Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in de havenstad van Nederland

Bastion Hotel Rotterdam Zuid
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
45,06
totaal: 122,07 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in Bastion Hotel Rotterdam Zuid

Heb jij een bezoek aan de grootste havenstad van Nederland op je verlanglijstje staan? Boek dan je overnachting bij dit voordelige Bastion Hotel langs de A15. Het is werkelijk perfect gelegen als je naar het World Trade Centrum, de Waalhaven, Feyenoord Stadion De Kuip of een evenement in Ahoy wilt gaan. Ook als je de havenstad zelf wilt verkennen is dit hotel een fantastische uitvalsbasis. In het centrum kun je terecht voor een prachtige stadswandeling, uitgebreid winkelen en vele andere activiteiten. Bij het Museumpark staat bijvoorbeeld één van de oudste musea van Nederland: Museum Boijmans Van Beuningen. Hier vind je een unieke verzameling sculpturen, schilderijen, prenten en tekeningen. Gedurende het hele jaar zijn er schitterende tentoonstellingen over allerlei thema’s. Ook in onder meer de Kunsthal en het Nederlands Fotomuseum vind je prachtige exposities. Hou jij vooral van shoppen? Dan kun je bijvoorbeeld je hart ophalen in de Koopgoot en de Markthal! Andere mogelijkheden zijn een havenrondvaart, een tour op een voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en een bezoek aan Historisch Delfshaven. Wil je de stad van bovenaf bewonderen? Dan biedt de Euromast je het beste uitzicht. Als je een echte durfal bent, kun je hier zelfs abseilen! Hou je van dieren? In dat geval kunnen we je een dagje Diergaarde Blijdorp van harte aanbevelen. Dit Bastion Hotel is lekker betaalbaar en compleet, inclusief bar en restaurant. Parkeren, de WiFi en de fitnessfaciliteiten zijn gratis.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in de havenstad van Nederland

Bastion Hotel Rotterdam Zuid
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Bastion Hotel Rotterdam Zuid
Driemanssteeweg 5,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Driemanssteeweg 5, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau