Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Napels incl. vlucht en ontbijt

Hotel Royal Continental
Napels, Campanië, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
339,-
totaal: 722,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in Napels incl. vlucht en ontbijt

Napels is zo’n stad waar je pas van leert houden wanneer je ook de onbekendere kanten van de stad ziet. Het historische centrum is ideaal om heerlijk doorheen te slenteren en de historische gebouwen van dichtbij te bekijken. Net buiten het centrum liggen levendige volkswijken, hier ervaar je het échte Napels. Begin je dag met een kopje Italiaanse koffie en sluit de dag af met traditionele Napolitaanse pizza. Genoeg leuke dingen om te doen in Napels!

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt

4*-hotel in Napels incl. vlucht en ontbijt

Hotel Royal Continental
Napels, Campanië, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Napels van een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van de fitnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een uitstapje naar de wijngaard Cantine Astroni
Must-sees tijdens een stedentrip in Napels

Bewonder het klooster Certosa di San Martino
Op een van de bergtoppen die Napels omringen, in het district Vomero, vind je Certosa di San Martino. Een voormalig klooster dat tegenwoordig dient als museum en dat een kenmerkende highlight van de stad is. In Certosa di San Martino wandel je door lange gangen die je meenemen naar verborgen pleinen, kamers met geheime kastruimtes of doorgangen en kom je in een kerk of kapel waar zowel het plafond als de grond onwerkelijk mooi zijn.

Wandel door het historische centrum van Napels
Het historische centrum van Napels bestaat uit indrukwekkende gebouwen. Het ene gebouw is perfect gerestaureerd en de ander ietwat vervallen. In de gekleurde straten vind je pareltjes zoals het Pio Monte della Misericordia Museum. Deze ietwat verborgen kerk wordt geroemd om de kunstwerken die er hangen. Zo hangt een gigantische schilderij van Caravaggio hier met de titel The Seven Works of Mercy. Toch is niet alleen dit schilderij boeiend om te zien, ook de betegelde marmeren vloer en vorm van het gebouw zijn waanzinnig.

Bekijk Napels vanaf grote hoogte bij Castel Sant’Elmo
Bij het Certosa di San Martino klooster vind je een waanzinnig uitzicht, maar net iets hoger gelegen vind je het Castel Sant’Elmo op het hoogste punt van Napels. Het uitzicht vanaf dit kasteel is eigenlijk nog iets spectaculairder omdat je niet alleen de hele stad en de Vesuvius vulkaan ziet maar ook het klooster van boven kunt bewonderen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Royal Continental
Via Partenope 38,
Napels, Italië
Kaart
Via Partenope 38, Napels, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Royal Continental ligt aan de zeepromenade van Napels en in een rustige buurt. Het biedt een prachtig zwembad op het dak, met een panoramisch uitzicht over de baai van Napels en Castel dell'Ovo. De kamers met airconditioning zijn ruim en modern ingericht. Ze zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer met een haardroger. Sommige beschikken over een balkon met uitzicht over de Middellandse Zee. WiFi is gratis beschikbaar. Er wordt elke ochtend een zoet Italiaans ontbijt geserveerd. In het restaurant kunt u genieten van Napolitaanse en internationale gerechten voor het diner. Hotel Royal Continental heeft tevens een fitnessruimte, een auditorium met 530 zitplaatsen en tal van conferentie- en vergaderzalen. Er is beveiligde parkeergelegenheid bij de accommodatie. Het hotel ligt op 500 meter van de beroemde winkelstraten en het culturele hart van Napels. De haven voor veerboten naar Capri en Ischia vindt u op slechts 15 minuten loopafstand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, er dient van tevoren een parkeerplaats te worden gereserveerd
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten verbonden aan het parkeren
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Castel Nuovo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Castello

Castel Nuovo is het belangrijkste symbool van de stad Napels. In 1279 is men al begonnen aan de bouw en in de loop der eeuwen is het kasteel behoorlijk veranderd.

Duomo van Napels

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Duomo

De Kathedraal van Napels is een katholieke kathedraal en wordt ook wel de kathedraal van Santa Maria Assunta genoemd. Het is de belangrijkste van Napels.

Vulkaan Vesuvius

Bezienswaardigheden, Cultuur
Napels

Vesuvius is een indrukwekkende vulkaan bij Napels en zeker een bezoekje waard. De vulkaan is tot op de dag van vandaag nog steeds actief, maar er komt niet meer dan een beetje stoom uit.

Pompeii

Steden
Pompeii

In Pompeii vindt u prachtige archeologische opgravingen uit de romeinse tijd. Een prachtige wandeling door dit unieke historische stadje is zeker de moeite waard.

Paleis van Caserta

Bezienswaardigheden
Viale Douhet 2/a

Het koninklijke paleis van Caserta is een buitengewone bijzondere erfenis. Keer op keer doet een bezoek aan dit paleis u verbazen. Het complex werd door Luigi Vanvitello ontworpen.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja, er dient van tevoren een parkeerplaats te worden gereserveerd

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten verbonden aan het parkeren

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau