Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Moezel
dagen

Verblijf in een gezellig familiehotel in Trier aan de Moezel

Nells park hotel
Trier, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
2, 3, 4, 5 dagen in een gezellig familiehotel in Trier

Nells Park Hotel is een gezellig familiehotel, gelegen in het grootste park van Trier. Een Engels landschapspark uit de 18e eeuw, met een rozentuin en zwanenmeer. In de oude binnenstad van Trier zijn Romeinse bouwwerken als Porta Nigra, de basiliek, de keizerthermen en het amfitheater te bezichtigen. De stad is een winkelparadijs met designboetieks, warenhuizen, speciaalzaken, antiekwinkels en juweliers. Naast het grote winkelaanbod biedt Trier vooral in cultureel opzicht voor ieder wat wils. De meeste bezienswaardigheden, zoals de 9 UNESCO-werelderfgoederen, staan midden in de stadskern.

Moezel
dagen

Verblijf in een gezellig familiehotel in Trier aan de Moezel

Nells park hotel
Trier, Rheinland Pfalz, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen o.b.v. logies
  • Ook te boeken inclusief ontbijt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel beschikt over fitness- en wellnessfaciliteiten
  • Tip: bezoek de oude stadskern
Nells park hotel
Dasbachstrasse 12,
Trier, Duitsland
Kaart
Dasbachstrasse 12, Trier, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Porta Nigra

Bezienswaardigheden
Porta-Nigra-Platz

De Porta Nigra is veruit het bekendste monument uit de Romeinse tijd in de Duitse stad Trier. Het is de noordelijke poort in de 6418 m lange stadsmuur en werd samen met de muur tussen 160 en 200 n.Chr. gebouwd.

Dom in Trier

Bezienswaardigheden
Liebfrauenstraße 12

Deze grootste christelijke kerk uit de klassieke Oudheid werd op een voormalig Constantijns paleiscomplex gebouwd. De huidige dom bevat nog een Romeinse kern met originele muren tot een hoogte van 25,88 m.

Hauptmarkt in Trier

Pleinen
Hauptmarkt

De belangrijkste en meest bruisende markt van Trier is de Hauptmarkt. Je vindt hier veel mooie oude panden, zoals de kerk van St. Gangolf en de Steipe met zijn prachtig gedecoreerde bogen. Met de vele terrassen en restaurants is het vaak erg gezellig.

Paleis van Trier

Bezienswaardigheden
Willy-Brandt-Platz 3

Het paleis van Trier ligt naast de Romeinse Constantijn Basiliek. Het in rococo-stijl gebouwde paleis dient tegenwoordig als pand voor verschillende overheidsorganen. De tuin is opengesteld voor publiek.

Constantijn Basiliek

Bezienswaardigheden
Konstantinpl. 10

Deze bijzonder vormgegeven basiliek heeft in de loop van de jaren al meerdere functies vervuld. Er zit een groot stuk geschiedenis in dit bijzondere gebouw naast het Keurvorstelijk Paleis van Trier.

Trier

Musea, Shoppen, Eten en drinken, Cultuur, Steden
Kaiserstrasse 34

Trier is de oudste stad van Duitsland. Wanneer je in Trier bent mag je de Porta Nigra niet overslaan, dit is de Romeinse stadspoort. Ook de Dom van Trier is leuk om te bekijken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau