Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel direct aan het strand van Egmond aan Zee incl. ontbijt

Strandhotel Golfzang
Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
59,50
totaal: 138,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2 of 3 dagen aan de boulevard van Egmond aan zee direct aan het strand incl. ontbijt

Strandhotel Golfzang ligt direct de boulevard van Egmond aan Zee en is hiermee een geweldige keuze voor zonaanbidders en strandliefhebbers. Tijdens je verblijf in Strandhotel Golfzang kom je gegarandeerd op adem. Geniet van de zon op het mooie zandstrand, ga pootjebaden of ga een eind wandelen langs de vloedlijn. Met het grootste duinreservaat van West-Europa om de hoek behoort ook een fietstocht tot de mogelijkheden. Zin in meer uitdaging? In de bossen van Schoorl vind je zelfs een mountainbike trail. Met plaatsen als Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen of zelfs Amsterdam ben je tevens verzekerd van cultuur en shopmogelijkheden. Volledig uitrusten na een dag wandelen of fietsen? Dat kan! In het hotel vind je een mooi wellness centrum met o.a. een Finse Sauna, Turks stoombad, infraroodcabine en stort- en massagedouches. Genoeg om je in dit hotel niet te vervelen!

Aan of nabij de kust
2 of 3 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel direct aan het strand van Egmond aan Zee incl. ontbijt

Strandhotel Golfzang
Egmond aan Zee, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid geserveerd ontbijt
  • Direct aan de boulevard van Egmond aan Zee gelegen
  • Ontspannen in het wellnesscentrum van het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: Fiets en wandel door de duinen!
Tips in de omgeving

De Slotkapel in Egmond aan den Hoef
Het centrum van Egmond aan den Hoef ademt historie. Met de ruïne van een kasteel, een prachtige kapel, interessante tentoonstellingen en een leuke wandelroute is er in het Slotkwartier veel te zien, te beleven en te leren. Op een bijzondere en historische plek in Egmond aan den Hoef staat de mooie Slotkapel, een van de pareltjes van de Egmonden. De kleine kapel met prachtige ramen en een grote tuin werd in 1227 gebouwd naast Slot op den Hoef. In 1573 werden de Slotkapel en het Slot in brand gestoken. In tegenstelling tot het Slot, werd de Slotkapel wel hersteld.

Fietsroutes Egmond aan zee

Stukje Noord-Holland (42,2 km): Deze afwisselende fietsroute brengt je vanuit Egmond aan Zee door de polder naar Alkmaar. Vanuit de kaasstad fiets je langs Limmen en Akersloot terug in de richting van Egmond, waar je het laatste stuk door de duinen fietst.

Noordhollands Duinreservaat (47,5 km): Vanuit Egmond aan Zee fiets je door en langs 5 andere dorpen in de omgeving, voordat je door het prachtige Noordhollands Duinreservaat terug naar Egmond fietst. Geef je ogen in het duingebied goed de kost en stap zo nu en dan zeker eens af en geniet van de Schotse Hooglanders, wilde paarden en het unieke landschap.

Schoorlse Duinen (66 km): Deze lange route is door de routemakers als e-bikeroute bestempeld. Dit heeft te maken met het hoogteverschil in de Schoorlse Duinen, waar deze route grotendeels doorheen loopt. De natuur is hier prachtig, dus als je een e-bike hebt of een geoefende fietser bent, is de route een echte aanrader.

Kaasstad Alkmaar
Bezoek de gezellige kaasmarkt, een plein vol kaas, kaasdragers, kaasmeisjes, kaasjongens, marktmeesters en handelaars. Op de Alkmaarse Kaasmarkt kijk je je ogen uit. Bezoek het Stedelijk Museum Alkmaar, waar het verleden herleeft. Vijf eeuwen roemruchte geschiedenis, kunst en cultuur trekken aan je voorbij.

Strandhotel Golfzang
Boulevard Noord 8,
Egmond aan Zee, Nederland
Kaart
Boulevard Noord 8, Egmond aan Zee, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Er is een parkeergarage aanwezig (betaald). De 2-persoons standaardkamers van Strandhotel Golfzang zijn voorzien van een telefoon, televisie, gratis WiFi, bureau, zitje, balkon/loggia, airconditioning en badkamer met douche en toilet. Het strand van Egmond aan Zee ligt voor de deur, ideaal voor ultieme ontspanning. In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner en high tea! Tegen betaling €15,00 p.p.p.d. mag je gebruik maken van sauna/zwembad Zenmoodz Hotel Zuiderduin. Ook beschikt het hotel over een sauna ruimte, denk hierbij aan een sauna, infraroodcabine en massagedouches! Je kunt ook langs de openbare weg parkeren (betaald parkeren 1 maart tot 1 november). De receptie meldt de gasten aan in een online parkeersysteem vanaf 12.00 uur aankomstdag tot 12.00 uur vertrekdag. Kosten € 6,25 per nacht. Een aantal kamers zijn rolstoelvriendelijk maar naar de badkamer toe is er altijd een drempel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 14,00 per nacht (in de garage, o.b.v. beschikbaarheid)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per hond per nacht (max. 2 per kamer, op aanvraag)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Hoogtepunten

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Sauna van Egmond

Spa en Wellness
Van Egmondstraat 4

Kom heerlijk vertoeven in Sauna van Egmond. Deze sauna beschikt onder andere over een pepermuntsauna, infraroodsauna, meknes sauna, kleurentherapie sauna, een Turks stoombad, verwarmd zwembad met bronwater en een whirlpool.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per hond per nacht (max. 2 per kamer, op aanvraag)

Belangrijke informatie

Tegen betaling €15,00 p.p.p.d. mag je gebruik maken van sauna/zwembad Zenmoodz Hotel Zuiderduin.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 14,00 per nacht (in de garage, o.b.v. beschikbaarheid)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00 - 23:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau