Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Amsterdam

Hotel Espresso Amsterdam City Centre
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
43,68
totaal: 113,31 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf in Hotel Espresso Amsterdam City Centre

In hartje Amsterdam staat het moderne Hotel Espresso. Dit hotel doet zijn naam eer aan met lekkere bakkies koffie en een bijpassend interieur met onder meer hangende koffiemokken en een wand vol koffiemolens. Voor het ontbijt is er een heerlijk mini buffet met ongelimiteerd koffie en thee. Het hotel biedt gezellige kamers met gratis WiFi aan, ook voor wat grotere gezelschappen en personen met een lichamelijke beperking. De receptie is dag én nacht beschikbaar, dus je kunt altijd terecht. Iedereen zal zich hier kortom gauw thuis voelen. Hotel Espresso ligt op slechts vijf minuten wandelen van het Vondelpark, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en uitgaansgebied het Leidseplein. Je bent lopend binnen tien minuten ook bij de historische grachten, zoals de Herengracht en de Singel. Verder vind je hier bekende winkelgebieden, zoals de P.C. Hooftstraat, de Leidsestraat en De 9 Straatjes. In dit laatste gebied vind je de mooiste spulletjes, hippe winkels, bijzondere horeca en prachtige eeuwenoude panden. Behalve te voet is de stad ook perfect op de fiets en per rondvaartboot te verkennen. Een aantal belangrijke hoogtepunten die je bezoek dubbel en dwars waard zijn? Om te beginnen is het Anne Frank Huis een echte aanrader. Als je alles wilt weten over het bekendste biermerk ter wereld moet je langs bij de Heineken Experience. Verder is een bezoek aan het Koninklijk Paleis op de Dam een absolute must. Andere tips: wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds, dierentuin Artis, het Grachtenmuseum en de Wallen.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Amsterdam

Hotel Espresso Amsterdam City Centre
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Hotel Espresso Amsterdam City Centre
Overtoom 57,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Overtoom 57, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Verplichte kosten

Naast de vaste toeristenbelasting wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt 7% van het verblijfstarief en dient ter plaatse te worden voldaan.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau