Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Overnacht in Epe op de Veluwe in een 4*-hotel

Hotel Dennenheuvel
Epe, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf op de Veluwe in een 4*-hotel in Epe

Het verzorgde Hotel Dennenheuvel, gelegen aan de rand van Epe, is een aanrader voor wie de alledaagse drukte achter zich wil laten. Dit 4*-hotel opende op 2 februari 1913 haar deuren en heeft op 28 januari 2013 het predicaat Hofleverancier bij Koninklijke beschikking ontvangen, een geweldige bekroning voor het 100-jarig jubileum. Het hotel heeft een fraai aangelegde tuin en een overdekt terras. Na het ontwaken tref je in de warm ingerichte ontbijtkamer een uitgebreid Veluws ontbijtbuffet met heerlijk verse producten. Ook heeft het hotel een eigen sfeervol, uitstekend restaurant waar je á la carte geniet van met zorg bereide streekproducten. De gemoedelijke bar en lounge lenen zich uitstekend voor een lekker kopje koffie of een ongedwongen borrel met uw gasten, vrienden of partner. Last but not least kun je een bezoek brengen aan de sauna of het Turks stoombad (tegen betaling). Bij de receptie zijn fietsen te huur. Paardenliefhebbers kunnen hun eigen paard in één van de paardenboxen stallen. De 34 sfeervol ingerichte kamers van Hotel Dennenheuvel hebben elk een eigen sfeer en zijn voorzien van televisie, telefoon, draadloos internet, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Alle kamers aan de tuinzijde beschikken over een eigen terras of (Frans) balkon. Vanuit Hotel Dennenheuvel kun je mooie uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het Paleis Het Loo, Nationaal Park de Hoge Veluwe, de Apenheul of het Dolfinarium. Ook sfeervolle historische stadjes als Elburg, Kampen en Hattem zijn dichtbij. Zin in een dag shoppen? Dit kan goed in Epe, Apeldoorn of de Hanzesteden Zwolle en Deventer.

Hotelovernachtingen
dagen

Overnacht in Epe op de Veluwe in een 4*-hotel

Hotel Dennenheuvel
Epe, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Hotel Dennenheuvel
Heerderweg 27,
Epe, Nederland
Kaart
Heerderweg 27, Epe, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Dennenheuvel ligt verscholen in een prachtige omgeving nabij Epe. De comfortabele kamers zijn stijlvol en voorzien van moderne gemakken, zoals een luxe badkamer, een televisie en comfortabele bedden. Geniet van de faciliteiten zoals de sauna, het stoombad en het solarium. Het restaurant biedt heerlijke gerechten en de bar is perfect voor ontspanning.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Galerie Oudenhoeve

Bezienswaardigheden
Rietberglaan 2

In deze mooie galerie ligt de nadruk op tweedimensionaal werk.

De Veluwse Bron

Spa en Wellness
Viskweekweg 10

Een plek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Tijdens een dagje wellness bij de Veluwse Bron zal het u aan niets ontbreken. Relax in prachtige wellness- en saunafaciliteiten.

Museum Korps Rijdende Artillerie

Musea
Eperweg 149

Indien u houdt van onze militaire geschiedenis is dit museum zeker een aanrader voor u!

Kasteel Cannenburch

Bezienswaardigheden, Cultuur
Maarten Van Rossumplein 4

Oorspronkelijk is Kasteel Crannenburg een middeleeuws kasteel. Tegenwoordig dient het als bezienswaardigheid met de omgeving van het parkbos, weilanden en vijvers.

Heerlijk Hattem

Eten en drinken
Adelaarshoek 18

Verstopt in het historische centrum van Hattem, staan de overblijfselen van de Voorburcht (in de volksmond Spookhuis genoemd). In de keuken werken ze met lokale producten en internationale invloeden. Aanrader! Op het centrale plein in Hattem vind je nóg een aanrader: in restaurant ''Bij de Jongens'' worden culinaire hoogstandjes uit de open keuken getoverd.

Anton Pieck Museum

Musea
Achterstraat 46-48

Bewonder hier het werk van Anton Pieck, geestelijk vader van de Efteling, en bekend van zijn romantische illustraties.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 23:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau