Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Uniek overnachten in het Overijssels Vechtdal

Herberg de Klomp
Vilsteren, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Uniek overnachten in Vilsteren in het Overijsselse Vechtdal

Hotel Herberg de Klomp vind je in het pittoreske dorpje Vilsteren in het Overijsselse Vechtdal. Het hotel is omringd door een bosrijk gebied. Proef de natuur en maak een wandel- of fietsroute in de omgeving van het hotel. Het Lemelerberg en Archemerberg zijn hiervoor zeker een aanrader! Ook een bezoekje waard is Het Landgoed Vilsteren, gebouwd in een neorenaissance stijl. In dit bosrijke landgoed tref je naast een mooie natuur ook prachtige gebouwen waaronder historische boerderijen. Het heeft een hoge cultuurhistorische waarde, doordat er diverse landschaptypen zijn. Na een heerlijke dag in de natuur kun je bij terugkomst in het hotel genieten van een drankje bij de openhaard. In het restaurant geniet je van diverse maaltijden die zijn bereid met biologische en streekeigen ingrediënten uit Vilsteren.

Hotelovernachtingen
dagen

Uniek overnachten in het Overijssels Vechtdal

Herberg de Klomp
Vilsteren, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Gelegen in een bosrijke omgeving
  • Mogelijkheid om een fiets te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek ook Hanzestad Zwolle
Vilsteren

Het dorpje Vilsteren is gelegen in het cultuurhistorisch waardevolle Overijsselse Vechtdal. Bewonder in het dorp de Sint Willibrorduskerk of maak een ontspannende boswandeling door de rustige omgeving van het hotel. Daarnaast kunt je in de omgeving van het hotel prachtige fietstochten maken door de bosrijke omgeving. Een dagje winkelen en musea bekijken? Hanzestad Zwolle ligt op slechts 25 minuten rijden vanaf het hotel. In Hardenberg kun je verschillende soorten kunstwerken bekijken die op verschillende plekken in de stad terug vindt.

Herberg de Klomp
Vilsterseweg 10,
Vilsteren, Nederland
Kaart
Vilsterseweg 10, Vilsteren, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Overnacht in een van de 13 kamers van Herberg de Klomp die allemaal standaard voorzien zijn van een televisie, telefoon, radio en een badkamer met een douche, toilet en föhn. De deluxe kamers beschikken over een balkon. Heb je trek gekregen? In het restaurant serveren ze pure gerechten die bereid zijn met biologische- en streekingrediënten. Zo geniet je tijdens het ontbijt onder andere van ambachtelijk speltbrood, biologische boerenyoghurt en biologische kaas, maar ook voor een lekkere lunch of een heerlijk diner ben je bij Herberg de Klomp aan het juiste adres.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Nee
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ommen

Steden
Ommen

Ommen is een gemoedelijk en historisch stadje met veel bezienswaardigheden. Het centrum is levendig en de gezellige terrassen nodigen uit een bezoek te brengen.

Zwolle

Steden
Zwolle

Zwolle is een goed voorbeeld van een frisse, bruisende stad die met veel nog aanwezige middeleeuwse en renaissance elementen in een historische kern.

The Great Escape

Recreatie en spellen
Westerlaan 51 Zwolle

Vind je de weg naar de vrijheid terug? Ervaar het gevoel van gevangen zitten in deze Escape Room.

Attractiepark Slagharen

Attractieparken
Zwarte Dijk 37

In Attractiepark Slagharen is er voor iedereen wat te doen, talloze attracties om je in uit te leven, meerdere theatershows per dag, een waterpark en vele eettentjes verspreid over het hele park.

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dit park is voor zowel jong en oud geschikt! Bewonder alle dieren in hun pracht en praal. Wildlands Adventure Zoo Emmen heette voorheen Dierenpark Emmen.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau