Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten bij Hotel New York aan de Maas in Rotterdam

Hotel New York
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in Hotel New York aan de Maas in Rotterdam

Hotel New York: ontdek Manhattan aan de Maas vanaf deze historische plek Hotel New York: ontdek Manhattan aan de Maas vanaf deze historische plek Wie Rotterdam kent, kent ook Hotel New York. Dit 4-sterren hotel is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika lijn. Vanaf hier vertrokken vroeger de mensen op zoek naar avontuur aan de andere kant van de oceaan. Deze plek dient nu als uitvalsbasis voor jouw avontuur in deze bruisende stad. Het hotel is gesitueerd op de Kop van Zuid. Op loopafstand vind je verschillende bezienswaardigheden. De Erasmusbrug kan je niet over het hoofd zien. In de Cruise Terminal meren de grootste cruiseschepen ter wereld aan. Hou je wel van een vleugje cultuur? In het Nederlands Fotomuseum zijn wisselende tentoonstellingen te zien. Ook liefhebbers van architectuur halen hun hart op in deze stad. Zo heeft Rem Koolhaas het gebouw op de Wilhelminakade ontworpen dat naar deze stad vernoemd is. Huur een fiets en ontdek deze wereldstad vanaf je tweewieler. Ook voor een weekend shoppen zit je goed in de Maasstad. De Koopgoot is één van de bekendste winkelstraten. Eindig je dag in het grote café-restaurant bij Hotel New York of verwen je smaakpapillen in één van de vele restaurantjes op de Kop van Zuid. Voel je welkom in de Poort van Europa!

Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten bij Hotel New York aan de Maas in Rotterdam

Hotel New York
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Hotel New York
Koninginnenhoofd 1,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Koninginnenhoofd 1, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel New York is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van de Holland-America Lijn (cruiselijn). Vanaf 1901 staat het iconische gebouw op de Kop van Zuid te schitteren. Een gebouw met een grote geschiedenis. We nemen je graag mee terug in de tijd met gedenkwaardige momenten. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten. Als je Hotel New York binnenstapt, ervaar je het: hier gebeurt het. En de nostalgie is nog overal te voelen. Elke kamer in Hotel New York is anders. Hoge plafonds, ruime vertrekken en een authentieke inrichting zorgen voor een onvergetelijk verblijf. En met moderne voorzieningen zoals airconditioning en gratis Wi-Fi, is comfort gegarandeerd. In het café-restaurant op de begane grond kun je de hele dag door genieten van heerlijke maaltijden. Of je nu zin hebt in een snelle hap of uitgebreid wilt dineren, de keuze is reuze. Hotel New York ligt op een steenworp afstand van alle bezienswaardigheden. Met de watertaxi ben je zo in het centrum of bij de Veerhaven. En voor reizigers die voor werk komen, is de locatie ook ideaal: alles binnen handbereik.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
€ 35,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

€ 35,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau