Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Overnachten in Raamsdonksveer

Hotel Heere
Raamsdonksveer, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
59,32
totaal: 141,59 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 24 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf in Hotel Heere

Het Hotel Heere is een knus hotel gelegen in het centrum van Raamsdonksveer op ongeveer 8 km van de Efteling, in de provincie Noord-Brabant. Met de uitstraling en gezelligheid van een bed and breakfast en alle gemakken van een hotel biedt deze locatie voor ieder wat wils. Bij het hotel kun je fietsen huren, gezellig een drankje drinken in de bar en 's avonds dineren in het restaurant. De vijf comfortabele kamers van Hotel Heere zijn allen voorzien van telefoon, televisie, kluis, wekkerradio en badkamer met bad of douche. In en om Raamsdonksveer zijn tal van mogelijkheden voor uitstapjes. Zo is de omgeving van Hotel Heere geschikt voor fietsliefhebbers en is het nabij gelegen Breda een leuke stad voor een middag winkelen of een avondje stappen. Ook het schitterende Nationaal Park De Biesbosch is eenvoudig te bereiken en absoluut de moeite van het bezoeken waard.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Overnachten in Raamsdonksveer

Hotel Heere
Raamsdonksveer, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Hotel Heere
Prins Bernhardstraat 8,
Raamsdonksveer, Nederland
Kaart
Prins Bernhardstraat 8, Raamsdonksveer, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 7,50 per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Geertruidenberg

Steden
Koestraat 2

Duik in het verleden van Geertruidenberg, Vestingstad aan De Biesbosch. Wandel langs de vestinggrachten, bolwerken en ravelijnen.

Nationaal Park De Biesbosch

Natuur & Parken
Drimmelen

Geniet hier van de prachtige natuur die het gebied rijk is, maar voor een écht avontuur ga je actief op pad vanaf het water, te voet of met de fiets. Zonnepont 7 brengt je vanaf het Biesboschcentrum naar het Griendmuseumpad. Via een 5-kilometer lange route wandel je dwars door het groen en het leven van de griendwerkers naar de Stenen Keet.

Efteling

Attractieparken
Europalaan 1

De Efteling is een prachtig attractiepark met spannende attracties, sprookjes en te gekke shows! Dit park is leuk voor jong en oud!

Park Valkenberg

Natuur & Parken
J.f. Kennedylaan

Na de aanleg van de nieuwe stadsomwalling in 1531 was de locatie van het huidige stadspark Valkenberg daarbinnen komen te liggen. Het oude huis Valkenberg aan de Catharinastraat werd samengetrokken met percelen buiten de muur. Hendrik III liet hier een tuin aanleggen in renaissance vormen, verdeeld in rechthoekige vakken en versierd met beelden.

Breda's Begijnhof Museum

Musea
Catharinastraat 29

Het Begijnhofmuseum is een zogenaamde buitenpost van het Breda's Museum en is gevestigd in huisje 29 op het hof. Het museum geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen.

Kasteel Van Breda

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kasteelplein 10

Al zeer vroeg in zijn geschiedenis staat dit kasteel met zijn prachtige slotgracht bekend om zijn warme band met leden uit het huis van Oranje-Nassau. Het kasteel werd omstreek 1350 gebouwd en diende als woonverblijf van de Hollandse edelman Jan van Polanen.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 7,50 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06:30 - 22:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau