Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Uitwaaien op de boulevard aan het strand van Noordwijk

Grand Hotel Huis ter Duin
Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Waai uit op het strand en verblijf op de hoogste duin van Noordwijk in een luxe hotel

The Historic Huis ter Duin ligt direct aan het Noordwijkse strand. In dit grote en chique 5-sterren hotel geniet je gegarandeerd! The Historic Huis ter Duin is voorzien van een prachtig zwembad en een compleet beauty centre. Daarnaast biedt Restaurant Latour, dat bekroond is met een Michelin Ster, je een fenomenaal uitzicht over de Noordzee. Voor een informele lunch of diner bezoek je Brasserie La Terrasse. Hier heb je de mogelijkheid om in de zomer lekker op de terrassen te genieten van een heerlijke lunch of diner. In de winter ervaar je de knusse en warme sfeer binnen in het restaurant. Of kies voor Breakers Beach House. Deze sfeervolle, in Amerikaanse stijl ingerichte locatie is bijzonder fraai gelegen op het strand. Even loungen? Een drankje nuttigen in de bar? Dat kan ik de Van Diepeningen Lounge, tegenover de receptie van het hotel. Relaxen of lekker uitwaaien kan uitstekend op het strand voor het hotel, om vervolgens bij Breakers Beach House van een diner met uitzicht op de Noordzee te genieten. Noordwijk is een levendige badplaats en in het hoogseizoen zijn de winkels in het dorp iedere dag geopend. Ook de omgeving is het verkennen waard: maak een fietstocht door de kleurrijke Bollenstreek of breng een bezoek aan Leiden (14 km). Hier maak je de mooiste stadswandelingen over de grachten of langs de bijzondere hofjes. Ook winkelstad Den Haag (36 km) is vanuit Noordwijk goed te bereiken.

Hotelovernachtingen
dagen

Uitwaaien op de boulevard aan het strand van Noordwijk

Grand Hotel Huis ter Duin
Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Grand Hotel Huis ter Duin
Kon. Astrid Boulevard 5,
Noordwijk aan Zee, Nederland
Kaart
Kon. Astrid Boulevard 5, Noordwijk aan Zee, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het vijfsterrenhotel Grand Hotel Huis ter Duin ligt op het hoogste duin van Noordwijk, direct aan het strand. De kamers kijken uit over de Noordzee of de mooie omgeving. Bij de inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Het hotel is aangesloten bij Preferred Hotels & Resorts. In het MC Wellness centrum vind je een schoonheidssalon, kapsalon, health centre en cadeauwinkel. Ter ontspanning zijn er een overdekt zwembad, sauna, fitness- en biljartruimte. Noordwijk is centraal gelegen tussen Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, en op slechts 20 minuten rijden van Schiphol. Het hotel biedt een taxi service naar de luchthaven. In de lente en zomer kan je genieten van de zon en het sublieme uitzicht op de Noordzee vanaf een van de terrassen. De auto kan je parkeren op de privé-parkeerplaats of in de garage.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,50 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 47,50 per nacht voor max. 2 honden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar

Hotelfaciliteiten

Wi-Fi
Ja
Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Pooltafel
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Museum Noordwijk

Musea
Jan Kroonsplein 4

Hier krijg je een duidelijk beeld over het vroegere Noordwijk. Er worden ook collecties tentoon gesteld.

Atlantikwall Museum

Musea
Bosweg 15

Dit museum in Noordwijk is ingericht in een reeks bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Je kunt hier zien hoe er vroeger werd geleefd in deze bunkers. Ook zijn er vaak verschillende exposities.

Space Expo

Musea
Keplerlaan 3

Kom alles te weten over de ruimtevaart en veel bekende astronauten, zoals André Kuipers en Neil Armstrong.

Noordwijk

Steden, Stranden
Noordwijk

Door de jaren heen is Noordwijk van vissersdorp tot bruisende kustplaats met internationale allure veranderd. het 13 km lange zandstrand, de sfeervolle boulevard, het oude centrum en de prachtige duinen en bossen vormen het decor van Noordwijk.

Corpus

Musea
Willem Einthovenstraat 1

In een klein uur beleef je hier een spectaculaire 'reis door de mens'. Hier leer je het lichaam van binnen kennen.

Keukenhof

Natuur & Parken
Stationsweg 166

Keukenhof is niet zomaar een park; het is een icoon van natuurlijke schoonheid en vakmanschap. Met meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei, waaronder tulpen, narcissen en hyacinten, biedt het park een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Verplichte kosten
  • SDG Transition Fee: € 8,56 per persoon per nacht
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 47,50 per nacht voor max. 2 honden

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.39 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau