Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Ovenachten in Utrecht bij Park Plaza Utrecht

Park Plaza Utrecht
Utrecht, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in Park Plaza Utrecht

Verblijf in het centraal gelegen 4*-Park Plaza Utrecht. Vanaf het hotel kun je eigenlijk alles lopend bereiken. Zowel het Centraal Station van Utrecht en de Jaarbeurs vind je op slechts 5 minuten lopen en met 10 minuten sta je in het centrum. De stad heeft een interessante geschiedenis en bevat boeiende bezienswaardigheden en musea. Wanneer je via de historische Oudegracht en haar levendige werven door het centrum slingert kom je vanzelf langs talloze rijksmonumenten en werelderfgoed. Je kunt er ook voor kiezen om een fiets te huren. Binnen een half uur sta je tussen indrukwekkende burchten, forten en kastelen. Ga 's avonds lekker uiteten in de binnenstad. Vooral langs de grachten vind je talloze restaurants, cafés en terrassen!

Hotelovernachtingen
dagen

Ovenachten in Utrecht bij Park Plaza Utrecht

Park Plaza Utrecht
Utrecht, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
3 x leuke hotspots in Utrecht!

Ruby Rose Utrecht: betoverende mooi! (1,2 km van het hotel )
Eet- en wijnbar
Ruby Rose is een wijn- en eetbar waar je allereerst komt om het interieur te bewonderen. Het prachtige Jugendstil gebouw stamt uit 1904 en diende als bloemenwinkel, wat je terugzien in het prachtige interieur van Ruby Rose. De bar leent zich perfect voor lang tafelen!

Metro City Kitchen: Uptown dining! (800 meter van hotel)
Restaurants
Metro City Kitchen is dé nieuwste hotspot van Utrecht op het Jaarbeursplein. Je kunt hier terecht voor een heerlijk 3 t/m 6 gangen diner of je verrast wilt worden of zelf kiest dat bepaal jij!

The Streetfood Club (1,2 km van het hotel)
Restaurants
The Streetfood Club is misschien wel een van de meest geliefde plekken van Utrecht. Alleen van het interieur word je al blij: de gekleurde meubels, de exotische planten en de meest unieke printjes geven je een vrolijk gevoel! Maar het belangrijkste: alle streetfood gerechtjes zijn hier zó lekker dat je ze het liefst allemaal wil proberen!

Park Plaza Utrecht
Westplein 50,,
Utrecht, Nederland
Kaart
Westplein 50,, Utrecht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het stijlvolle 4*-Park Plaza Utrecht is gelegen in het hart van de stad en op korte loopafstand van het centrale station. Alle kamers van het hotel hebben een comfortabele inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je (tegen betaling) genieten van een heerlijk ontbijt. Daarnaast biedt het hotel een trendy restaurant en bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€22,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€22,50 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 7% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau