Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-design hotel in hartje Amsterdam incl. ontbijt!

Boutique Hotel Albus Amsterdam Centre
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
93,25
totaal: 212,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-design hotel in hartje Amsterdam incl. ontbijt

In het bruisende hart van Amsterdam, gelegen tussen de iconische grachten, ligt een bijzonder hotel dat je niet mag missen. Boutique Hotel Albus Amsterdam Centre is een luxe boutique hotel dat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Zodra je binnenstapt, word je ondergedompeld in een warme en gastvrije sfeer die je direct thuis doet voelen. Wanneer je het hotel verlaat, sta je meteen middenin het bruisende centrum van Amsterdam. Binnen enkele seconden bereik je de beroemde Bloemenmarkt, waar je je kunt vergapen aan een kleurrijke zee van verse bloemen. En op slechts drie minuten lopen vind je het levendige Rembrandtplein, de perfecte plek om te genieten van de gezellige bars en restaurants. Boutique Hotel Albus Amsterdam Centre biedt je de unieke kans om te genieten van luxe en comfort, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame toekomst. Laat je verrassen door de verborgen schatten die dit hotel te bieden heeft en dompel jezelf onder in de rijke cultuur van Amsterdam.

Steden dichtbij
Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-design hotel in hartje Amsterdam incl. ontbijt!

Boutique Hotel Albus Amsterdam Centre
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Hotel ligt middenin het centrum van Amsterdam
  • Het hotel biedt ook fietsverhuur
  • Tramhalte Rokin ligt op ca. 5 minuten lopen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: neem plaats in het hotelrestaurant Senses!
Wat is er te doen in Amsterdam

Geniet van kunst en cultuur
Het iconische Rijksmuseum is een waar paradijs voor liefhebbers van Nederlandse kunst en geschiedenis. Hier vind je meesterwerken van beroemde schilders zoals Rembrandt en Vermeer. Na je bezoek aan het Rijksmuseum is het tijd om over te stappen naar de moderne en hedendaagse kunst in het Stedelijk Museum. Dit museum staat bekend om zijn gedurfde tentoonstellingen en baanbrekende kunstwerken. Van abstracte schilderijen tot experimentele installaties, hier word je uitgedaagd om kunst op een nieuwe manier te bekijken. Voor de echte kunstfanaten is een bezoek aan het Van Gogh Museum een absolute must. Hier kun je de grootste collectie werken van Vincent van Gogh ter wereld bewonderen.

De groene oases van Amsterdam
Het Vondelpark is zonder twijfel het bekendste park van Amsterdam. Gelegen in het hart van de stad, biedt dit 47 hectare grote park een perfecte mix van natuur en cultuur. Wil je écht de natuur in? Dan is het Amsterdamse Bos een must-visit. Dit enorme recreatiegebied is maar liefst drie keer zo groot als Central Park in New York! Je kunt er kanoën, fietsen, paardrijden en zelfs een bezoekje brengen aan de geitenboerderij. In de zomer is het heerlijk zwemmen in de Nieuwe Meer. Als laatste, maar zeker niet de minste, hebben we het Westerpark. Dit voormalige industrieterrein is omgetoverd tot een hip en cultureel park. Je vindt er niet alleen mooie groene plekjes, maar ook hippe cafés, kunstgalerijen en zelfs een bioscoop.

Ontdek Amsterdam vanaf het water
Laat je meevoeren door de kronkelende waterwegen en geniet van de prachtige architectuur, historische bruggen en gezellige sfeer die de stad zo bijzonder maken. Tijdens een rondvaart zie je Amsterdam vanuit een heel ander perspectief en ontdek je verborgen pareltjes die je vanaf de wal misschien zou missen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, van klassieke rondvaarten tot thematische tochten of zelfs privé-boottochten voor een extra speciaal gevoel.

Beleef de bruisende uitgaansscene
Wanneer de zon ondergaat, komen de grachten pas echt tot leven. Amsterdam staat bekend om zijn authentieke bruine cafés, waar je kunt genieten van een goed gesprek en een lekker biertje. Deze knusse etablissementen ademen geschiedenis en bieden de perfecte setting voor een ontspannen avond. Voor de nachtbrakers onder ons biedt de stad een scala aan trendy clubs en dancings. Zorg dat je vroeg aankomt, want de populairste clubs hebben vaak lange rijen. Slenter naar het Vondelpark of het NDSM-terrein en zie hoe de eerste zonnestralen de stad in een gouden gloed hullen. Het is de perfecte afsluiting van een onvergetelijke nacht in Amsterdam.

Boutique Hotel Albus Amsterdam Centre
Vijzelstraat 49,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Vijzelstraat 49, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Boutique Hotel Albus Amsterdam Centre is een luxe 4* boutique hotel, geleidt door een Nederlandse familie. Het hotel ligt in het centrum van Amsterdam en midden in de grachtengordel op loopafstand van alle highlights zoals musea, rondvaartboten, restaurants, bars en terrassen. Dit milieuvriendelijke hotel met Green Key Gold-certificering biedt 72 stijlvolle kamers, allemaal uitgerust met designmeubilair en voorzien van Smart tv. Super bedden, badkamer met inloop regendouche, koffie machine, individueel te beheren airconditioning waarmee je kunt verwarmen en koelen, laptop safe en gratis Wi-Fi. Het ontbijt bij Senses bestaat uit een à la carte menu met lokale en biologische producten. Begin de dag met een gevarieerd ontbijt en een ruime selectie warme en koude dranken. Het bekroonde Senses Restaurant, onderdeel van Boutique Hotel Albus Amsterdam Centre is een top fine dining restaurant geïnspireerd door de Japanse keuken met een Franse flair. Senses restaurant biedt een chefs menu gericht op groente, vis, schaal en schelpdieren van lokale leveranciers. Senses heeft een prachtige private dining room. Deze privéruimte kan ook worden gebruikt voor vergaderingen, brainstormsessies of presentaties voor maximaal 8 personen. Exclusieve evenementen tot 30 personen zijn ook mogelijk. Boutique Hotel Albus Amsterdam Centre is goed bereikbaar per openbaar vervoer, taxi of auto. Je kunt je auto met korting parkeren bij Parking Prins & Keizer op 2 minuten loopafstand van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Parkeerkosten
Ja, openbare parkeergelegenheid
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

The Amsterdam Dungeon

Attractieparken
Rokin 78

The Amsterdam Dungeon gaat over de donkere geschiedenis van Amsterdam. Er worden diverse shows gespeeld. Binnen gaat u de kerkers in en kunt u deze shows beleven.

Hermitage Amsterdam

Musea
Amstel 51

Hermitage Amsterdam is een dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg. Er zijn verschillende tentoonstellingen.

Rembrandthuis

Musea
Jodenbreestraat 4

Dit museum was het huis waar Rembrandt tussen 1639 en 1658 heeft gewoond.

Amsterdam

Steden
Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad Amsterdam is uniek in haar soort. De eeuwenoude stad heeft een wereldberoemde grachtengordel met daaraan prachtige authentieke grachtenpanden.

Madame Tussauds Amsterdam

Musea, Tours & activiteiten
Dam 20

Zie sterren van over de hele wereld in Madame Tussauds. Ervaar hoe het voelt om in een DJ booth te staan als Afrojack of neem een kijkje achter de schermen en stap in de filmset met topacteurs.

Koninklijk Theater Carré

Theater & concerten
Amstel 115/125

Koninklijk Theater Carré te Amsterdam staat bekend om flexibiliteit en veelzijdigheid. Van opera, musical, cabaret tot dans en circus. Voor ieder wat wils.

Belangrijke informatie

Naast de vaste toeristenbelasting wordt er een extra toeristentax berekend. Dit bedraagt 7% van het verblijfstarief en dient ter plaatse te worden voldaan.

Parkeren

Nee

Parkeerkosten

Ja, openbare parkeergelegenheid

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau