Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in het historische centrum van Nijmegen

Apollo Hotel
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
65,64
totaal: 158,23 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 125 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in Apollo Hotel midden in het historische centrum van Nijmegen

Het Apollo Hotel ligt midden in het historische centrum van Nijmegen, aan het Keizer Karelplein. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar om de dag goed te beginnen. Nijmegen is één van de oudste steden van Nederland. Je ziet er vele overblijfselen uit de oudheid die het historische centrum een uniek karakter geven. Als je hier meer van wilt zien kun je een bezoek brengen aan het Valkhof Museum, waar een omvangrijke verzameling Romeinse archeologie is geëtaleerd. Het museum is in het park Valkhof gelegen, waar je overigens ook heerlijk kunt wandelen. Voor de fietsliefhebber is Velorama, het enige fietsmuseum in Nederland, een echte aanrader. Tijdens je verblijf in de Gelderse stad zal het je niet ontgaan dat Nijmegen een echte uitgaansstad is. Op onder meer de Grote Markt, het Koningsplein en aan de Waalkade vindt je vele (eet)cafés, restaurants en terrassen. Een veelzijdige stad dus die je bezoek zeker waard is.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnachten in het historische centrum van Nijmegen

Apollo Hotel
Nijmegen, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Apollo Hotel
Bisschop Hamerstraat 14,
Nijmegen, Nederland
Kaart
Bisschop Hamerstraat 14, Nijmegen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vanaf Station Nijmegen of vanaf de snelweg A73 is Apollo Hotel gemakkelijk bereikbaar. Het hotel beschikt over comfortabele kamers van Apollo Hotel zijn voorzien van telefoon, televisie, radio, gratis draadloos internet, kluisje, minibar met gratis softdrinks en badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Bovendien beschikken alle kamers over Auping bedden. Bij het hotel bevindt zich betaalde parkeergelegenheid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
€ 11 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

MuZIEum Nijmegen

Musea
Keizer Karelplein 32H

Middels uiteenlopende tentoonstellingen en activiteiten kun je hier kennis maken met het leven van visuele gehandicapte mensen.

Sint-Stevenskerk

Bezienswaardigheden
Sint Stevenskerkhof 62

De Sint-Stevenskerk is de oudste kerk van Nijmegen. Doordat hij werd gebouwd op een iets hoger gelegen Hundisburg heuvel lijkt hij nog groter dan de werkelijke 71 meter.

Stadhuis van Nijmegen

Bezienswaardigheden
Korte Nieuwstraat 6

Op een prominente plek aan de Burchtstraat, bevindt zich het historische stadhuis van Nijmegen. Het herbergt een groot aantal historische en modernere kunstwerken.

Museum het Valkhof

Musea
Kelfkensbos 59

Een kleurrijke collectie moderne kunst, een prachtige verzameling oude kunst en veel aandacht voor de roemruchte geschiedenis van Nijmegen met de Valkhofburcht van Karel de Grote.

Nationaal Fietsmuseum Velorama

Musea
Waalkade 107

Museum met een collectie fietsen van vroeger waarbij je echt kennis maakt met het ontstaan van de fiets

Nijmegen

Musea, Bezienswaardigheden, Steden
Nijmegen

De historische stad heeft een rijk verleden. Dit kun je zien aan de mooie historische gebouwen in de binnenstad. Ga lekker winkelen of bezoek één van de vele bezienswaardigheden.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

€ 11 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 18.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau