Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 5*-hotel in Rotterdam incl. ontbijt

Rotterdam Marriott Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
79,50
totaal: 189,29 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek in 2, 3 of 4 dagen havenstad Rotterdam vanuit een 5*-hotel incl. ontbijt!

In het hart van Rotterdam vind je het 5*-Rotterdam Marriott Hotel. Door de centrale locatie, tegenover het centraal station, is dit het ideale uitgangspunt om Rotterdam te ontdekken. Het zal je in het hotel aan niets ontbreken door de moderne kamers, kwaliteit en service en uiteraard de perfecte locatie!

Breng een bezoek aan de Markthal of breng een bezoek aan het museum Boijmans van Beuningen, die beiden op loopafstand van het hotel te vinden zijn. Een dag shoppen op het programma? In no-time sta je middenin de 'Koopgoot' of een van de andere leuke winkelstraten van Rotterdam. Ben je een keer op zoek naar iets anders? Neem dan de waterbus en bekijk de molens van Kinderdijk. Kortom, genoeg te beleven tijdens jouw 2, 3 of 4-daagse stedentrip in en rondom Rotterdam!

Steden dichtbij
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 5*-hotel in Rotterdam incl. ontbijt

Rotterdam Marriott Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Boek je een Executive Kamer of Junior Suite? Dan krijg je toegang tot de M Club Lounge
  • Hotels.nl awards 2023 beoordeeld tot: Top 3 van Nederland én Beste hotel van Zuid-Holland 2023!
  • Verblijf in een uitstekend 5*-hotel
  • Hotel gelegen tegenover Rotterdam Centraal Station
  • Michelinster restaurant 'The Millèn' op de eerste etage
  • Tip: Breng een bezoek aan de Kubuswoningen!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

Wat is er te doen in Rotterdam:

Ga de hoogte in op de Euromast!
De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland en biedt een fantastisch uitzicht op de stad en de haven. Je gaat met de lift in 30 seconden naar een hoogte van 100 meter, waar het uitkijkplatform en de brasserie zich bevinden. Vandaar heb je een wijds uitzicht van 360 graden over Rotterdam en omstreken. Met de Euroscoop is het mogelijk om naar een hoogte van 185 meter te klimmen. Voor waaghalzen: de Euromast is de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professional.

Maak een wandeling over de Erasmusbrug!
Voor veel Rotterdammers ‘de trots van de stad’. De Erasmusbrug wordt in de volksmond ook wel ‘de Zwaan’ genoemd en is een van de iconen van Rotterdam. De brug werd in 1996 geopend en is maar liefst 284 meter lang. Je kunt er overheen wandelen/fietsen/rijden, maar eigenlijk is hij mooier als je hem van een afstandje bekijkt. Geniet op een van de vele terrassen van een kopje koffie met de brug als uitzicht of een avondje uit eten waarbij de brug in de avonduren mooi verlicht word.

Ontdek Rotterdam op de fiets!
Iets waar je misschien niet snel aan denkt bij Rotterdam, maar in Rotterdam en omstreken is het ontzettend leuk fietsen en je kunt – letterlijk en figuurlijk – alle kanten op: bewonder de architectuur van de stad, waai uit langs het water, ontdek de Rotterdamse haven of geniet van de natuur in de parken en buitengebieden. Goed om te weten: Rotterdam heeft 600 kilometer aan fietspaden en maakt deel uit van het fietsknooppuntennetwerk. In de stad zijn meerdere gratis fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Rotterdam Marriott Hotel
Weena 686,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Weena 686, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het Rotterdam Marriott Hotel ontbreekt het je aan niets! Dit luxe 5*-hotel heeft een geweldige service, prachtige hotelkamers en alle bezienswaardigheden binnen handbereik. Het hotel is gelegen tegenover het Centraal Station van Rotterdam en op loopafstand van het centrum en het grootste winkelgebied van de stad. De ruime kamers beschikken over gratis Wi-Fi, 42 inch flatscreen-tv, USB en HDMI-aansluitingen, airconditioning en koffie- en theefaciliteiten. De badkamers beschikken over een bad en/of douche, toilet en een föhn. Heb je dorst gekregen? Breng dan een bezoekje aan de Pillars Bar & Kitchen, wat van een koffiebar in de ochtend tot een levendige bar in de avond verschillende drankjes worden geserveerd. Ben je een echte fijnproever, ook dan ben je in het Rotterdam Marriott Hotel aan het juiste adres! Op de eerste etage van het hotel vind je Restaurant The Millèn van Chef-kok Wim Severein. Dit restaurant heeft in 2018 een Michelinster mogen ontvangen, en bied iedere maand een nieuw menu. Voor de sportliefhebbers is er een ruime fitnessruimte die 24/7 toegankelijk is. Elke ochtend kun je aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet, om de dag goed mee te beginnen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, externe parkeergarage // Valet parking à € 45,00 per dag
Parkeerkosten
€ 30,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Mindervalidekamers
Op aanvraag en o.b.v. beschikbaarheid (enkel de Superior Kamer)
Bar
Ja
Verplichte kosten
  • Borg: € 50,00 per persoon per nacht (borg)
Belangrijke informatie

Let op:

  • Er wordt een borg gevraagd van € 50,00 per persoon per nacht
Mindervalidekamers

Op aanvraag en o.b.v. beschikbaarheid (enkel de Superior Kamer)

Parkeren

Ja, externe parkeergarage // Valet parking à € 45,00 per dag

Parkeerkosten

€ 30,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau