Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Natuur
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van de Veluwe in een 4*-hotel in Arnhem incl. ontbijt

Hotel Papendal
Arnhem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
67,-
totaal: 158,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 24 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 2, 3, 4 of dagen in de natuurrijke omgeving van de Veluwe in een 4*-hotel in Arnhem incl. ontbijt

Hotel Papendal is uitstekend geschikt voor een meerdaags verblijf. Arnhem en omgeving biedt een perfecte combinatie van cultuur en natuur. Je geniet hier van de prachtige natuur met mooie wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Daag elkaar uit tijdens je verblijf, want op de golfbaan sla je je beste slag. (Voor golf op de Edese golfbaan is een GVB vereist). Verder fiets je binnen een half uur naar Het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo, het Gelredome, Park de Hoge Veluwe en het centrum van Arnhem. Kortom, een ideale uitvalsbasis voor een gevarieerd verblijf. Tijdens je verblijf in Arnhem hoef je je geen moment te vervelen!

Natuur
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

Geniet van de Veluwe in een 4*-hotel in Arnhem incl. ontbijt

Hotel Papendal
Arnhem, Gelderland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel is gelegen midden van de Veluwse bossen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ontdek de mooie omgeving met een wandeling of fietstocht (fietsen te huur bij het hotel)
Tips tijdens je verblijf

Arnhem stad
Arnhem is een grote winkelstad met de allure die het hart van iedere shopper sneller doet kloppen. Arnhem heeft dan ook niet voor niets 2 keer de prijs gewonnen als beste binnenstad van Nederland.

Airborne Museum
‘Hartenstein’ is gevestigd in Oosterbeek en gaat over de Slag om Arnhem tijdens de 2ewereldoorlog in september 1944. Het museum is gevestigd in het voormalige hoofdkwartier van de Engelsen.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland. Het gebied bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Er is een grote diversiteit aan planten- en diersoorten.

Het Kröller-Müller Museum
Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne kunst, gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe in Otterlo. Het museum en het aangrenzende beelden park is samen ongeveer 25 hectare. Jaarlijks komen er ruim 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Het Nederlands Openluchtmuseum
Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem geeft een impressie van het leven in Nederland gedurende de laatste eeuwen. Wonen en werken van de Nederlanders worden aan de hand van veelal verplaatste originele gebouwen, zoals boerderijen, molens, een Zeeuwse kerk en een stoomzuivelfabriek in beeld gebracht.

Burgers' Zoo
Met ruim 1,5 miljoen bezoekers is de Arnhemse dierentuin Burgers’ Zoo de meest bezochte attractie van Gelderland. Burgers’ Zoo staat bekend om de Burgers’ Desert en de Burgers’ Ocean, met een aquarium van ruim 8 miljoen liter en op het één na grootste koraalrifaquarium ter wereld.

Hotel Papendal
Papendallaan 3,
Arnhem, Nederland
Kaart
Papendallaan 3, Arnhem, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Papendal ligt prachtig aan de voet van de Veluwe. Start je dag goed met een ontbijt in het restaurant waar je bovendien een geweldig uitzicht hebt. Hier kun je tevens heerlijk dineren. Voor een heerlijke lunch, een gezellige borrelhap of een verfrissend drankje ben je welkom in bar Dug Out. Deze bar heeft een mooi uitzicht op de Pitch & Putt golfbaan, en bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten op het terras te eten. Het moderne hotel beschikt over een tennisbaan (buiten) en diverse fitness faciliteiten. Of ga heerlijk ontspannen in de gratis sauna en het Turkse stoombad. De kamers van Hotel Papendal beschikken over een televisie, telefoon, kluis, gratis draadloos internet en een badkamer met bad en/of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Airborne Cemetery

Bezienswaardigheden
Van Limburg Stirumweg

Gedenkplaats voor de militairen die hebben gestreden in de tweede wereldoorlog.

Airborne Museum Hartenstein

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Utrechtseweg 232

Het museum neemt je mee terug in de tijd van de tweede wereldoorlog in Arnhem. Hierin krijg je een beeld van hoe het er in die tijd aan toe ging

Met de huifkar op pad door de Hoge Veluwe

Natuur & Parken, Recreatie en spellen
Houtkampweg 9A

Misschien wel de meest unieke manier om de Veluwe te ontdekken. Iedere derde zaterdag van de maand trekken twee imposante viervoeters je per huifkar langs alle highlights. Een tour duurt 45 minuten en kost € 4,00

Oorlogsmuseum

Musea
Kemperbergerweg 780

Naast de vele vuurwapens en voertuigen laat dit museum u ook bijvoorbeeld zien hoe het verzet dingen verstopte voor de vijand.

Koninklijke Burgers' Zoo

Dierentuinen en aquaria
Antoon Van Hooffplein 1

Duik in de grootste Ocean van Nederland met 8 miljoen liter water en verschillende soorten haaien. Loop door de grootste overdekte Bush en waan je in het regenwoud. Deze dierentuin is een ware beleving!

Kasteel Doorwerth

Bezienswaardigheden
Fonteinallee 2

Dit prachtige middeleeuwse kasteel is gelegen in Doorwerth. Het kasteel is opengesteld voor publiek en beschikt over maar liefst 3 musea. Ook is er een kasteelwinkel met streekproducten.

Belangrijke informatie

Inchecktijden

Van maandag tot vrijdag:
Inchecken vanaf 13.00 uur, op deze dagen dient men uit te checken voor 10.00 uur

Van zaterdag tot zondag: Inchecken vanaf 15.00 uur, op deze dagen dient men uit te checken voor 12.00 uur

Betalingsvoorwaarden
Vanaf 1 april accepteert het hotel geen contant geld meer. Je kunt de gemaakte kosten tijdens jouw verblijf in ons hotel voldoen met pin (Maestro) of met een credit card. Acceptatie van de volgende creditcards: VISA, AMEX, Mastercard.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau