Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Ontdek het eeuwenoude dorpje Domburg in Zeeland

Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen
Domburg, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
89,74
totaal: 204,43 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 18 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf uniek midden in het centrum van de beroemde badplaats Domburg

Hotel Vierwegen is een klein familiehotel in het Zeeuwse Domburg en ligt op slechts 300 meter van het strand. Het hotel is smaakvol ingericht met warme tinten. In het knusse restaurant wordt het uitgebreide ontbijt 's ochtends aan tafel geserveerd. Verder bestel je in het Pannenkoekhuis Vierwegen de heerlijkste versgebakken pannenkoeken. Proef verschillende soorten pannenkoeken van zoet tot hartig en van origineel tot traditioneel. Alles is mogelijk. Tevens staan er diverse andere gerechten op de menukaart, zoals pasta's en vis. Het is ook mogelijk om halfpension bij te boeken. Als je met de auto komt, krijg je een gratis parkeerkaart. Hotel Vierwegen ligt in het centrum van de prachtige badplaats Domburg en is ook gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, de bus stopt om de hoek. Domburg ligt in het mooie Zeeland en je vindt hier levendige terrasjes, winkeltjes en uiteraard brede, schone stranden. Tel daarbij het uitgestrekte duingebied en het bosgebied de Mantelinge op en het is duidelijk waarom deze Zeeuwse plaats zo geliefd is bij jong en oud. Je maakt de mooiste fietstochten in deze omgeving. In Domburg vind je het Marie Tak van Poortvliet Museum met een collectie beeldende kunst. Actievelingen kunnen paardrijden, wandelen, vissen in de Noordzee of surfen bij de Domburgse surfspot. Bezoek ook eens Neeltje Jans en zwem met de zeeleeuwen of bezichtig de Korenmolen Weltevreden. Voor een 'snufje' cultuur of een middag winkelen zit je prima in plaatsen als Middelburg, Zierikzee en Veere. Deze sfeervolle stadjes met hun mooie monumenten zijn zeker een bezoek waard. Piratenpretpark Het Arsenaal in Vlissingen is voor kinderen helemaal het einde.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Ontdek het eeuwenoude dorpje Domburg in Zeeland

Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen
Domburg, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen
Het Groentje 10,
Domburg, Nederland
Kaart
Het Groentje 10, Domburg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De sfeervolle hotelkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn allen voorzien van een flatscreen televisie, gratis WiFi, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een mooie badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Tevens beschikken de kamers over een zonnig balkon. Enkele kamers zijn zelfs uitgerust met een keukenblokje met magnetron en koelkast.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Tennisbaan
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Terra Maris

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Duinvlietweg 6

Terra Maris betekend land van de zee, en dit is hét museum voor de natuur en het landschap van Zeeland.

Vuurtoren Westkapelle

Bezienswaardigheden
Kerkeweg

Westkapelle staat bekend om zijn vuurtoren. De vuurtoren diende oorspronkelijk als stenen kerktoren.

Westkapelle

Steden, Stranden
Westkapelle

Westkapelle is een badplaats aan de Zeeuwse kust. Het hele jaar kun je ihier héérlijk vertoeven: ‘s Zomers zon, zee, strand, festiviteiten en evenementen. ’s Winters alle rust en ruimte.

Polderhuis Westkapelle

Musea
Zuidstraat 154-156, Westkapelle

Leer de roerige geschiedenis kennen van Westkapelle en Walcheren in het Polderhuis museum. Het museum heeft een vaste presentatie en is rolstoelvriendelijk.

Strand Domburg

Steden, Natuur & Parken
Zoutelande

De oudste badplaats van Zeeland is Domburg. Het historische stadje combineert een mooi strand met de prachtige natuur.

Town Hall Middelburg

Bezienswaardigheden
Lange Noordstraat 1

Het stadhuis van Middelburg is gelegen aan de markt in Middelburg. De bouw van het stadhuis begon in 1542 en is geleid door meerdere architecten.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau