Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnacht in hotel op de Zuidas in Amsterdam

citizenM Hotel Amsterdam South
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
47,68
totaal: 121,31 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf in citizenM Hotel Amsterdam South

Dit 4-sterren hotel staat midden in het zakendistrict van de Zuidas, nabij het Amsterdamse station Zuid en conferentiecentrum RAI. Het is ultramodern, een enkel station van Schiphol verwijderd en betaalbaar. De higtechkamers hebben grote ramen met een wijds uitzicht op de omgeving. Ze zijn voorzien van enorme XL bedden, supersnelle gratis Wi-Fi en op afstand bedienbare apparatuur. Als je wilt kun je alles contactloos regelen met een gratis app: het inchecken, het openen van deuren, de sfeer in je hotelkamer en het bestellen van eten. In de buurt zijn diverse bars en restaurants, maar in de hippe hotelbar CanteenM is het ook mogelijk te eten en te drinken, dag en nacht. Het ontbijtbuffet bestaat uit warme en koude gerechten. In plaats van een lobby is er een stijlvolle woonkamer met loungeplekken, kunstwerken van lokale kunstenaars, boeken en werkplekken met iMacs. Vanuit dit moderne hotel ben je gauw in het stadscentrum. Daar kun je heerlijk wandelen en fietsen langs de diverse bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het Museumplein om de schitterende meesterwerken van Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn en vele andere beroemde schilders te bewonderen. Zin in een dagje shoppen? Ook dan biedt de Amsterdamse binnenstad je alles wat je maar wilt. Voor de exclusieve winkels moet je in de P.C. Hooftstraat zijn en als je op zoek bent naar leuke boetiekjes en speciaalzaken kom je in De 9 Straatjes helemaal aan je trekken.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnacht in hotel op de Zuidas in Amsterdam

citizenM Hotel Amsterdam South
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
citizenM Hotel Amsterdam South
Pr. Irenestraat 30,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Pr. Irenestraat 30, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau