Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Hotel in Tilburg boeken

Bastion hotel Tilburg
Tilburg, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
54,38
totaal: 134,91 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in Bastion hotel Tilburg

Bastion Hotel Tilburg is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A58 en heeft een 24-uurs receptie. Tilburg, gelegen in het Hart van Brabant, bevindt zich op een kleine 10 minuten rijden vanaf het hotel. Hier vind je leuke winkels, restaurants en musea zoals het Nederlands Textielmuseum. Na een dag op pad te zijn geweest biedt het sfeervolle restaurant in het hotel de mogelijkheid om te ontspannen met een uitgebreid (à la carte) diner. Heb je al gegeten? Ook in de bar is het goed vertoeven. De deluxe kamers van Bastion Hotel Tilburg hebben twee grote 1-persoonsbedden (1.05m breed) en zijn voorzien van telefoon, televisie, wekkerradio, kluis, modemaansluiting, gratis koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met inloopdouche, föhn en toilet. Om vanuit Bastion Hotel Tilburg in het centrum van Tilburg te komen kun je ook met het openbaar vervoer. Pak bijvoorbeeld vanaf Tilburg CS de bus naar de Lourdesstraat, dit is op slechts 5 minuten lopen vanaf het hotel. Tilburg is een levendige winkel- en uitgaansstad en in de omgeving vind je de mooiste natuurgebieden en de grootste attractieparken van ons land. Wordt het bijvoorbeeld wandelen in de Loonse en Drunense Duinen, een dagje naar de Efteling of de Beekse Bergen? Je hebt keuze te over. Cultuurliefhebbers kunnen naar het Nederlands Textielmuseum dat in het 19e eeuwse pand van de voormalige wollenstoffenfabriek is gevestigd. Ook mogen zij het mooiste stadje in het Hart van Brabant niet overslaan: de vestingstad Heusden.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Hotel in Tilburg boeken

Bastion hotel Tilburg
Tilburg, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Bastion hotel Tilburg
Kempenbaan 2,
Tilburg, Nederland
Kaart
Kempenbaan 2, Tilburg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het gehele hotel is gratis WiFi en in de lobby staat een computer waarop gasten gratis van internet kunnen gebruiken. Tijdens je verblijf is er voor je auto gratis parkeergelegenheid. De deluxe kamers van Bastion Hotel Tilburg hebben twee grote 1-persoonsbedden (1.05m breed) en zijn voorzien van telefoon, televisie, wekkerradio, kluis, modemaansluiting, gratis koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met inloopdouche, föhn en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau