Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in de natuur van Uden in Noord-Brabant incl. ontbijt

Hotel Arrows Uden - Veghel
Uden, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
69,50
totaal: 158,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in de natuur van Uden in Noord-Brabant incl. ontbijt

Geniet 2, 3 of 4 dagen in de prachtige natuur tijdens je verblijf in het 4*-Hotel Arrows Uden - Veghel dat is gelegen aan de rand van het centrum van Uden. Vanaf deze locatie kun je genieten van een heerlijk verblijf in de natuur van Brabant. Zo vind je net buiten het centrum het prachtige natuurgebied De Maashorst. Hier kun je volledig tot rust komen tijdens een wandeling of fietstocht door de adembenemende natuur. Het hotel beschikt over een heerlijk binnenzwembad, hier kun je na een natuurrijke wandeling nagenieten van je dag door de heide. Ook kun je tijdens je verblijf een bezoekje brengen aan de binnenstad van Uden. Hier vindt je verschillende winkels met voor ieder wat wils. 's Avonds kun je gebruik maken van het restaurant in het hotel, maar ook van de gezellige restaurants die de stad te bieden heeft!

Natuur
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in de natuur van Uden in Noord-Brabant incl. ontbijt

Hotel Arrows Uden - Veghel
Uden, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt t.w.v. € 16,50
  • Gratis toegang tot de wellness van het hotel
  • Hotel gelegen nabij het centrum van Uden
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 9,9!
  • Tip: bezoek het natuurgebied De Maashorst
Wellness en sport in het hotel

In Hotel Arrows Uden - Veghel gaan sport en ontspanning hand in hand. Het hotel heeft uitgebreide wellness- en sportfaciliteiten om ervoor te zorgen je op je best voelt tijdens je verblijf. Het luxe spa-gebied is voorzien van een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een stoombad. Neem een verfrissende duik in het zwembad, ontspan in de warmte van de sauna of laat de stress van alledag wegsmelten in het stoombad. Ook zijn er ligbedden, een televisie met rustgevende muziek en een sterrenhemel. Het is de perfecte manier om even helemaal tot rust te komen en jezelf te verwennen. Als je liever wat actiever bent, dan zijn er ook sportfaciliteiten. De moderne fitnessruimte is uitgerust met de nieuwste apparatuur, zodat je jouw dagelijkse work-out kunt bijhouden.

Hotel Arrows Uden - Veghel
Sint Janstraat 14,
Uden, Nederland
Kaart
Sint Janstraat 14, Uden, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Arrows ligt aan de rand van het centrum van Uden nabij Veghel. Op een steenworp afstand van het hotel vind je het prachtige natuurgebied De Maashorst. Het hotel beschikt over o.a. een sfeervolle bar en lounge, terras, lift en een binnenzwembad. De 40 comfort kamers van Hotel Arrows zijn standaard voorzien van een Smart TV, telefoon, kluis en minibar. Daarnaast hebben alle kamers een badkamer met inloopdouche, toilet en een föhn. Parkeren is mogelijk in de omgeving tegen betaling.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Openbaar
Parkeerkosten
€ 1 per uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kasteel Heeswijk

Musea
Kasteel 4

Geniet hier van een rondleiding in het kasteelmuseum en maak een wandeling over het landgoed langs eeuwenoude boerderijen en de grillige rivier de Aa.

Sportiom

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Victorialaan 10

Kom zwemmen in dit subtropisch zwemparadijs! Glij van één van de vele glijbanen of ga een rondje schaatsen op de schaatsbaan (17 oktober t/m 20 maart). Ook bestaat er de mogelijkheid om te lasergamen.

Sint-Janskathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Torenstraat 16

De Sint-Janskathedraal heeft een rijke historie en wordt beschouwd als hoogtepunt van de stad. Ontdek hoe twee kerken één zijn geworden, en kom alles te weten over de geschiedenis.

Het Noordbrabants Museum

Musea, Bezienswaardigheden
Verwersstraat 41

Hier kom je alles te weten over de cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant. De Romeinse archeologie, de Zuid-Nederlandse schilderkunst en eigentijdse kunst en design.

Stedelijk Museum 's Hertogenbosch

Musea, Bezienswaardigheden
De Mortel 4

Dit museum is te vinden in het centrum van de stad. Bewonder hier beeldende kunst en design. Het is een zeer levendig museum met een collectie van keramiek en sieraden.

's-Hertogenbosch

Steden
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch heeft een prachtig historische centrum. In de stad zijn vele musea en bezienswaardigheden te vinden, de meeste zijn te vinden in het centrum.

Parkeren

Openbaar

Parkeerkosten

€ 1 per uur

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau