Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in een designhotel in Brussel

Motel One Brussels
Brussel, Brussel, België bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
74,22
totaal: 176,87 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 32 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in hartje Brussel incl. verblijf in een designhotel

Motel One Brussels ligt ten oosten van de Grote Markt. De locatie is zeer geschikt om met het openbaar vervoer of lopend de stad te gaan verkennen! Brussel staat ook zeker nooit stil. De stad heeft zoals vele andere Belgische steden een levendig uitgaansgebied. Verspreid over de stad, zijn er genoeg uitgaansgelegenheden, maar in het centrum bij de Beurs en het Sint-Goriksplein is het meest bekend. De stad staat ook bekend om het winkelen in de bekende winkelstraten. De bezienswaardigheden mogen ook zeker niet ontbreken! Denk eraan om bijvoorbeeld het Atonium of Manneken Pis een bezoekje te brengen! Wil je even ergens anders heen dan Brussel zelf? Ga dan richting Gent of Antwerpen.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf in een designhotel in Brussel

Motel One Brussels
Brussel, Brussel, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Hotel gelegen op loopafstand van het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga naar de Grote Markt of het Belgisch Stripcentrum Museum
Motel One Brussels
Rue Royale 120,
Brussel, België
Kaart
Rue Royale 120, Brussel, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De accommodatie straalt majestueuze rijkdom uit. Je kan met een gerust hart zeggen dat je je hier als koning mag wanen. Met de koninklijke service erbij, wordt het plaatje compleet. Het ontwerp van het hotel is geïnspireerd op het beroemde Belgische kant. Ergens is er wel wat van terug te vinden. Met een eigen biermenu is de Belgische bierbrouwkunst ook goed vertegenwoordigd bij het hotel. Graag ontspannen in de buitenlucht? Dan wordt er een drankje geserveerd in de Outdoor Lounge, die in de rustige, groene binnentuin gelegen is. De kamers zijn voorzien van airco, een flatscreen-tv en beschikken over een eigen badkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, parkeergarage 'Parking Royal'
Parkeerkosten
€ 20,00 per 24 uur
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
Galerie Du Roi 5

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen vormen een complex van 3 met glas overdekte winkelgalerijen in het centrum van Brussel, namelijk de Konings-, de Koninginne- en de Prinsengalerij.

Koninklijk Paleis van Brussel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Brederodestraat 16

Het Koninklijk Paleis van Brussel is een paleis waar de Belgische koning zijn functie uitoefent. Hij houdt er audiënties en behandelt er staatszaken.

Brussel

Steden
Brussel

Brussel wordt vaak gezien als de hoofdstad van Europa. De stad heeft vele bezienswaardigheden te bieden.

Manneken Pis

Bezienswaardigheden
1000 Brussel

Dit wereldberoemde standbeeldje van een plassend jongetje staat in het centrum van Brussel op de hoek van de Stoofstraat en de Eikstraat.

De Kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele

Cultuur
Sinter-Goedeleplein

De Brusselse Sint-Michiels en Sint-Goedele kathedraal is het toneel van de halve Belgische geschiedenis. Hier werden koningen geboren, gekroond en begraven.

Grote Markt Brussel

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt

De Grote Markt van Brussel is het centrale plein van Brussel. Het plein staat sinds 1998 op de lijst van het Werelderfgoed van de Unesco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja, parkeergarage 'Parking Royal'

Parkeerkosten

€ 20,00 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.24 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau