Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Uniek overnachten
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-landgoed in het Zuid-Limburgse Vaals incl. ontbijt (ook incl.diner boekbaar)

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Vaals, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
75,-
totaal: 182,25 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen tussen het Zuid-Limburgse heuvellandschap in een luxe 4*-landgoedhotelincl. ontbijt (ook incl. diner boekbaar)

Glooiende heuvels, groene bossen, uitgestrekte velden; het landschap van Zuid-Limburg doet je even in het buitenland wanen.. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is een buitengewoon charmant hotel in het Zuid-Limburgse Vaals. Het hotel ligt naast het authentiek gerestaureerde, bijna 600 jaar oude kasteel. In de weekenden en vakanties organiseert Vaalsbroek vaak de Kasteeldiner Experience in het kasteel met ludieke rondleiding. Vraag op voorhand bij het hotel naar de mogelijkheden. Ook is er een gezellige bistro en terras aan het water voor een hapje, drankje en stuk Limburgse vlaai.
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft een prachtige ligging vlakbij het Drielandenpunt en is bovendien een ideaal uitgangspunt voor het maken van tochtjes. Wandel- en fietsliefhebbers komen volop aan hun trekken in het mooie heuvellandschap. Vanuit het hotel kun je direct via de 'achtertuin' de wandelpaden op. Cultuur- en winkelmogelijkheden vind je in het altijd boeiende Maastricht en ook een uitje naar Luik of het Duitse Aken met tal van bezienswaardigheden is de moeite waard.

Uniek overnachten
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Luxe 4*-landgoed in het Zuid-Limburgse Vaals incl. ontbijt (ook incl.diner boekbaar)

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Vaals, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet in het kasteel
  • Ook te boeken inclusief 1x 3-gangendiner (bij 4 nachten incl. 2 x 3-gangendiner)
  • Gelegen midden in de prachtige Zuid-Limburgse natuur
  • Hotel gelegen op 18 hectare landgoed met bijbehorend kasteel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de stad Aken (7 km)
  • Tip: boek een rondleiding incl. wijnproeverij bij St. Martinus (5 km)
Tips tijdens je verblijf

Wijngaard St. Martinus
De wijngaarden van St. Martinus liggen in het zuidelijkste puntje van Nederland, tussen de uitlopers van de Ardennen. Op innovatieve en duurzame wijze produceren zij witte, rode, rosé en mousserende wijnen van Limburgse bodem. Wijnen om heerlijk van te genieten! Heerlijke wijnen proeven en daarmee ook nog eens je wijnkennis verbreden? Geniet van een wijnproeverij bij Wijngaard St. Martinus in het nabijgelegen Vijlen. Naast een proeverij kun je ook een rondleiding krijgen in de wijnkelder.

Aken kathedraal
Deze prachtige Rooms-Katholieke kerk ligt in Aken en straalt pracht en praal uit. Door zijn hoge structuur kunt u het gebouw al vanaf grote afstand bewonderen. Het bouwwerk, dat is voortgekomen uit de hofkerk van Karel de Grote, is zeker een bezoek waard door zijn schoonheid.

Valkenburg
In het zuidelijkste punt van Zuid-Limburg, verscholen achter de mosgroene heuvels van de Limburgse natuur, ligt Valkenburg. Al meer dan 125 jaar is deze stad een trekpleister voor internationale en nationale toeristen, met name door het schitterende landschap dat ook wel "Toscane aan de Geul" genoemd wordt. Aan cultuur is hier ook genoeg te beleven: van kastelen tot mergelgrotten en openluchttheaters.

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Vaalsbroek 1,
Vaals, Nederland
Kaart
Vaalsbroek 1, Vaals, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kasteel Vaalsbroek in Vaals is een prachtig gelegen hotel en kasteel op een landgoed van 18 hectare in het schilderachtige Limburgse heuvellandschap, dichtbij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken. Je logeert in één van de 130 sfeervolle hotelkamers of suites in de hotelvleugel naast het kasteel met eigen patio of schitterend uitzicht over het glooiende Limburg. Je ontbijt heerlijk in het naastgelegen kasteel. Het à la carte restaurant van Hotel Vaalsbroek, ‘In de Oude Watermolen’, is vermaard om haar lokale ingrediënten en seizoengebonden gerechten. Kom na een dag genieten in stad of natuur, heerlijk ontspannen in ons Spa & Wellness Centre Vaalsbroek. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft alles voor een ultiem ontspannen hotelverblijf.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Drielandenpunt

Bezienswaardigheden
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt bij Vaals is een drielandenpunt waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen. Het punt is gelegen nabij de top van de Vaalserberg.

Labyrint Drielandenpunt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Viergrenzenweg 97

Het Drielandenpunt ligt op de grens van Nederland, België en Duitsland. Tevens is het het hoogste punt van Nederland, namelijk 323 meter boven NAP.

Aken

Steden
Aken

Aken wordt veel bezocht om zijn waardevolle historische centrum met oude architectuur en de geneeskrachtige warmwaterbronnen. Maar het heeft nog zo veel mee te bieden.

Dom van Aken

Bezienswaardigheden
Domhof 1

De Dom van Aken is een van de beroemdste monumentale bouwwerken van het land. Het is o.a. de kerk waar meer dan 30 Duitse koningen zijn gekroond.

Zuid-Limburgse Stoomtrein

Bezienswaardigheden, Cultuur, Tours & activiteiten
Stationstraat 20-22

Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en ervaar vroegere tijden.

Gulpener Bierbrouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Rijksweg 16

Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij, een trotse en duurzame familiebrouwerij, en ontdek het bierbrouwproces en de Gulpener speciaalbieren.

Verplichte kosten
  • Service charge: € 3,40 per persoon per nacht
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Belangrijke informatie

Let op:
- Toeristenbelasting á € 2,50 per persoon, per nacht
- Service charge á € 2,90 per persoon, per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.75 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau