Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen

Geniet in een 4*-hotel in Spijkenisse onder Rotterdam

Carlton Oasis Hotel
Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen in een 4*-hotel in Spijkenisse onder Rotterdam

Spijkenisse, een stad op het eiland Voorne-Putten in Zuid-Holland ten zuidwesten van Rotterdam. Met deze ligging heb je een ideale uitvalsbasis om je verblijf te combineren met cultuur en stad. Aan de rand van Spijkenisse zijn natuurparken voor een heerlijk wandeling of fietstocht, zoals het Vogelenzangpark en het Mallebos. Duik het centrum van Spijkenisse in en ontdek de Middeleeuwse Oude Kerk, wandel over he Marktplein en bewonder de bezienswaardigheden molen Nooitgedacht aan het Noordeinde. Wil je even wat anders? Ontdek dan de stad Rotterdam dat is gelegen op ca. 20 km afstand, een stad waar jij je geen seconde hoeft te vervelen! Zo heb je in de stad de welbekende Euromast, Erasmusbrug en de de Kunsthal met haar talrijke exposities. Buiten alle activiteiten die er in de omgeving te doen zijn, mag je de faciliteiten van het hotel zeker niet missen tijdens je verblijf. Je hebt namelijk gratis toegang tot het zwembad, wellnesscentrum en fitnessruimte. Even wat inspanning zoeken of juist even helemaal tot rust komen, alles is hier mogelijk.

Steden dichtbij
2, 3, 4 of 5 dagen

Geniet in een 4*-hotel in Spijkenisse onder Rotterdam

Carlton Oasis Hotel
Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Optioneel: inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik zwembad, sauna, stoombad en fitness
  • Bij het hotel is fietshuur mogelijk (tegen betaling)
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Tip: bezoek het centrum van Rotterdam
Tips voor jouw verblijf

Ga de hoogte in op de Euromast!
De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland en biedt een fantastisch uitzicht op de stad en de haven. Je gaat met de lift in 30 seconden naar een hoogte van 100 meter, waar het uitkijkplatform en de brasserie zich bevinden. Vandaar heb je een wijds uitzicht van 360 graden over Rotterdam en omstreken. Met de Euroscoop is het mogelijk om naar een hoogte van 185 meter te klimmen. Voor waaghalzen: de Euromast is de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professional.

Erasmusbrug
Voor veel Rotterdammers ‘de trots van de stad’. De Erasmusbrug wordt in de volksmond ook wel ‘de Zwaan’ genoemd en is een van de iconen van Rotterdam. Je kunt er overheen wandelen/fietsen/rijden, maar eigenlijk is hij mooier als je hem van een afstandje bekijkt.

Carlton Oasis Hotel
Curieweg 1,
Spijkenisse, Nederland
Kaart
Curieweg 1, Spijkenisse, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Carlton Oasis Hotel is een Rotterdams 4*-hotel dat is gevestigd in Spijkenisse. Met een ligging ten zuidwesten van Rotterdam en op het eiland Voorne-Putten in de prachtige natuurrijke omgeving is het hotel een ideale uitvalsbasis. Bij het hotel neem je plaats in het restaurant en kun je gebruik maken van de fitnessruimte, het zwembad en de sauna. Ook is het mogelijk om bij het hotel een fiets te huren. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per nacht (1 huisdier per kamer)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht (1 huisdier per kamer)

Belangrijke informatie

Let op:

  • Bij de Superior kamer zit de douche in het bad. Bij de Deluxe kamer zijn de douche en het bad apart.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.48 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau