Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnacht in het historische Den Haag

The Social Hub The Hague
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
32,95
totaal: 96,55 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Ontdek het historische Den Haag tijdens een heerlijk verblijf

In The Social Hub The Hague voelen niet alleen studenten zich thuis, maar ook andere reizigers. The Student Hotel ligt namelijk op een centrale locatie in Den Haag en is voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens een comfortabele citytrip of mini-vakantie. Zo bereik je lopend, fietsend of met het openbaar vervoer binnen no time het centrum, het strand en andere bezienswaardigheden. Je overnacht in de standaard één- en tweepersoonskamers of in luxe studio’s. In het moderne design hotel vind je een gedeelde keuken zodat je zelf je eigen maaltijden kunt bereiden. Ga je liever voor iets meer luxe? Bezoek dan het restaurant en de bar van het hotel. Voor vermaak kom je naar de games room of de gym. Tot slot huur je bij The Social Hub The Hague direct een fiets waarmee je de stad onveilig kunt maken!

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Kinderkorting

Overnacht in het historische Den Haag

The Social Hub The Hague
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
The Social Hub The Hague
Hoefkade 9,
Den Haag, Nederland
Kaart
Hoefkade 9, Den Haag, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Haagse Toren

Bezienswaardigheden
Rijswijkseplein 786

De Haagse Toren, een nieuw Haags icoon. Gelegen in het gebouw 'het strijkijzer' van architect Paul Bontenbal, aan het Rijswijkseplein in Den Haag.

Binnenhof & Ridderzaal

Bezienswaardigheden, Cultuur
Hofweg 1

Het Binnenhof & de Ridderzaal behoren tot de meest herkenbare plaatsen van Nederland. Via het toegangspoortje op het Binnenhof stapt u midden in het hart van onze democratie.

Mauritshuis (Het Koninklijk Kabinet van Schilderijen)

Musea
Plein 29

Het Mauritshuis toont het bekendste van de Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. In het hart van Den Haag bevindt zich de bescheiden, maar wereldberoemde collectie.

Museum de Gevangenpoort

Musea
Buitenhof 33

Benieuwd naar het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen? Breng een bezoek aan dit museum en leer hier alles over!

The Tourist Tram

Tours & activiteiten
Parallelweg 224

Laat je in een authentieke tram meevoeren langs alle highlights van Den Haag en Scheveningen. Zonder last te krijgen van zere voeten! Toch de mooiste plekken wat uitgebreider bekijken? Stap gerust uit en pak zodra je er klaar voor bent de volgende tram.

Haags Historisch Museum

Musea
Korte Vijverberg 7

Waar ooit de schutters van het Sint-Sebastiaansgilde samen kwamen, is nu het Haags Historisch Museum. Het museum aan de Hofvijver toont de geschiedenis en ontwikkeling van Den Haag.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 5.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau