Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in Vlaardingen nabij Rotterdam incl. ontbijt

Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
62,50
totaal: 151,05 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Vlaardingen nabij Schiedam en Rotterdam incl. ontbijt en optioneel diner

Gelegen langs de snelweg A20, onder de rook van Rotterdam ligt dit fijne hotel. Vanaf je accommodatie ben je in no time in hartje Rotterdam, Schiedam of Vlaardingen of Rotterdam Airport. Maak je een overtocht vanaf Hoek van Holland? dan is dit de ideale plek om voor of na de overtocht te verblijven want het personeel staat dag en nacht voor je klaar! Het hotel ligt vlakbij het van Heutzpark waar je een lekkere wandeling kunt maken. Zin in shoppen, cultuur opsnuiven of bezienswaardigheden te bezoeken? Ga dan naar Rotterdam of Schiedam.

Steden dichtbij
2, 3 of 4 dagen
Incl. ontbijt

Verblijf in Vlaardingen nabij Rotterdam incl. ontbijt

Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen
Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen diner (indien geboekt incl. een diner)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het centrum van Rotterdam
Wat je kunt doen in de omgeving

Euromast
Voor het mooiste uitzicht over Rotterdam, moet je naar de Euromast. Kijk op maar liefst 185 meter hoogte uit over de havenstad. Op een heldere dag kun je tot aan Antwerpen kijken, dat 80 kilometer verderop ligt! Geniet in het restaurant van een hapje en een drankje op 100 meter hoogte. Wil je helemaal naar de top? Met de roterende glazen panoramalift klim je door tot de 185 meter!

De Markthal
De dagelijkse markt is te vinden in de Markthal. Scoor de lekkerste lokale specialiteiten, verse producten en hapjes uit het binnen- en buitenland. Wanneer je tussen de kraampjes staat, moet je eigenlijk even omhoog kijken. Het kunstwerk 'Horn of Plenty' van Arno Coenen en Iris Roskam versierd de hele hal... waanzinnig!

Vlaardingen
Ook in Vlaardingen is genoeg te doen en beleven. In de haven vind je een leuk museum over de visserij en heeft steeds wisselende exposities. Aan de Kortedijk staat de Aeolus molen uit 1870. Aan de voet van de molen zit een leuke winkel met bakkers ingrediënten. Eens per maand (behalve in december) op de laatste zaterdag van de maand kun je de molen onder begeleiding bezoeken.

Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen
Westlandseweg 270,
Vlaardingen, Nederland
Kaart
Westlandseweg 270, Vlaardingen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ibis Hotel Rotterdam Vlaardingen is een comfortabel hotel nabij de havens van Rotterdam, Spijkenisse en Rozenburg. Het vliegveld Rotterdam The Hague Airport ligt op zo’n 15 minuten rijden van het hotel. Ook het centrum van Rotterdam is goed bereikbaar vanuit Ibis. Of je nu komt voor een cultureel bezoek of wilt shoppen in de Koopgoot van Rotterdam: Ibis staat garant voor een fijne overnachting. Het hotel beschikt over 90 kamers die functioneel en modern zijn ingericht. In het hotel maak je gebruik van de gratis Wi-Fi. Voor een hapje en een drankje ben je welkom in het restaurant en de bar van het hotel. Het hotel is vlak bij de spectaculaire haven van Rotterdam, waardoor je heerlijk kunt genieten van prachtige uitzichten over de Maas. Voor een echt spectaculair uitzicht ga je naar de top van Euromast.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Euromast

Bezienswaardigheden
Parkhaven 20

De toren met zijn spitse mast is een symbool voor de stad. Door middel van een glazen lift is het hoogste punt (180 meter) bereikbaar voor publiek.

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Delfts Blauw

Musea
Rotterdamseweg 196

Delfts Blauw: blauw beschilderde porselein uit Delft, heeft wereldwijd bekendheid gekregen. In de fabriek kun je het museum bezoeken.

Lichtjesavond Delft

Outdooractiviteiten
-

Een winters weekendje weg naar Delft? Pik dan de lichtjesavond op 12 december mee. Een magisch mooie belevenis, waarbij de grachten, panden en pleintjes sprookjesachtig worden verlicht.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.05 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau