Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Overnachten op een cruiseschip in de haven van Rotterdam

ss Rotterdam by WestCord
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
51,-
totaal: 127,05 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen op een cruiseschip in de havenstad Rotterdam

Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn. Het hotel beschikt over twee restaurants met een open keuken en een bar op het Promenade Deck. Het cruiseschip is voor een groot deel vrij toegankelijk. De historische plekken aan boord, zoals de machinekamer, de brug en de authentieke zalen zijn echter alleen toegankelijk in combinatie met een rondleiding. Dankzij de prima parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met de watertaxi is dit hotel een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Rotterdam. Het hotel biedt ook een gratis pendeldienst naar de metrohalte Rijnhaven, vanwaar je gemakkelijk het centrum bereikt. Vanuit het hotel kun je gemakkelijk de pracht en praal van de kosmopolitische Zuid-Hollandse havenstad ontdekken. Wat dacht je van een magnifiek uitzicht over Rotterdam vanaf de Euromast, een haventocht met de Spido of bijzondere dieren bekijken in Diergaarde Blijdorp? Tel daar de vele horecagelegenheden en verschillende musea, zoals het Maritiem Museum bij op en je hebt een compleet en gevarieerd weekendje weg in Rotterdam. Voor eindeloos winkelen zit je goed in de zogenaamde Koopgoot en de minder bekende Pannekoekstraat met haar exclusieve boetieks. Dus... Op naar Rotterdam!

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen

Overnachten op een cruiseschip in de haven van Rotterdam

ss Rotterdam by WestCord
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Optioneel: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Overnacht op een historisch schip
  • Het hotel biedt ook een gratis pendeldienst naar de metrohalte Rijnhaven
  • Tip: ontdek de trendy Witte de Withstraat met boetieks, bars en restaurants
Wat is er te doen in de omgeving?

Bezoek de markthal
De Markthal is een overdekte markt met een indrukwekkende architectuur en een enorme verscheidenheid aan eten en drinken. Het is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke maaltijd, lokale lekkernijen te proeven en een aantal prachtige foto's te maken.

Verken de haven
De haven van Rotterdam is een van de grootste havens ter wereld en biedt tal van mogelijkheden om te verkennen. Maak een rondvaart om de haven van dichtbij te zien, bezoek het Maritiem Museum om meer te leren over de geschiedenis van de haven, of wandel langs de Maasboulevard om te genieten van het uitzicht.

Bezoek de Euromast
De Euromast is een iconische toren in Rotterdam en biedt een panoramisch uitzicht over de stad en de omgeving. Neem de lift naar het observatieplatform op 100 meter hoogte voor een adembenemend uitzicht, of maak het nog spannender en ga abseilen of tokkelen vanaf de toren! Het is ook mogelijk om te lunchen of te dineren in de Euromast.

Ontdek de Kubuswoningen
De Kubuswoningen zijn een van de meest iconische bezienswaardigheden van Rotterdam en een bezoek waard. Deze ongewone gebouwen lijken op gigantische gele kubussen die op hun kant staan en zijn ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Piet Blom. Je kunt één van de Kubuswoningen bezoeken om te zien hoe het is om in deze eigenzinnige huizen te wonen. Bezoek ook het nabijgelegen Kijk-Kubus Museum om meer te leren over de geschiedenis en het ontwerp van de Kubuswoningen.

ss Rotterdam by WestCord
3e Katendrechtse Hoofd 25,
Rotterdam, Nederland
Kaart
3e Katendrechtse Hoofd 25, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Alle 576 originele 'hutten' van het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne stijlvol ingerichte hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren 50. Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat je er echt helemaal uit bent. Ondanks dat het schip niet gaat varen stap je in een compleet andere wereld. De authentieke sfeer, de vele kunstwerken en de entourage van de fifties: het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen! Alle kamers zijn voorzien van zitgelegenheid, bureau, kaptafel, minibar, airconditioning, laptop kluis, televisie, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche en toilet. Enkele kamers zijn rolstoeltoegankelijk.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 15,00 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

By AmI Rotterdam

Eten en drinken
Antoine Platekade 983

Deze kleurrijke urban bistro biedt een mix aan herkenbare gerechten van over de hele wereld. Ieder bord is een foto voor social media waard!

Wilhelminakade

Bezienswaardigheden
Wilhelminakade

Voor de liefhebbers van bijzondere architectuur wordt de Wilhelminapier als mooiste stukje van de stad beschouwd. De skyline die vanaf hier te bewonderen is, is fenomenaal.

SPIDO Rotterdam Havenrondvaart

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Boottochten en watersporten
Willemsplein 85

Bent u altijd al nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen gaat in de grootste haven van Europa? SPIDO biedt u deze mogelijkheid met de Havenrondvaart, laat u meevoeren in het boeiende verhaal onder begeleiding van een heldere uitleg.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 15,00 p.n.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau