Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in de Elzas incl. ontbijt en een wijnproeverij

Grand Hotel Filippo
Niederbronn-les-Bains, Elzas, Frankrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
95,-
totaal: 217,15 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 249 aankomstdagen beschikbaar!
3, 4, 5 of 6 dagen in het hart van de natuur in Niederbronn in een 4* hotel in de Elzas incl. ontbijt en een wijnproeverij

In het Franse Niederbronn bevindt zich het Grand Hotel Filippo. Dit prachtige 4*-hotel ligt midden in een geweldige, bosrijke, omgeving. Maar na ongeveer 200 meter lopen ben je ook in het centrum van het stadje Niederbronn. Dagelijks begin je met een heerlijk ontbijtbuffet, waarna je gedurende de dag de omgeving kunt ontdekken. Breng een bezoek aan het sprookjesachtige Straatsburg (54 km). Deze Franse stad is echt een pareltje. Het oude centrum, de sublieme musea, goede restaurants en fijne moderne architectuur vormen een prachtige combinatie. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om iets verder te rijden naar Colmar (119 km); een authentiek Frans stadje waar bijna alle gebouwen nog uit de vijftiende of zestiende eeuw stammen. Je wordt er terug gekatapulteerd naar de middeleeuwen. Dit zijn slechts enkele tips van de vele die er zijn. Naast al deze leuke bezienswaardigheden geniet je tijdens je verblijf ook van een heerlijke wijnproeverij. Hier moet je nieuwe favoriet wel tussen zitten!

Autovakanties
3, 4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in de Elzas incl. ontbijt en een wijnproeverij

Grand Hotel Filippo
Niederbronn-les-Bains, Elzas, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x een wijnproeverij
  • 10% korting op een diner bij restaurant Alexain (op 200m)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Bezoek de pottenbakkerij van Soufflenheim
  • Tip: Bezoek het gezellige Straatsburg (54 km) of Colmar (119 km)
Verken de omgeving:

Het stadje Niederbronn-les-Bains ligt in de noordelijke Vogezen en heeft o.a. thermale baden en een casino. In het schilderachtige stadje is genoeg te zien: de vakwerkhuizen bijvoorbeeld. In het Maison de L'Archéologie kun je de rijke historie van de stad ontdekken. De stad Hagenau is gelegen op zo'n half uur rijden.

Ook het levendige Straatsburg is makkelijk te bezoeken vanaf het hotel. Maak een verassende leuke tip: Bezoek de pottenbakkerij in Soufflenheim. Soufflenheim, op zo'n 35 minuten rijden van Niederbronn-les-Bains, staat bekend om de culinaire pottenbakkerij met bloemenmotieven.

Grand Hotel Filippo
14-16 Avenue Foch,
Niederbronn-les-Bains, Frankrijk
Kaart
14-16 Avenue Foch, Niederbronn-les-Bains, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Grand Hotel Filippo is gelegen in Niederbronn-les-Bains, op een kwartier rijden van Parc Naturel régional des Vosges du Nord. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, gratis Wi-Fi, flatscreen-tv, telefoon, bureau, koffie- en theefaciliteiten, minibar, eigen badkamer met toilet, föhn, douche of bad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

De Liese bron

Bezienswaardigheden
Passage Des Thermes 2

De Liese bron en de Romeinse bron beiden gevestigd in Niederbronn-les-Bains Staan beide bekend om hun helende werking. De Liedse bron wordt met name gebruikt tegen overgewicht en de Romeinse bron tegen trauma's.

Kasteel van Haut-Koenigsbourg

Kastelen
---

De ultieme beloning na een goede hellingproef. Het kasteel van Haut-Koenigsbourg ligt op 750 meter hoogte en trakteert je op een prachtig uitzicht over de hele Elzas. Voor een paar euro kun je er binnenkijken, kinderen mogen tegen een gereduceerd tarief mee.

Notre Dame Straatsburg

Bezienswaardigheden
Place De La Cathédrale

De prachtige kathedraal staat midden in Straatsburg en is gebouwd tussen de 11e en de 15e eeuw. Bekijk op het plein Place de la Cathédrale ook zeker Maison Kammerzell.

Europees Parlement

Bezienswaardigheden
1 Avenue Du Président Robert Schuman

Het Europees Parlement is gevestigd in twee steden: Brussel en Straatsburg. Iedere maand worden er plenaire sessies gehouden in Straatsburg.

Straatsburg

Steden
Rue Du Vieux Marché Aux Poissons

Wandel door het sfeervolle oude centrum van Straatsburg met veel oude bruggetjes over de rivier de Ill, nauwe straatjes, terrassen en bekijk natuurlijk de typische Elzasser vakwerkhuizen.

Le Petit France

Wijken
Le Petit France

In het hart van Straatsburg vind je de wijk La Petite France die opgenomen is in het werelderfgoed van UNESCO. Het is de meest schilderachtige wijk van het oude Straatsburg.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau