Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in het centrum van Rotterdam

Hotel Emma - City Centre
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
49,66
totaal: 125,73 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf in het centrum van Rotterdam bij Hotel Emma - City Centre

n het kleine en intieme Hotel Emma zul je je meteen thuis voelen. Het ligt in het centrum van de stad Rotterdam en heeft moderne kamers. Op het dakterras heb je een prachtig uitzicht over de binnenstad en zijn vernieuwende architectuur. Je kunt in het hotel gebruik maken van een heerlijk ontbijtje en een gratis WiFi netwerk. Kom je met het openbaar vervoer? De tram, metro en bus stoppen voor de deur! Dankzij de uitstekende ligging in het stadscentrum ben je gauw bij de verschillende bezienswaardigheden, cafés, clubs, restaurants, theaters, musea en winkelstraten. Verken de stad bijvoorbeeld met een ritje op de Hop On Hop Off bus of bekijk de haven met een Spido of Splash tour. Of maak een boottochtje met de waterbus naar de windmolens van Kinderdijk. Hou je van het uitgaansleven? Tegenover het hotel bevinden zich een aantal fantastische bars en podia, zoals Stalles, Rotown en BAR3. Even verderop zitten in de Witte de Withstraat nog veel meer uitgaansgelegenheden, bijvoorbeeld NRC en De Witte Aap. Ben jij dol op lekker eten? Binnen tien lopen minuten ben je bij de Markthal! Deze gezellige overdekte versmarkt is dé plek voor leuke eettentjes, het inslaan van verse ingrediënten en de aanschaf van nieuw kookgerei. Voor de cultuurliefhebbers ligt het Depot Boijmans Van Beuningen om de hoek. Ook de vele andere musea zijn gauw te bereiken, zoals het Trammuseum en het Maritiem Museum.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in het centrum van Rotterdam

Hotel Emma - City Centre
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Hotel Emma - City Centre
Nieuwe Binnenweg 6,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Nieuwe Binnenweg 6, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau