Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Schiedam incl. ontbijt en optioneel diner

Novotel Rotterdam Schiedam
Schiedam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
52,50
totaal: 130,43 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 9 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in Schiedam vlakbij Rotterdam incl. ontbijt en optioneel diner

Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in Schiedam. Vanuit het hotel ben je binnen no-time met de tram of trein in de binnenstad. Schiedam wordt ook wel gezien als de Jeneverstad. Je komt meer over deze alcoholische versnapering te weten in het Jenevermuseum. Winkelliefhebbers kunnen uitstekend terecht in Schiedam. Delft ligt op slechts 15 minuten rijden met de auto. Delft is een karakteristiek Oudhollandse stad die wereldberoemd is dankzij het Delfts blauwe aardewerk, Hollandse hofjes, grachten, historische monumenten en bijzondere musea zoals het legermuseum. Voor nog meer cultuur bezoek je de Nieuwe kerk en bewonder je de kunstwerken van Vermeer. Ook op het gebied van winkelen bied Delft je vele mogelijkheden. Rondom het plein de Markt vindt je kleine specialiteiten winkels, boetieks en galeries. Wil je na een heerlijke dag erop uit te zijn geweest aanschuiven in het restaurant voor een heerlijk diner? Boek dan dit arrangement incl. een 3-gangendiner. In restaurant Borrels & Bites geniet je van heerlijke internationale gerechten. Bij zomerse temperaturen neem je plaats op het zonnige terras.

Stedentrips
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Schiedam incl. ontbijt en optioneel diner

Novotel Rotterdam Schiedam
Schiedam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Ook te boeken inclusief: 1 x 3-gangendiner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Hotel gelegen in een natuurlijke, groene omgeving met terras en tuin met buitenzwembad
  • Gelegen op slechts 15 minuten van de prachtige stad Delft
  • Tip: breng een bezoek aan het Jenevermuseum
Tips voor tijdens je verblijf

Euromast, Rotterdam
De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland en biedt een fantastisch uitzicht op de stad en de haven. Je gaat met de lift in 30 seconden naar een hoogte van 100 meter, waar het uitkijkplatform en de brasserie zich bevinden. Vandaar heb je een wijds uitzicht van 360 graden over Rotterdam en omstreken. Met de Euroscoop is het mogelijk om naar een hoogte van 185 meter te klimmen. Voor waaghalzen: de Euromast is de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professional.

Markthal, Rotterdam
Een overdekte markthal kom je in meer wereldsteden tegen, maar door de combinatie met woningen heeft Rotterdam een wereldprimeur. De appartementen zijn in hoefijzervorm over de versmarkt gedrapeerd. Wie tussen de marktkramen door loopt en omhoog kijkt, ziet het kunstwerk ‘Horn of plenty’ (Hoorn des overvloeds) van Arno Coenen en Iris Roskam. Door dit grootste kunstwerk van Nederland wordt de Markthal ook wel de Nederlandse versie van de Sixtijnse Kapel genoemd. Een bezoek aan Rotterdam is natuurlijk niet meer compleet zonder Markthal te zien, te ruiken, te proeven of te voelen.

Lekker door de stad Delft dwalen
Delft heeft een compact en historisch centrum, ideaal dus om de omgeving per voet te ontdekken! Door middel van een stadswandeling leer je de stad in een korte tijd kennen. Dwaal langs de grachten, ontdek gezellige pleinen en bewonder de prachtige eeuwenoude geveltjes. Liever met een gids op pas? Dat kan natuurlijk ook!

Kunst, cultuur en wetenschap in Delft
Er valt genoeg te beleven in het stadje Delft! Of je nu houdt van kust, cultuur of meer te weten wilt komen over de wetenschap. Dat kan! neem een kijkje bij Royal Delft. Het is de enige overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw, waar tot op de dag van vandaag nog steeds delf blauw aardewerk gemaakt word. Naast een rondleiding zijn er diverse activiteiten waaraan je zelf deel kunt nemen.

Novotel Rotterdam Schiedam
Hargalaan 2,
Schiedam, Nederland
Kaart
Hargalaan 2, Schiedam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Novotel Hotel Rotterdam Schiedam is vlakbij Rotterdam gelegen. Het historische centrum van Delft en de Europoort haven zijn ook eenvoudig te bereiken. De kamers van Novotel Schiedam beschikken over airconditioning en gratis Wi-Fi. In restaurant Borrels & Bites en de bar met zonnig terras geniet je van heerlijke internationale gerechten met een lekker drankje. In de fitnessruimte kun je sporten met verschillende trainingsapparatuur of neem een duik in het verwarmde buitenzwembad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.74 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau