Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Verblijf in een familiehotel nabij de stads Groningen

Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard
Aduard, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in een gezellig familiehotel nabij de stads Groningen

Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard is een ruim en modern familiehotel dat midden tussen de uitgestrekte Groninger velden en op steenworp afstand van Groningen-stad ligt. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en daarom de uitvalsbasis voor jouw weekendje weg op ontdekkingstocht door de provincie. De vriendelijke en informele sfeer maken het hotel en het restaurant erg geschikt voor een weekendje weg met je partner of gezin. Je geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet, terwijl je 's avonds in het sfeervolle restaurant kunt aanschuiven voor een á-la-carte diner. Zomers is het goed toeven op het zonnige terras en 's winters zit je heerlijk bij de open haard van het restaurant. De kamers van Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard beschikken over televisie, telefoon, kluis en badkamer met douche, toilet en föhn. De comfort en luxe kamers zijn ruimer en de luxe kamers zijn daarnaast ook voorzien van airconditioning en balkon/terras. Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard is een aantrekkelijke bestemming wanneer je een uitstapje in de natuur wilt combineren met een bezoek aan de stad Groningen. De binnenstad van Groningen is slechts 13 minuten rijden van het hotel verwijderd en biedt met haar vele winkels, het Groninger Museum en uitgebreide uitgaansgelegenheden veel vertier. Ook de provincie ligt in Aduard aan uw voeten, want zeehondencrèche Pieterburen, Openluchtmuseum Warffum en Nationaal Park Lauwersmeer liggen allemaal dicht in de buurt. En Dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de Waddenzee is het ook mogelijk om deel te nemen aan wadlooptochten, een absolute aanrader!

Hotelovernachtingen
dagen

Verblijf in een familiehotel nabij de stads Groningen

Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard
Aduard, Groningen, Nederland bekijk op kaart
Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard
Friesestraatweg 13,
Aduard, Nederland
Kaart
Friesestraatweg 13, Aduard, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Het Nederlands Stripmuseum

Bezienswaardigheden, Musea
Westerhaven 71

In het Nederlandse Stripmuseum kom je alles te weten over strip- en filmhelden van vroeger en nu. Leer echte tekeningen te schetsen of kom erachter hoe een stripverhaal tot stand komt.

Museum aan de A

Musea
Brugstraat 24

Ben je geïnteresseerd in de scheepvaart? Breng dan vooral een bezoek aan dit museum. Het museum heeft een uitgebreide collectie waarvan een groot deel te zien is in de museumzalen.

Goldberg Escape

Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Boterdiep 9

Samen met vrienden of familie worden opgesloten, geen uitgangen, geen uitweg, wat nu?! Ontcijfer samen met je team binnen de tijd de raadsels en ontsnap.

Der Aa-Kerk

Bezienswaardigheden
Akerkhof 2

Der Aa-Kerk is een prachtige kerk in het centrum van de stad.

Prinsenhof Garden

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Turfsingel 1019

De mooiste en meest bijzondere tuinen van Groningen vind je in de Prinsentuin. Vanaf de lente zijn de tuinen het mooist, omdat de bloemen en planten dan prachtig in bloei staan.

Groningen

Steden
Waagplein 4

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen en staat bekend als een gemoedelijke universiteitsstad. Deze Hanzestad heeft veel te bieden. Denk hierbij aan de Martinitoren.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06:00 - 22:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau