Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Halfpension in het Thüringer Woud

Werrapark resort Hotel Frankenblick
Masserberg, Thüringen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 6- of 8-daagse vakantie in het Thüringer Woud o.b.v. halfpension

Geniet van een heerlijke vakantie in Thüringer Woud. Of je nu komt voor natuur, cultuur, tradities of om helemaal tot rust te komen. Er is hier voor ieder wat wils. Het Thüringer Woud wordt ook wel het groene hart van Duitsland genoemd. Het gebied bestaat uit twee bergketen, het Thüringer Wald en het Thüringer Schiefergebirge. Ideaal voor mooie wandel- en fietstochten. De bekende wandelroute de Rennsteig is een oud richel pad dat dwars door het natuurgebied heen loopt. Deze heeft een lengte van circa 170 kilometer. Wanneer je liever wilt fietsen door het gebied, is dit ook mogelijk. Het gebied beschikt over circa 1700 kilometer aan fietsroutes. Onderweg kom je langs idyllische dorpjes en stadjes te midden van ongerepte natuur. Wil je helemaal tot rust komen? Tijdens je verblijf in Werrapark resort Hotel Frankenblick maak je 1 keer gratis gebruik van een wellnessbehandeling. Een dagje Erfurt, de hoofdstad van Thüringen, is ook niet te missen. Bezoek het historische centrum en de Dom van Erfurt die samen met de gotische St. Severikirche op een heuvel in het midden van de stad staat. Na een dag in de berglucht neem je plaats in het restaurant voor een heerlijk 3-gangendiner of een dinerbuffet.

Autovakanties
dagen

Halfpension in het Thüringer Woud

Werrapark resort Hotel Frankenblick
Masserberg, Thüringen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • 1 x voucher t.w.v. € 10,00 p.p. voor een wellnessbehandeling (hotel vooraf bellen voor een afspraak)
  • Rennsteig ticket voor gratis gebruik van openbaar vervoer in de regio
  • Thuringian Forest Card met korting op wel 300 activiteiten in de regio
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip! breng een bezoek aan Erfurt
Meer over Thüringer Woud

Het Thüringer Woud wordt ook wel het groene hart van Duitsland genoemd. Het gebied bestaat uit twee bergketen, het Thüringer Wald en het Thüringer Schiefergebirge. Het overgrote gedeelte bestaat uit bossen, sparren, dennen en beuken. Ideaal voor mooie wandel- en fietstochten. Onderweg kom je langs idyllische dorpjes en stadjes te midden van ongerepte natuur. Uit Thüringen stammen vele grote componisten, beeldende kunstenaars, denkers en wetenschappers die de Duitse zowel als de West-Europese cultuur, in hoge mate beïnvloed en zelfs gevormd hebben.

De hoofdstad van het Thüringer Woud, Erfurt (ca. 72km)
De op één na oudste stad van Duitsland is de ideale bestemming voor een paar dagen weg. De 1260 jaar oude hoofdstad van Thüringen is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Het gezellige stadje Erfurt heeft veel prachtige gebouwen, een gezellige sfeer en veel terrasjes. Wil je historische iconen leren kennen? Het verleden van Bach, Luther, Goethe Schiller en Van de Velde zijn in de stad te voelen...

Bezoek De Marien Dom
Een statig bouwwerk gelegen aan de Domplatz, een groot en gezellig plein in Erfurt. Loop de bekende, grote trap op om naar de ingang van de kerk te gaan. De middeleeuwse klokken zijn opvallend en sieren de kerk, die op speciale gelegenheden nog steeds gebruikt worden. Op het plein worden een aantal keer per jaar leuke activiteiten gehouden.

Werrapark resort Hotel Frankenblick
Am Kirchberg 15,
Masserberg, Duitsland
Kaart
Am Kirchberg 15, Masserberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Te midden van de Thüringen bossen en weilanden ligt Werrapark resort Hotel Frankenblick. Het resort beschikt over vele faciliteiten waaronder een fitnessruimte. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen terecht in de speeltuin. Het hotel beschikt over een restaurant met panoramisch uitzicht. De kamers hebben een ruime, en lichte, uitstraling en beschikken over een televisie en een badkamer met douche en toilet. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (o.b.v. beschikbaarheid)
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsenstalling
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Dierenpark Suhl

Dierentuinen en aquaria
Carl-Fiedler-Straße 58, Suhl

Geweldig voor jong en oud. In een smal dal bevindt zich het kleine dierenpark. Heerlijk om een halve dag te spenderen.

Kasteel Coburg

Bezienswaardigheden
Festungsstraße 14

Dit is één van de grootste kastelen van Duitsland en ligt 167 meter boven de Duitse stad Coburg. Het slot was een belangrijke plaats voor verschillende bekende personen uit de Duitse geschiedenis. Maarten Luther zocht er een tijd lang bescherming tegen de keizer. Tegenwoordig fungeert het als museum.

Kristalgrot Friedrichroda

Bezienswaardigheden
Friedrichrodaer Straße

In deze voormalige mijn kan je worden rondgeleid door de oude tunnels. Met haar gips kristallen wordt deze grot als de mooiste en grootste grot beschouwd van Europa.

Funpark Inselberg

Attractieparken
Kleiner Inselsberg 3

In dit gezellige park is een 1000 m. lange rodelbaan te vinden, een speciale 'vliegende achtbaan' en nog veel meer leuke attracties.

Aussichtsturm Inselberg

Bezienswaardigheden
Inselsbergstraße 126

In de 21 meter hoge voormalig telecommunicatie toren geniet u niet alleen van een prachtig uitzicht, ook zijn er verschillenden tentoonstellingen te vinden.

Gotha

Steden
Schloßgasse 1, Gotha

Met haar historische gebouwen en musea is Gotha een leuke stad in Thüringen om gezien te hebben.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per dag

Belangrijke informatie

Let op:
Het wellnesscentrum is op het moment gesloten wegens schade.
Wel is het mogelijk om gebruik te maken van het alternatief: Sportcentrum Heuback (ca. 3 km)! Hier kun je gebruik maken van het zwembad en de sauna.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (o.b.v. beschikbaarheid)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 21.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau