Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Overnachten in een historisch pand in Haarlem

Amadeus Hotel
Haarlem, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
69,26
totaal: 168,47 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 87 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in Amadeus Hotel in een historisch pand in Haarlem

Hotel Amadeus is een stadshotel in een historisch pand, gevestigd aan de Grote Markt in het hart van Haarlem. De Grote Markt is een van de mooiste pleinen van Nederland. Het hotel beschikt over een sfeervolle, oud Hollandse huiskamer, waarbij het interieur warmte uitstraalt. Deze huiskamer is de ideale plaats om te ontspannen, nadat je een dag op pad bent geweest in Haarlem en omgeving. Het hotel beschikt over een eigen restaurant en een heerlijk terras, waar je met mooi weer fijn kunt genieten in de zon. Haarlem is een meer dan 750 jaar oude, zeer levendige stad. Het ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en Zandvoort aan Zee. Haarlem is bekend om zijn vele historische gevels en bezienswaardigheden, zoals het Frans Hals Museum, de Vleeshal, St. Bavo kerk en het Teylers Museum. Ook is Haarlem een heerlijke winkelstad. Er zijn talrijke knusse winkeltjes waar je heerlijk rond kunt snuffelen, in het bijzonder voor antiek en boeken.

Hotelovernachtingen
2 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Overnachten in een historisch pand in Haarlem

Amadeus Hotel
Haarlem, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Amadeus Hotel
Grote Markt 10,
Haarlem, Nederland
Kaart
Grote Markt 10, Haarlem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

De 'Jordaan' van Haarlem

Wijken
----

Wandel eens door de pittoreske Vijfhoek, de vijf straten in de 'Haarlemse Jordaan' en laat je verrassen. Eet een verse crêpe bij Ti Bisou, ga op de koffie bij Native of schuif aan bij restaurant Brick. Op eigen risico: want een weekendje Haarlem smaakt altijd naar meer.

DeDakkas

Eten en drinken
De Witstraat 1A

''Op het lelijkste gebouw van Haarlem vind je de mooiste plek van de stad'', aldus Jeroen Spek, één van de oprichters van de DeDakkas. Via de lift van de parkeergarage kom je op het dak in een culinaire oase terecht. Een duurzame rooftop hotspot met nog duurzamere toekomstplannen. Loop bij zonsondergang eens de kas uit het terras op, en geniet van een 360-graden uitzicht over Haarlem.

De Grote Markt, Haarlem

Eten en drinken, Bezienswaardigheden, Cultuur
Grote Markt

De grote markt van Haarlem is vaak het decor voor gezelligheid en bijzondere gebeurtenissen. Met panden zoals de oude Vleeshal, het Stadhuis en de Grote of St. Bavokerk is er nog veel historie te bespeuren.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

tot 20.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau