Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf aan het Friese water tussen Leeuwarden, Sneek en Drachten

Hotel Oostergoo
Grou, Friesland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
44,88
totaal: 111,91 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf aan het water in de rustige omgeving van Grou tussen de Friese steden Leeuwarden, Sneek en Drachten

Een ontspannen verblijf aan het water in Hotel Restaurant Oostergoo; waar de gast al meer dan 160 jaar welkom is. Oostergoo is het oudste gerenommeerde hotel van Friesland. Hotel Restaurant Oostergoo is gevestigd in een authentiek pand uit 1858. Het heeft een prachtige ligging aan de Friese Meren, dicht bij het dorpsplein van Grou. Dit hotel is niet alleen goed bereikbaar over land, maar is ook uitstekend bereikbaar over het water. Je kunt je boot afmeren aan één van de eigen aanlegsteigers! De omgeving is niet alleen ideaal voor watersport, maar ook voor fietsers. In het hotel zelf kom je na een actieve dag helemaal tot rust tijdens een ontspannende massage. Geniet van een lekkere maaltijd in het restaurant of neem met een drankje plaats op het terras terwijl je het schitterende uitzicht over het water in je op neemt.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Verblijf aan het Friese water tussen Leeuwarden, Sneek en Drachten

Hotel Oostergoo
Grou, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Hotel met eigen aanleghaven
  • Direct gelegen aan het water
  • Tip: huur een sloep en ga de Friese meren op
Beleef de Friese 11 steden

Vanaf Hotel Oostergoo kun je ook een heerlijk dagje eropuit trekken naar één van de elf steden die Friesland rijk is. Wat dacht je van een bezoekje aan het meisje van Stavoren? Maak een citytrip naar Leeuwarden en geniet van de vele terrasjes aan de grachten en musea met Friese historie. Of wat dacht je van een elf-stedentocht met de boot of met de fiets? Zo zie je elke toeristische trekpleister die de stad eigen maakt. Beleef Friesland en er gaat een andere wereld voor je open.

Hotel Oostergoo
Nieuwe Kade 1,
Grou, Nederland
Kaart
Nieuwe Kade 1, Grou, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Blokhuispoort

Bezienswaardigheden
Blokhuisplein 40

De Blokhuispoort; een voormalig Huis van Bewaring en is nu een cultureel bedrijvencentrum in Leeuwarden. Je kunt een rondleiding krijgen en er zijn leuke winkeltjes met creatieve spullen.

Fries Museum

Musea
Wilhelminaplein 92

Ontdek de Fries in uzelf in het Fries Museum! In dit gloednieuwe museum kom je alles te weten over Friesland.

Boomsma Museum

Musea
Bagijnestraat 42A

Midden in de binnenstad van Leeuwarden ligt het Boomsma museum. Hier kun je zien hoe de distilleerderij in de jaren dertig was en word je stap voor stap uitgelegd hoe de traditionele kruidenbitter Beerenburger wordt gemaakt.

Leeuwarden

Steden
Leeuwarden

Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Fryslân! Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Een verrassende stad met een sfeervol en groen centrum waar u heerlijk kunt winkelen

De Oldehove

Bezienswaardigheden
Oldehoofsterkerkhof

De Oldehove had ooit hét statussymbool van de Friese hoofdstad Leeuwarden had moeten worden, maar is nu een scheve toren in het centrum van Leeuwarden. Breng een bezoek aan de toren en ontdek waarom hij scheef staat, wat is er misgegaan en waarom is de toren toch de trots van elke Leeuwarder is.

Het Princessehof National Museum of Ceramics

Musea
Grote Kerkstraat 11

De mooiste keramiek is verzameld in Keramiekmuseum Princessehof. Het museum bezit de grootste en meest gevarieerde verzameling Chinees porselein in Nederland.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.10 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau