Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten met een panoramisch uitzicht in Amsterdam

Amadi Panorama Hotel
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
45,16
totaal: 116,27 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in Amadi Panorama Hotel met een panoramisch uitzicht in Amsterdam

Het Amadi Panorama Hotel in Amsterdam dankt zijn naam aan het fantastische uitzicht dat je vanuit iedere hotelkamer hebt. Het luxe 4-sterren hotel besteedt ruime aandacht aan duurzaamheid en milieu. Zo zijn er allerhande nieuwe energie- en waterbesparende maatregelen genomen, maar dat gaat niet ten koste van het fantastische comfort. Verder geniet je als hotelgast van biologische en fairtrade producten, bijvoorbeeld tijdens het verse ontbijt. Het strak ingerichte hotel biedt gratis WiFi en bevindt zich op de bovenste lagen van een modern gebouw. Een weids uitzicht over het IJmeer, de omringende wijk IJburg en de skyline van de hoofdstad is kortom gegarandeerd. Naast het hotel vind je Winkelcentrum IJburg en op enkele minuten lopen is een haventje met leuke restaurants. Er is zelfs een strand met een horecapaviljoen! Wist je dat IJburg op een aantal kunstmatige eilanden ligt? Deze nieuwe wijk is nog volop in ontwikkeling. De stedelijke sfeer en het meer geven een unieke beleving, waarbij het voelt alsof je buiten de stad bent. Je bent met de tram echter al in tien minuten in de bruisende Amsterdamse binnenstad! Daar moet je zeker naartoe om te genieten van de vele bezienswaardigheden, attracties en uitgaansgelegenheden. Maak bijvoorbeeld een mooie rondvaart over de historische grachten of verken de stad op de fiets. Ga heerlijk winkelen in bijvoorbeeld De 9 Straatjes en ga kijken op de Dam. Bezoek ook zeker de schitterende musea aan het Museumplein.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten met een panoramisch uitzicht in Amsterdam

Amadi Panorama Hotel
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Amadi Panorama Hotel
IJburglaan 539,
Amsterdam, Nederland
Kaart
IJburglaan 539, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Amadi Panorama Hotel is een 4*-hotel gelegen op de bovenste verdieping van het gebouw in IJburg in oost Amsterdam. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv, een Nespresso-apparaat en een kleine koelkast. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel. Het Amsterdam Centraal Station bereik je vanaf het hotel met tram 26 of met de auto vanaf de ringweg A10. De Amsterdam Arena, Ziggo Dome en de Heineken Music Hall allemaal binnen 15 minuten te bereiken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Lounge
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Bar
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau