Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
dagen

Unieke stedentrip naar Dublin incl. 4*-hotel, vlucht en ontbijt

Ashling Hotel Dublin
Dublin, Leinster, Ierland bekijk op kaart
Unieke stedentrip naar Dublin incl. verblijf in een 4*-hotel, vlucht en Iers ontbijt

Neem een kijkje achter de schermen van de Guinness brouwerij, loop over de historische campus van Trinity College en door St. Stephen’s Green Park, het groene hart van de stad. Tijd voor een weekendje Dublin! Binnen een paar uur waan jij je in de populaire en compacte hoofdstad van Ierland. De stad is knus en gezellige stadje, wat soms voelt als een klein dorp, heeft waanzinnige bezienswaardigheden en een bruisend uitgaansleven. This is Dublin! Ontdek de unieke sfeer en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de stad. Natuurlijk hoort lekker eten en drinken bij een geslaagde stedentrip... en in Dublin zit je dan zeker goed! Je kunt niet weg uit Dublin voordat je één van de traditionele Ierse gerechten hebt geproefd, zoals Irish Stew (winters stoofpotje) of een hete chowder (vissoep).

Stedentrips
dagen

Unieke stedentrip naar Dublin incl. 4*-hotel, vlucht en ontbijt

Ashling Hotel Dublin
Dublin, Leinster, Ierland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Inclusief retourvlucht naar Dublin vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid Iers ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen op ca. 3 kilometer van het centrum
  • Dublin is de vriendelijkste stad van heel Europa
  • Alle bezienswaardigheden en hoogtepunten zijn op loopafstand van elkaar
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Get to know Dublin!

Hoe begin je je stedentrip?
Om je stedentrip met een knaller te beginnen, ga je natuurlijk naar het Guinness Storehouse. Je kunt hier eigenlijk niet omheen. Het beroemdste stoutbier is een icoon van Dublin én Ierland. Al in 1759 begon brouwer Arthur Guinness met het brouwen van stout in Dublin. Hier leer je meer over de geschiedenis van Ierlands bekendste bier in de brouwerij. Je leert zelf hoe je een glaasje Guinness tapt in de Guinness Academy en drink het zwarte biertje in de rooftop bar. Vanuit de Gravity Bar heb je een 360 graden uitzicht over Dublin.

Huur een fiets!
Stap op de fiets en ontdek de stad. Fietsen is een snelle manier om snel van en naar bezienswaardigheden of leuke plekjes te komen. Met de vele zeer stille landwegen en paden die dwars door de natuur gaan kun je hier je hart als fietsliefhebber helemaal ophalen. Let er wel op dat je aan de linkerkant van de weg moet fietsen. Tip: fiets 's ochtends door het stadspark Phoenix Park voor het ultieme rustgevoel.

Nog meer leuke tips voor je stedentrip

  • Bezoek nationale musea en galerijen.
  • Ga naar het paradijs voor foodies: Temple Bar Food Market.
  • Maak een avondtour langs de bijzondere kerken en bewonder de verlichting. Wist je dat je kunt dineren in een kerk? Ga dan naar The Church!
  • De Trinity Collega en het Book of Kells zijn ook zeker een bezoekje waard.
  • Net naast Christ Church Cathedral ligt Dublinia, waar je meer kunt terugzien van de Vikingen. Geniet hier ook van het uitzicht vanuit de St. Michael's Tower.
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Ashling Hotel Dublin
Parkgate Street,
Dublin, Ierland
Kaart
Parkgate Street, Dublin, Ierland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het luxe en stijlvolle 4*-hotel Ashling Hotel Dublin is gelegen op ca. 6 minuten lopen van het Phoenix Park en op ca. 14 minuten lopen van het Guiness Storehouse. Neem plaats bij de chique bar voor een lekker drankje of geniet van internationale en Ierse gerechten in de charmante brasserie. De comfortabele hotelkamers zijn knus en gezellig ingericht, en zijn voorzien van airconditioning, bureau, een flatscreen-tv, kluisje, thee- en koffiefaciliteiten en een eigen badkamer met douche en/of bad en een föhn. Vele kijken uit op de prachtige stad Dublin. Ashling Hotel Dublin is voorzien van gratis WiFi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Privéparkeren beschikbaar bij het hotel
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten van toepassing
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Guinness Storehouse

Bezienswaardigheden
St James's Gate

Het Guinness Storehouse is een leuke toeristische attractie bij de brouwerij van Guinness gelegen in het centrum van Dublin.

Killmainham Goal

Bezienswaardigheden, Musea, Tours & activiteiten, Cultuur
Inchicore Rd

Bezoek Kilmainham Gaol dat tot aan de turbulentste revolutie van Ierland ooit, bijna anderhalve eeuw dienstdeed als gevangenis. Beleef het in een audiovisuele tentoonstelling en rondleiding.

St Patrick's Cathedral

Bezienswaardigheden, Cultuur
St Patrick's Close

St Patrick’s Cathedral is de grootste kerk van Dublin en staat niet ver van de enige andere Anglicaanse kerk, Christ Church Cathedral. Beide zijn een populaire bezienswaardigheid.

Dublin Castle

Bezienswaardigheden, Musea
Castle Street

In het hart van de stad ligt het statige Dublin Castle. Er zijn twee musea, een internationaal conferentiecentrum, twee cafe’s, twee tuinen, een bibliotheek en wat overheidsgebouwen.

Chester Beatty Library

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Dublin Castle

De Chester Beatty Library is een bibliotheek annex museum in Dublin. Sinds 7 februari 2000, de 125e geboortedag van Beatty, is het museum gevestigd op het terrein van Dublin Castle.

Temple Bar

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Temple Bar Street

Temple Bar Street is de hoofdstraat van de wijk Temple Bar. In deze hoofdstraat is het praktisch altijd druk. Overdag heerst hier een aangename sfeer en is het heerlijk slenteren door deze schilderachtige straat. Op iedere straathoek en daartussen pubs, pubs en nog eens pubs! Als je ergens de meeste kans hebt om een sessie live-muziek te aanschouwen dan is het wel hier.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Privéparkeren beschikbaar bij het hotel

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau