Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Gezellig pension nabij de kust in Zeeuws Vlaanderen

Eetcafé Pension Duinlust
Koudekerke, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
57,57
totaal: 141,09 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in een gezellig pension nabij de kust in Zeeuws Vlaanderen

Eetcafe Pension Duinlust is een eenvoudig en kleinschalig hotel, gelegen in het kleine dorp Dishoek op het Zeeuwse eiland Walcheren. Er is een familierestaurant met een zonnige terras dat uitzicht biedt op de duinen en de vuurtoren. De sfeervolle serre is een heerlijke plek voor een hapje of een drankje, bij de warmte van de open haard of in het zonlicht achter glas. Op korte afstand van het hotel vind je parkeergelegenheid (zowel betaald als gratis). De kamers van Eetcafe Pension Duinlust zijn voorzien van flatscreen televisie, gratis WiFi en badkamer met douche en toilet.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Gezellig pension nabij de kust in Zeeuws Vlaanderen

Eetcafé Pension Duinlust
Koudekerke, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Wat is er in de buurt te doen?

In de directe omgeving van Eetcafe Pension Duinlust is voldoende te doen voor een paar heerlijke dagen weg. Een lange strandwandeling of bij goed weer een duik in zee? Dit is geen enkel probleem, want vanuit het hotel is het slechts drie minuten wandelen naar het prachtige strand. Met de auto ben je binnen vijf minuten op de boulevard van Vlissingen. Je vindt er voldoende winkels en uitgaansmogelijkheden. Een leuke attractie in Vlissingen is het Arsenaal, bestaande uit o.a. een piratenpark en een zeeaquarium met haaien en roggen. Vanaf de 65 meter hoge uitkijktoren heb je een prachtig uitzicht over Vlissingen. Middelburg is slechts op vijftien autominuten gelegen. Behalve een uitgebreid aanbod aan winkels en restaurants vind je hier ook het Zeeuws Museum. Het museum beheert een uitgebreide verzameling Zeeuws erfgoed met onder andere de wereldberoemde serie 16e-eeuwse wandtapijten, prachtige porselein- en schilderijenverzamelingen. Langs de Zeeuwse zijn er ook prima fietsmogelijkheden. Lekker naar het bos of fietsen langs uitgestrekte weilanden, een tussenstop in een klein typisch Zeeuws dorpje, het is allemaal mogelijk.

Eetcafé Pension Duinlust
Dishoek 18,
Koudekerke, Nederland
Kaart
Dishoek 18, Koudekerke, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Vlissingen

Steden
Marktstraat 16

Aan de oevers van de Westerschelde ligt Vlissingen, een stad met een maritiem heden en verleden. Waai lekker uit aan de langste zeeboulevard van Nederland!

Middelburg

Steden
Onder Den Toren 1

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en een populaire dagbestemming tijdens een vakantie in deze prachtige provincie.

Lange Jan

Bezienswaardigheden
Onder Den Toren 1

De Lange-Jan is de abdijtoren van de vroegere abdij van Middelburg. De Lange jan staat tussen de Nieuwe kerk en de Koorkerk in. Het is één van de populairste attracties van de stad.

Terneuzen

Steden
Noordstraat 65

Terneuzen heeft een autovrij centrum waar u diverse winkels en uitgaansmogelijkheden vindt. De grootste attractie van deze havenstad is het Portaal van Vlaanderen. Hier kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de zeesluis waar imposante zeeschepen gebruik van maken.

Town Hall Middelburg

Bezienswaardigheden
Lange Noordstraat 1

Het stadhuis van Middelburg is gelegen aan de markt in Middelburg. De bouw van het stadhuis begon in 1542 en is geleid door meerdere architecten.

Snowbase Terneuzen

Recreatie en spellen
Zeelandlaan 3

De skibaan in Terneuzen is 365 dagen per jaar geopend. Op de skibaan geniet je het hele jaar door van verse sneeuw, moderne skiliften en natuurlijk een hele hoop gezelligheid. Een unieke activiteit voor het ultieme wintersport gevoel!

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau