Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Halfpension in Eichstätt in de Duitse deelstaat Beieren

IBB Hotel Altmühltal-Eichstätt
Eichstätt, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 4 of 7 dagen in Eichstätt in de natuur van de Duitse deelstaat Beieren o.b.v. halfpension

Dit modern ingerichte IBB hotel ligt aan de idyllische rivier de Altmül in de Duitse stad Eichstätt. Je hebt er een schitterend uitzicht op de prachtige natuur! In de omgeving is er van alles te beleven, dus dit is een fantastische locatie voor een vakantie. Om te beginnen is Eichstätt een ontzettend leuke Beierse stad! Je kunt er heerlijk winkelen rond het marktplein en lekker uit eten gaan. Een belangrijke bezienswaardigheid is de Dom. Maak een mooie boottocht op de rivier. Als je sportief bent aangelegd, is het een goed idee om een kano te huren en hiermee de omgeving te verkennen. Het mooie Natuurpark Altmültal telt vele fiets- en wandelpaden, dus zorg dat je sportkleding en een rugzak bij je hebt! Wandel langs de Panoramaweg en geniet van de prachtige vergezichten over de bossen en rotsen. In dit park vind je overigens ook unieke kalksteengroeven. Daar is het mogelijk om bijvoorbeeld fossielen van dinosaurussen en andere dieren te bewonderen en als je wilt zelf op fossielenjacht te gaan. Verder mag je de Limes absoluut niet missen! Deze historische muur en de bijbehorende bouwwerken tonen de oude grens tussen het Romeinse Rijk en de wereld van de barbaarse Germanen. Het is een indrukwekkende bezienswaardigheid die niet voor niets op de lijst met werelderfgoed van UNESCO staat!

Autovakanties
dagen

Halfpension in Eichstätt in de Duitse deelstaat Beieren

IBB Hotel Altmühltal-Eichstätt
Eichstätt, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 of 6 overnachtingen
  • Fruitmandje op de kamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • 1 x per persoon een cocktail aan de bar
  • 2 hele dagen gratis gebruik van e-bikes
  • Gratis fietsroutes te verkrijgen bij de receptie
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: wandel door Natuurpark Altmültal
IBB Hotel Altmühltal-Eichstätt
Franz-Xaver-Platz 1,
Eichstätt, Duitsland
Kaart
Franz-Xaver-Platz 1, Eichstätt, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het IBB Hotel Altmühltal-Eichstätt ligt midden in het centrum van Eichstätt. Door deze ligging zijn de winkels en terrasjes om de hoek. Het hotel heeft een moderne uitstraling en beschikt over een restaurant, bar, fitnessruimte en sauna. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, bureau met zitje, televisie, koffie- en theefaciliteiten en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel. Ook is het mogelijk om de auto te parkeren. Dit kan gratis of in de parkeergarage tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen // Parkeergarage € 8,00 per auto per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Natuurpark Altmühltal

Natuur & Parken
Kardinal-Preysing-Platz 14

Natuur beleven, vakantie vieren, land ontdekken en genieten van schitterende fietsroutes. Langs de idyllische Altmühl, zonnige jeneverbessen en wild romantische rotslandschappen zwerft u door een unieke streek in het hart van Beieren en beleeft u onvergetelijke momenten.

Neurenberg

Bezienswaardigheden, Steden
Neurenberg

Neurenberg heeft veel historische bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld de oude stadsmuren, de Nürnberger Burg of de Sint-Laurentiuskerk.

Tiergarten Nürnberg

Natuur & Parken, Bezienswaardigheden, Dierentuinen en aquaria, Attractieparken
Am Tiergarten

Tiergarten Nürnberg is een dierentuin in de Duitse stad Neurenberg. De dierentuin is 67 hectare groot en is daarmee een van de grootste dierentuinen van Europa. Tiergarten Nürnberg heeft ongeveer 290 diersoorten, waaronder veel bedreigde diersoorten.

Ehekarussell

Bezienswaardigheden
Am Weissen Turm

Deze beroemde fontein staat bij de Weisser Turm. Het kunstwerk is gebaseerd op een gedicht van Hans Sachs en moet het huwelijksleven uitbeelden.

Christkindlesmarkt

Bezienswaardigheden
Hauptmarkt

De Christkindlesmarkt is één van de populairste kerstmarkten van Duitsland, vanwege het gevarieerde aanbod en vermaak.

Stadsmuren van Neurenberg

Bezienswaardigheden
Neutormauer 14

De oude binnenstad van Neurenberg wordt omringd door prachtige stadsmuren. Op verschillende plekken kun je door de voormalige grachten rondom de muren lopen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen // Parkeergarage € 8,00 per auto per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau