Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Amsterdam bij 5*-Grand Hotel Amrâth

Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
112,22
totaal: 272,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf in 5*-Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Wil jij tijdens je verblijf in Amsterdam baden in een wereld van stijl en luxe? Dan moet je absoluut een weelderige kamer of suite boeken bij het Grand Hotel Amrâth. Dit formidabele hotel zit in het majestueuze Scheepvaarthuis. In dit monumentale pand brachten zes rederijen in het begin van de 20e eeuw de kaartjes voor zeereizen aan de man. De loketten in het gebouw herinneren hier nog aan. De architectuur is Amsterdamse School-stijl en deze is geïnspireerd op Art Nouveau. De stijl herken je aan de hoge plafonds, grote ramen, vele ornamenten en kleurrijke decoraties. Het hotel heeft een Bar Lounge en een Spa & Welness centre met een verwarmd zwembad, diverse sauna’s en een fitnessruimte. In het restaurant kun je genieten van een ontbijt, lunch, high tea of diner en heb je een schitterend uitzicht op de Amsterdamse grachten. Je auto kun je kwijt in de eigen parkeergarage van het hotel of kom met de trein, want het Centraal Station is vlakbij. Dit is kortom een grandioze uitvalsbasis als je de Amsterdamse binnenstad wilt ontdekken. Wil je in de sfeer van het Scheepvaarthuis blijven? Breng dan een bezoek aan het Scheepvaart Museum en Museum ’t Kromhout. Andere mooie musea in het centrum zijn onder meer het Rijksmuseum, het Rembrandthuis en het NEMO wetenschapsmuseum. Ook kun je hier waanzinnig goed winkelen, een prachtige rondvaart maken en genieten van de podiumkunsten, bijvoorbeeld in het Concertgebouw en Koninklijk Theater Carré.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in Amsterdam bij 5*-Grand Hotel Amrâth

Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Prins Hendrikkade 108,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Prins Hendrikkade 108, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau