top 10 must-sees van Den Haag

Stad aan zee - Scheveningen en Kijkduin
Een lange strandwandeling, een dagje pootje baden, flaneren over de boulevard, vliegeren op het strand of surfen. Met 11 kilometer strand in de achtertuin gaan strandleven en stadsleven in Den Haag perfect samen!

Binnenhof - Het politiek hart van Nederland
Via het beroemde toegangspoortje op het historische Binnenhof stap je midden in het hart van onze democratie. Dit is dé plek waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden. Maar ook waar toekomst wordt gemaakt. Neem tijdens een rondleiding van ProDemos een kijkje in de Tweede Kamer en de Ridderzaal!

Mauritshuis - Het museum met de parels
Bekijk Vermeers sensuele Meisje met de parel naast topstukken van Rembrandt en Jan Steen. Zie hoe minutieus Fabritius z'n, dankzij het boek van Donna Tart bekende, Puttertje schilderde. Of bekijk de imposante Stier van Potter.

Paleis Noordeinde - De koning aan het werk
Al vier eeuwen is Den Haag de woon- en werkplaats van de Oranjes. Die lange vorstelijke historie is overal tastbaar aanwezig. Omringd door boetiekjes en galeries ligt Paleis Noordeinde, het werkpaleis van koning Willem-Alexander. Aan de wapperende vlag op het dak zie je of de koning in het land is. En wist je dat je in de achtertuin van het paleis zelfs kunt picknicken!?

Hip of in stijl?
Den Haag is de ideale stad voor winkelen in stijl. Typisch Haagse chique vind je rond rond het Noordeinde en de Denneweg. Historisch winkelen doe je in de Passage. In de Prinsestraat en de Oude Molstraat slaat hip Den Haag zijn slag. En naast de toko's in Chinatown kent de binnenstad flagshipstores als de Bijenkorf en H&M.

Madurodam, Nederland in het klein
Het Mauritshuis, Paleis Noordeinde, de Alkmaarse kaasmarkt en de Keukenhof in één oogopslag? In Madurodam ontdek je met elkaar wat Nederland zo bijzonder maakt en beleef je de verhalen achter beroemde gebouwen.

Kunstmuseum Den Haag
De grootste collectie schilderijen van Piet Mondriaan ter wereld, een uitmuntende zilvercollectie, minutieus gedecoreerd Delfts Blauw en interactieve Wonderkamers in het beroemde gebouw van architect Berlage. Het Haags Kunstmuseum is van alle tijd!

Vredespaleis
Met de Eeuwige Vredesvlam in je rug kijk je uit op het meest gefotografeerde gebouw van Den Haag: het Vredespaleis. Hier zetelen het Internationaal Gerechtshof en het Permanent Hof van Arbitrage. Ze maken Den Haag tot stad van Vrede en Recht.

Escher Museum - Door illusie bedrogen
Niets is wat het lijkt in het werk van graficus M.C. Escher. Hier stroomt water naar boven, veranderen vogels in vissen en lopen mannen eindeloos dezelfde trap op. Laat je fantasie de vrije loop bij het Museum Escher in Het Paleis, gelegen aan het bekende Lange Voorhout.

Panorama Mesdag - Een magisch vergezicht
Kijk 360º in het rond en onderga de magische illusie van het zin begoochelende panorama van Scheveningen uit 1881. Het vergezicht op de zee, de duinen en het oude vissersdorp Scheveningen is geschilderd door Hendrik Willem Mesdag. Het uitzicht is er nooit hetzelfde, de lichtval is meer dan prachtig en wisselt van minuut tot minuut. Bij slecht weer toch een dagje strand!

Hilton The Hague
Zeestraat 35,
Den Haag, Nederland
Kaart
Zeestraat 35, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hilton The Hague ligt in het historische stadscentrum en de ambassadewijk van Den Haag, op slechts een steenworp afstand van het chique winkelgebied in het stadscentrum. Panorama Mesdag ligt pal naast de deur en Paleis Noordeinde bevindt zich op 450 meter afstand. Het strand van Scheveningen is binnen 15 minuten met de tram of fiets te bereiken. Er is privéparkeergelegenheid bij het hotel. Gratis Wi-Fi is in de openbare ruimtes beschikbaar. Het hotel beschikt over ruime kamers en suites met een bureau en een flatscreen-tv. De badkamer is uitgerust met een bad, een douche en gratis toiletartikelen. BlueBlood is de plek om een nieuwe wereld van opwindende gerechten en drankjes te verkennen. Het is een plek waar je ‘Nikkei’ kunt ervaren, een unieke mash-up tussen Japanse en Peruaanse keuken in ons sfeervolle restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 30,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Panorama Mesdag

Musea
Zeestraat 65

Nederlands grootste schilderij vindt u hier! Willem Mesdag, heeft Panorama Mesdag geschonken aan zijn 33 neven en nichten.

Paleis Noordeinde

Bezienswaardigheden
Noordeinde 68

Eén van de grote kenmerken van Den Haag, is Paleis Noordeinde, het paleis dat dienst doet als werkpaleis van de Koning.

Museum Bredius

Musea
Lange Vijverberg 14

Dit museum, gelegen aan de Hofvijver in een herenhuis uit de 18e eeuw, laat u de privé collectie van Abraham Bredius zien met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema.

Museum de Gevangenpoort

Musea
Buitenhof 33

Benieuwd naar het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen? Breng een bezoek aan dit museum en leer hier alles over!

Escher in het Paleis

Musea
Lange Voorhout 74

Dit is een permanente tentoonstelling van M.C. Escher, circa 150 van zijn kunstwerken worden hier tentoongesteld.

Haags Historisch Museum

Musea
Korte Vijverberg 7

Waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen kwamen, is nu het Haags Historisch Museum. Het museum aan de Hofvijver toont de geschiedenis en ontwikkeling van Den Haag.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 30,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau