Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Rondreizen
dagen

8-daagse rondreis: Tussen de wijngaarden en de Italiaanse Rivièra o.b.v. halfpension

Rondreis - Tussen de wijngaarden en de Italiaanse Rivièra
Castagnito, Piemonte, Italië bekijk op kaart
Geniet van een 8-daagse rondreis o.b.v. halfpension tussen de wijngaarden en de Italiaanse Rivièra o.b.v. halfpension

Tijdens deze rondreis ontdek je verschillende regio's in Italië. Piemonte bijvoorbeeld, dat rijk is aan verschillende, prachtige landschappen. Het is de ideale omgeving voor natuurliefhebbers, actievelingen en fans van lekker eten en drinken. Vervolgens gaat de reis door naar de Italiaanse Rivièra. En als je ergens vrolijk van zult worden is het wel de kleurrijke kustregio van Italië. Langs de bloemenrivier vind je schilderachtige kustplaatsjes, de één nog mooier dan de ander! Tijdens je rondreis, neem je in verschillende dropjes deel aan heerlijke wijnproeverij. Dat wordt genieten!

Let op: je reist op eigen gelegenheid naar Italië waar je aan deze rondreis begint.

Rondreizen
dagen

8-daagse rondreis: Tussen de wijngaarden en de Italiaanse Rivièra o.b.v. halfpension

Rondreis - Tussen de wijngaarden en de Italiaanse Rivièra
Castagnito, Piemonte, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen in twee verschillende 3*-hotels
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • Wijnproeverij op de 2e dag in Cantina del Conte
  • Wijnproeverij op de 3e dag in Asti
  • Wijnproeverij op de 5e dag in de Cinque Terre
  • Inclusief Cinque Terre Card voor leuke extra's en kortingen in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren (indien beschikbaar)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst Castagnito, Piemonte
De aankomende 4 nachten verblijf je in Castagnito

Na een lange reis uit Nederland kom je aan in Piemonte. Laat de Dolce Vita maar beginnen! Geniet van 's avonds van een 3-gangendiner of dinnerbuffet in het hotel.

Dag 2: Castagnito, Piemonte

Tijd om de omgeving in de schitterende streek Piemonte te leren kennen. Piëmonte en heeft een adembenemend uitzicht op de Monviso berg. Wist je dat 'Piëmonte' letterlijk 'aan de voet van de bergen' betekent? Daarnaast is Piëmonte dé wijnstreek van Italië! Dus pak de wijnglazen er maar bij want je moet natuurlijk verschillende streekwijnen proeven. Je neemt deel aan een wijnproeverij in Cantina del Conte.

Dag 3: Castagnito, Piemonte

Asti is een stad gelegen in de Noord-Italiaanse regio van Piermont. De middeleeuwse stad is voornamelijk bekend door de wijn Barbera die op de heuvels rondom Astri wordt verbouwd. Struin door het middeleeuwse centrum, ontdek de oude restanten van de stadsmuren en breng een bezoek aan het Mazzetti-paleis uit de barokke van eind 17e eeuw. Het blijft natuurlijk altijd leuk om nieuwe soorten wijn te ontdekken en te proeven. Onder begeleiding van een wijnconsulent zul je verschillende soorten wijn proeven en leer je wat meer over de achtergrond en de productie

Dag 4: Castagnito, Piemonte

Na het ontbijt kun je op pad om de omgeving te ontdekken. Je kunt een volledige dag in Langhe doorbengen. Als je de SS231 volgt, bereik je Alba, het beroemdste dorp van dit gebied. Als je de weg naar het zuiden volgt, kom je aan in Grinzane Cavour. Rijdt vervolgens naar La Morra, een middeleeuws dorp met een prachtig uitzicht, en bezoek daarna Barolo, beroemd om zijn rode wijn.

Dag 5: Castagnito, Piemonte - Levanto, Ligurië
Je verblijft de aankomende 3 nachten in Levanto, Ligurië

Na een heerlijk ontbijt in het restaurant, reis je vandaag door naar de Italiaanse Rivièra. Dit deel van de kust van Italië loopt van de grens van Frankrijk tot Toscane. Onderweg reis je langs authentieke dorpjes, waar je stops maakt om de meest prachtige uitzichten vast te leggen. In Cinque Terre geniet je van een heerlijke wijnproeverij.

Dag 6: Levanto, Ligurië

Wil je vandaag even bijkomen van alle indrukken van de afgelopen dagen? Op het strand van Levanto is het heerlijk vertoeven. Neem een verkoelende duik in de zee, geniet van een heerlijk cocktail bij de strandtent of ga heerlijk relaxen op een strandbedje en geniet van de Italiaanse zon. Ook is het centrum van Levanto leuk om te bezoeken. Wandel door het kleine centrum met leuke winkeltjes, gezellige café's en sfeervolle restaurantjes.

Dag 7: Levanto, Ligurië

Na een heerlijk ontbijt in het hotel kun je vandaag op pad om de omgeving te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de mooiste dorpen van Cinque Terre. Vernazza is één van de vijf dorpen van Cinque Terre en het is er werkelijk prachtig. Het dorp is edel en elegant en wordt gekenmerkt door steile en smalle straatjes die afdalen naar de hoofdweg en eindigt in een klein plein voor de jachthaven. Struin door de smalle straatje, waar het lekker rustig en koel is, bekijk leuke winkeltjes en neem plaats bij een sfeervol.

Dag 8: Levanto, Ligurië

Helaas is het einde van de reis aangebroken, maar je hebt een onvergetelijke herinnering en ervaring erbij gekregen! Je reist vandaag op eigen gelegenheid weer terug naar huis.

Je ontvangt de gegevens van de rondreis uiterlijk 2 weken voor vertrek. Geef bij de boeking je adres gegevens door. Je ontvangt de vouchers van de hotels en de extra's (indien van toepassing) per post.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis - Tussen de wijngaarden en de Italiaanse Rivièra
via 4 Novembre 83,
Castagnito, Italië
Kaart
via 4 Novembre 83, Castagnito, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van een rondreis door door de wijngaarden en de Italiaanse Riviera! Het is de ideale omgeving voor natuurliefhebbers, actievelingen en fans van lekker eten en drinken. Tijdens je rondreis verblijf je in comfortabele hotels. De kamers in beide hotels beschikken over een airconditioning, kluisje, telefoon, televisie, minibar, Wi-Fi, en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Iedere ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je terecht voor een diner in het hotel ( 1x in Piemonte en 1x in Ligurië). trek voor de rest van de avonden erop uit en ga heerlijk uit eten in een van de vale restaurants in de buurt. Daarnaast geniet je tijdens deze rondreis van maar liefst 2 wijnproeverijen. Kortom, het wordt een heerlijke reis om niet snel te vergeten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie
Hoogtepunten

Savona (stad)

Steden
Savona

Savona is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Bezoek de Brandale Toren, het Priamar Paleis (museum) en de Leon Pancaldo Toren.

Savona

Steden, Stranden
Savona

Savona heeft een prachtig strand en goede voorzieningen. De haven en het fort van Priamar, het symbool van Savona, vormen vandaag het hart van de stad.

Grotta dell'Edera

Outdooractiviteiten
Grotta Dell'edera

De Grotta dell'Edera wordt bereikt door een donkere grot en uiteindelijk door een smalle 'gang'. De routes in het vaste kalksteen bieden een goede grip.

Finale Ligure

Steden, Stranden
Finale Ligure

Finale Ligure staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden en de vele uitzichtpunten. De boulevard wordt omringd door palmbomen, restaurantjes en grote terrassen.

Grotte di Toirano

Outdooractiviteiten
Via Alle Grotte

Deze grotten behoren tot de mooiste en meest bezochte grotten in deze regio. Tijdens een rondleiding word je meegenomen langs de mooiste zalen van de grotten.

Albenga

Steden
Albenga

Albenga is gelegen aan de Middellandse Zee en heeft een middeleeuws centrum dat zeer goed bewaard is gebleven. Bijzonder zijn de vier hoge torens in het centrum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op:

  • Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.
  • De prijzen zijn exclusief eventuele parkeerkosten en toeslagen voor tolwegen.
Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau