Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

4*-hotel direct aan rivier de Amstel gelegen in Uithoorn

Hotel-restaurant Het Rechthuis aan den Amstel
Uithoorn, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
55,68
totaal: 133,31 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Overnacht in een statig historische 4*-hotel met een schitterend uitzicht over de rivier de Amstel in Uithoorn

Hotel Het Rechthuis aan de Amstel is mooi gelegen in Uithoorn, direct aan de rivier de Amstel. Het hotel is gevestigd in een statig pand met een rijke historie en beschikt over een sfeervol restaurant met een mooi terras aan het water. Er is voldoende parkeergelegenheid. Vanuit Hotel Het Rechthuis aan de Amstel kun je alle kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boottochtje over de Amstel? Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de kilometers lange fiets- en wandelpaden door de polders. Of breng een bezoek aan de 2 forten van Uithoorn, welke vroeger deel uitmaakten van de Stelling van Amsterdam. Liever shoppen? Dat kan! De winkelsteden Amsterdam en Haarlem liggen binnen 30 autominuten afstand. Luchthaven Schiphol ligt ook vlakbij op slechts 15 km.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

4*-hotel direct aan rivier de Amstel gelegen in Uithoorn

Hotel-restaurant Het Rechthuis aan den Amstel
Uithoorn, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Hotel-restaurant Het Rechthuis aan den Amstel
Schans 29-32,
Uithoorn, Nederland
Kaart
Schans 29-32, Uithoorn, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De kamers van Hotel Het Rechthuis aan de Amstel zijn voorzien van flatscreen televisie, kluis, airconditioning, minibar, telefoon, gratis draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche, föhn, badjas en badslippers.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

Korenmolen de Leeuw

Bezienswaardigheden
Zijdstraat 28

Korenmolen de Leeuw is al meer dan 150 jaar gevestigd in Aalsmeer.

Breukelen

Straatweg 37

Breukelen, ten noord-westen van Utrecht, staat bekend om de groene omgeving, grote huizen en buitenplaatsen, gelegen langs de oevers van de Vecht. Breukelen is een plaats met een rijke geschiedenis. Daarmee is het zeker een bezoek waard en een fantastische plek voor een fiets-, wandel of boottochtje.

Kasteel Nijenrode

Kastelen
Straatweg 25

Aan de oevers van de Vecht ligt Kasteel Nijenrode. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw en is tegenwoordig de thuisbasis van de Nyenrode Business Universiteit.

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

tot 20.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau